03 december 2020

"Om jag har rätt om valfusk kan Biden inte bli president"

 

Oavsett om man är republikan, demokrat eller någon som inte identifierar sig med något större parti, bör man inse hur viktigt det är att vi kan lita på våra allmänna val. För om vi inte har val som är fria och rättvisa, kommer vårt regeringssystem helt enkelt inte att fungera. 

Om det här presidentvalet 2020 slutar med att ungefär hälften av landets befolkning tror att det var manipulerat, har vi ett stort problem. När tilltron till våra val är borta kommer det att vara nästan omöjligt att återställa, och det är därför det är absolut nödvändigt att vi försöker ta reda på hur detta val gick så fel. 

De stora teknikföretagen är absolut fast beslutna att forma hur vi tänker, och makten som de nu har är kolossal. De kommer att avgöra vilken ”sanning” som får sägas under de kommande åren, och de kommer att fortsätta att driva vår kultur mot en fullständig utplåning. 

Detta val var en viktig vändpunkt, och de som styr händelser bakom kulisserna är på väg att helt komma undan med det. Men det är inte bara en förlust för Republican Party. Det är en förlust för alla amerikaner, eftersom hela vårt regeringssystem faller samman framför våra ögon.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
Trump kommer att vinna detta val. Men träsket är så djupt att han kanske behöver en tredje presidentperiod.
Det är intressant att lyssna på Simon Parkes, vilken jag lyssnat på tidigare och som verkar sitta inne med inside information. Han fick då helt rätt vilket jag tror att han får nu också. I dessa två videos från 29 november och 1 december berättar han hur den amerikanska militären tagit hand om de två servrar som stod placerade i Frankfurt för att manipulera USA-valet. CIA-chefen Gina Haspel var där med sin livvakt för att övervaka att man raderade alla spår på fusk från servrarna - och det blev skottlossning varvid 5 från den militära styrkan dog och Gina Haspel blev skottskadad. Men militären och White hats vann och tog hand om servrarna och arresterade Gina Haspel. Att det rörde sig om högsta chefen för CIA, Gina Haspel kunde han inte säga den 29 november men blev klart den 1 december. Hon är nu avskedad från sin post. Detta kommer antagligen att få stora konsekvenser även för FBI-chefen Christopher Wray.
I videon från 29 november påstås också att medarbetare på Dominion förts till Guantanamo för förhör. Militären kommer under inga som helst förhållanden att godta att kommunisterna med hjälp av Kina gör en statskupp genom ett fuskval och därför har också flera utländska intressenter (George Soros?) förts till Guantanamo. Jag kan naturligtvis inte gå i god för detta men Simon Parkes menar att de som är vana att iaktta flygtrafiken säkert märkt att flygtrafiken dessa dagar varit intensiv med militärplan kors och tvärs.
https://www.youtube.com/watch?v=dpdAF3frRMY
https://www.youtube.com/watch?v=KmoZ5HoWMQ0
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.