24 november 2020

Jag tror inte att Trump kommer att vinna

 

 säger Martin Armstrong till alla Trump hatare:

"Ditt hat mot Trump kommer att bli din olycka. Jag tror INTE att Trump kommer att vinna.  Detta val har varit så korrumperat att det kommer att gå till historien. Men Trump kommer aldrig att kunna bevisa det i tid. 

Mark Zuckerberg och resten av BigTech som du antingen stöder eller är ovetande om,  kommer att visa dig  hur lite Konstitutionen skyddar dig.  Zuckerberg hade gett 400 miljoner dollar till demokraterna för att störta Trump. 

Om du tror att den nya världsordningen bara är ett skämt, vänta tills du ser "the Great Reset." Det finns en risk att valet till senaten i Georgia kommer att vara riggad och om de lyckas med det kommer du inte att ha något kvar.  Detta är en global agenda. Skam att du är så okunnig om vad som är på gång internationellt. Men de räknade med att människor som du aldrig kommer att se det."

3 Kommentarer:

Anonym sa...

President Donald Trump kan lugnt lämna Vita Huset utan att erkänna att Biden blir president. Obama kommer att köra kniven i ryggen på Biden förmodligen innan han når VH.

Unknown sa...

Vad står VH för?

Berit sa...

Vita Huset

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.