28 oktober 2020

Socialisterna står i kö

 

Socialister och progressiva i demokrat-partiet skryter ofta med hur lätt de kommer att kunna manipulera den 77-årige Biden, om han vinner White House.
Rep. Ilhan Omar sade till "Axios på HBO" att partiets progressiva falang förväntar sig en vänstersväng av Biden.
"Vi kommer att ha en grupp av progressiva som är mycket tydliga om sitt mål för att genomföra Medicare för alla och en Green New Deal och höja minimilönen och inte tillåta fracking,"(hydraulisk spräckning)"

Oavsett hur många gånger och hur högt han säger att han inte kommer att göra det, kommer Biden ändå att förbjuda fracking.  Det måste han för att lägga ner olje- och gasindustrin, vilket han har lovat att göra.  Dessutom kräver Omar och "truppen" det,  och de är mycket övertygade om att Biden kommer att låta dem få sin vilja fram.

Analytiker har sagt att Green New Deal, lågt räknat,  kommer att kosta 93 triljoner dollar. En studie av The Competitive Enterprise Institute och Power the Future fann att det genomsnittliga amerikanska hushållet i Florida, New Hampshire, New Mexico och Pennsylvania skulle betala mer än $ 70 000 under det första året som Green New Deal implementerades.

När det gäller "Medicare for All" noterade Heritage Foundation: ”Arbetstagare måste betala ytterligare skatt - 21,2 procent på alla löner.  Den genomsnittliga disponibla inkomsten för alla hushåll skulle minska med 5671 dollar per år. Nästan två tredjedelar av de amerikanska hushållen (65,5 procent, vilket inbegriper 73,5 procent av befolkningen) skulle betala mer i skatt än de skulle spara och 87,2 procent av hushåll med arbetsgivar- sponsrad försäkring skulle få det sämre ekonomiskt. ”

Omar säger också att polisreform (mindre pengar till polisen), immigrationsreform (öppna gränser) och kampanj-finansieringsreform kommer att vara prioriteringar om Biden väljs eftersom Omar och andra progressiva förväntar sig att ha en plats vid bordet under dessa diskussioner.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
de kommer inte ens att behöva försöka manipulera Biden. Main Stream Media har anlagt total tystnad när det gäller Biden familjens korruptionsskandaler eftersom de vill ha honom vald som president.
Men materialet är omfattande och lätt att bekräfta. Dagen efter Biden blivit vald till president kommer MSM genast att ta upp korruptionsskandalen och få honom avsatt, ersatt med Kamala Harris plus välja en ny vicepresident, antagligen ur trojkan Hillary Clinton - Barack Obama - Michelle Obama. De kommer inte att vänta på några utredningar om "mental fitness" eller liknande. De vet att detta material är till 100% sprängstoff och den dag MSM börjar veva om detta är Joe Biden slut.
Alla inom globalisternas och main stream medias sfär har förstått detta. Den enda som inte förstått det är Joe Biden - och han kommer att bli besviken.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.