28 november 2020

Trump om Falska Nyheter

 

(Den riktiga presidenten) Donald Trump har lagt ut en video på Twitter som visar de falska nyheterna och att yttrandefriheten är död i Amerika.

 ”Pressfriheten finns inte längre. Det är en sak i det förflutna”, förklarade Trump när han publicerade denna video av pratmakarna från lokala nyhetsstationer över hela landet, där de återger exakta samma manus om ”faror för vår demokrati.” 

De flesta vet att de nationella nyheterna främjar en skrämmande globaliserad agenda, men tror att deras lokala nyhetsmedia bara är någon vanlig person från deras egna kvarter som säger sanningen om vad som händer.  Det är helt fel! 

De lokala nyhetsuppläsare får manus från stora internationella företag, för att säkerställa att deras version är i linje med den globalistiska planen. 

Trumps klipp visar alla dessa papegojor från lokala stationer som säger att "vad det än är", så är det "extremt farligt för vår demokrati", vilket är samma typ av nonsens som vi får från CNN. 

Yttrandefriheten är helt död. All information går nu genom samma kanaler och den används för att skapa en falsk verklighetsberättelse.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
detta är väldigt avslöjande, men genant.
/SB

Anonym sa...

Samordnat lögner har väl alltid varit lite av nyhetsredaktionernas specialitet?
Vad gjorde politikerna utan dem?

Berit sa...

Jag frågade en gång en ung dam vid Mittuniversitetet varför hon utbildade sig till journalist och svaret var:
" Jag vill förändra världen".

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.