04 december 2020

Gör som jag säger, inte som jag gör

 Bara några timmar efter att Los Angeles County Supervisor Sheila Kuehl röstade för att förbjuda uteservering i L.A. Countys 31 000 restauranger, på grund av risken att bli smittad av COVID-19, besökte hon själv uteserveringen i en restaurang i Santa Monica.

 

Det meningslösa förbudet mot uteservering är obekvämt för kunderna men för dem som arbetar i restaurangerna är det ett stort problem. De kommer sannolikt att bli arbetslösa, och om demokraterna tar över i Washington kommer arbetslösheten att förbli hög i flera år (på grund av mängder av regleringar, högre minimilön, överdriven invandring och överbeskattning ). För ägarna till de tusentals restaurangerna är det inte bara obekvämt eller ett problem, utan en katastrof. 

 På senare tid har demokraterna använt ordet "vetenskap" nästan lika aggressivt som de utnyttjar det alltmer meningslösa ordet "rasism".  Men som Liz Wheeler konstaterar har COVID-19-tyrannin, som byråkrater som Kuehl förespråkar, inte något med vetenskap att göra.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.