22 november 2020

En plan för global kontroll

 The Great Reset-Den Stora Omstarten

En snabb titt och det kan verka rimligt. När allt kommer omkring kommer utmaningarna i "Världen-efter-Covid" att bli enorma. Den ekonomiska kraschen pga. den globala nedstängningen kommer att vara utan motstycke i världshistorien,  liksom de sociala konsekvenserna av massarbetslöshet och global fattigdom.
De som gillar tanken på att en icke vald elit fullständigt styr deras liv  kommer att älska The Great Reset, som stöds av sådana stolpskott som Hillary Clinton, John Kerry och Justin Trudeau.

James Delingpole sammanfattar det:

Enkelt uttryckt är det en plan för en fullständig omvandling av världsekonomin.  Det kommer inte att finnas några pengar, ingen privat egendom, ingen demokrati.  Istället bestäms allt för oss av en avlägsen, oförklarlig elit av "experter" - vad vi gör för att försörja oss,  hur mycket vi konsumerar, om vi kan ta semester....

Trudeau kallar planen " Building Back Better,"  och säger att det innebär att de mest utsatta får stöd samtidigt som man strävar mot att nå "2030 Agenda för hållbar utveckling."
"Build Back Better' är Klaus Schwabs slogan för Great Reset och den som uppfann den.  Schwab grundade det som nu kallas World Economic Forum. WEF håller det årliga toppmötet i Davos i Schweiz där: ”miljardärer föreläser för miljonärer om hur vanliga människor lever.”
     Fram till nyligen har Davos förmodligen verkat vara en oförarglig händelse: ett slags årligt skämt där vi alla får skratta åt det absurda skådespelet av 1% procent av en-procentarna dyker upp i sina privata jets och limousiner för att redogöra för vikten av hållbarhet och att rädda planeten.
Överreaktionen på COVID-19 - och folks fåraktiga villighet att bara följa med - har gjort skämtet mindre roligt. Schwab säger glatt: "Guldkanten på pandemin är att den har visat hur snabbt vi kan göra radikala förändringar i våra livsstilar."

   De förändringar som han tänker på under den närmaste framtiden är mer radikala.
Vi måste "agera gemensamt och snabbt för att modernisera alla aspekter av våra samhällen och ekonomier" - Kort sagt, näringslivet måste alltid "förvandlas ... vi behöver en" Great Reset av kapitalismen"  vilket innebär att  kapitalismen måste avskaffas.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
det är viktigt att känna till vad de planerar, men också viktigt att tro att det inte kommer att gå såsom de planerar. Det rör sig om dumbommar, eller stolpskott som du säger, som råkat befinna sig i närheten av maktens centrum, tag sig till deras manér och därför släppts in i värmen. Här gäller ryggdunket, "göken hyllar tuppen för att tuppen hyllar göken". De arbetar i hemlighet och har lärts sig alla möjliga knep för att stjäla pengar, som de använder för att skaffa sig mera makt.
Deras paradnummer kommer nu att bli att erbjuda skuldfrihet till alla med skulder. Detta kommer många med skulder tycka är bra. Men varifrån skall pengarna tas? Från dem som har pengar på sina konto. Dessa blir inte lika glada när också deras konto nollställes. Och så blir det motsättningar mellan dessa båda grupper an intressenter. Det är bra. Motsättningar i alla former är bra för makthavarna.
Men alla makthavarnas egna egendomar och guld- och ädelstenslager? De ingår inte i fördelningen. När man talar om att inte inneha privategendom så innefattar inte detta eliten som ÄGER ALLTING, som sin privategendom. I praktiken - men inte i formell mening.
Men det kommer som sagt inte att gå såsom de planerat.
Så här berättade Jesus Kristus för lärljungarna om denna tid i Jakob Lorbers [1800-1864] "Johannes Stora evangelium" bok 1/25, kap. 72/100, vers 3:

[3] Men tills dess kommer ytterligare tusen år och inte riktigt ett andra tusen år att förflyta. Då ska jag skicka samma änglar som ni ser här nu till mänskligheten med trumpeter som samlar ihop. Dessa skall så att säga väcka den andligt dräpta mänskligheten på jorden från deras natts gravar och som en pelare av eld rullande över värld kommer dessa många uppväckta miljoner att drabba samman med världens makthavare, och ingen kommer att kunna stå emot dem.

"The Great Reset" kan här således bli "The Great Awakening" och de dolda makthavarna dras fram ur sina hålor och ställas inför rätta.
/SB

Anonym sa...

Berit,
Trudeau är en riktig dumbom. Jag undrar om vi inte snart får förklaringen till varför han är Kanadas premiärminister - helt säkert valfusk via Dominionapparaterna, planerat och utfört av globalisterna. De älskar dumbommar, som är lätta att styra i den riktning man vill.
/SB

Anonym sa...

Skurkarna avslöjar sig på löpande band. Pelosi, Newsom, Lightfoot, Löfven, Kristersson, Norlén m.fl.
Alla ur samma gödselhög.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.