01 november 2020

Vad vi har att vänta oss, enligt Hillary

Affärsägare över hela landet täcker sina butiksfönster och dörrar med spånskivor för att förbereda sig för det kaos som Vänsteristerna kommer att skapa om deras man Biden inte vinner. Men det blir värre om han vinner! 

...Hillary Clinton gör någonting bra - förmodligen för första gången i sitt liv - genom att varna oss för att om demokraterna tar makten kommer de inte att rulla tummarna utan krossa Amerika med en radikal vänsterlagstiftning: 

 ”Jag tror att vi måste agera snabbt. Och ett av de områden där vi måste gå vidare är domstolarna. Vi måste agera inom alla områden: valreform, klimatförändringar, COVID-understöd, utvidga [dvs. nationalisera] sjukvården, allt som vi bryr oss om, ”sa hon. 

Att gå vidare inom domstolarna innebär att "packa Supreme Court" med domare som står på deras politiska sida. Efter att de gör sig av med Konstitutionen är vårt enda försvar mot tyranni  vapen i privata händer. Hillary bekräftar att demokraterna kommer att förbjuda dem också. 

 Hon gjorde fullständigt ner bekräftelsen av Amy Coney Barrett och vad hon säger om ”valreform” är också alarmerande.  Framtida val kan bli låtsaslekar där resultaten är bestämda i förväg. 

När människor som Hillary får tillräcklig makt är all frihet borta. 

 

1 Kommentarer:

elina sa...

Enligt svensk media vann Biden veckor sedan. Och de har fallit i lyckokoma och vet inte vad de kan hitta för att svartmåla Trump ytterligare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.