02 december 2020

En Dominion anställd: "Jag såg det med egna ögon"

 En IT-arbetare , utbildad och anställd av Dominion Voting Systems, som arbetade med rösträkningen i Detroit den 3 november,  hävdade på tisdagen att hon såg personal som olagligt skannade buntar med 50 valsedlar för Joe Biden om och om igen för att skapa fler röster. 

"Det jag bevittnade vid TCF-centret var helt enkelt bedrägeri alla de 27 timmarna jag var där", sa hon. "Det fanns massor av valsedlar som kördes genom registreringsmaskinerna flera gånger och räknades åtta till tio gånger. 

Lyssna till hennes vittnesmål inför Michigan state Senate Oversight Committee: 

 

 Georgia Secretary of State Brad Raffensperger, en republikan, tillkännagav på måndagen att delstaten Georgia har inlett 250 utredningar av "trovärdiga påståenden om olaglig röstning och brott mot statens valslag."

 Mer än två tredjedelar av nationen säger att det är rättvist för president Donald Trump att be om en omräkning i kritiska stater, enligt en ny opinionsundersökning från Newsmax / McLaughlin & Associates. 

Sextiofem procent av sannolika väljarna stödde Trumps begäran där röstmarginalerna i valet var 1% eller närmare, vilket gäller stater som Georgia, Pennsylvania, Wisconsin och Arizona.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Ett "county" i Michigan med 80.000 röstberättigade hade inte en enda Trumpröst. Rätta mig om jag har fel.

Berit sa...

VÄRLDEN. Trump höll ett tal till nationen under onsdagen svensk tid. Valsystemet utsattes för en koordinerad attack och han visade med diagram hur enorma mängder av röster för Biden dumpades in i valsystemet, vilket gav Biden en synbar seger, säger Trump. Motståndarna säger att det helt saknas bevis.

Trump menar att valfusket var massivt och att republikanerna kommer att vinna valet när utredningen och nya rösträkningar avklarats.

Trump nämnde att hans största plikt som president är att skydda landets lagar och konstitution. Om inte bedrägerierna som präglat valet stoppas har vi inte något land längre, avslutade Donald Trump.

Text: NewsVoice

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.