22 september 2022

Air Force Academy’s "Woke" Träning

 Air Force Academys instruerar kadetter i sin mångfalds-utbildning att använda ord som "inkluderar alla kön" och avstå från att använda ord som "mamma" och "pappa".

Bildpresentationen med titeln "Mångfald och inkludering: "Vi bryr oss om och gör vad vi kan",  råder kadetter att när de beskriver individer ska de använda ett språk som fokuserar på personen och som är könsneutralt.  

"Vissa familjer leds av ensamstående föräldrar, far- och morföräldrar, fosterföräldrar, två mammor, två pappor, etc.: Använd "förälder eller vårdare" istället för "mamma och pappa", står det i presentationen. "Använd ord som inkluderar alla kön: 'Folk' eller "Ni alla"  istället för 'killar'; "partner" i stället för"pojkvän eller flickvän."
N, R och F-orden får inte användas och inte Terrorist.

Med tanke på vad som pågår i vårt samhälle numera har vi tvingats ifrågasätta begreppet ”sunt förnuft."

Men med tiden har "sunt förnuft" tappat sitt "förnuft" och Amerika deltar i en världsomspännande "Följa John"-lek  utan att bry sig om vem John är.  Trots nuvarande ordval och påhitt vet ALLA skillnaden mellan män och kvinnor och att låtsas stödja galenskapen är fånigt.

Oavsett hur vi personligen känner när vi ser USA:s hälsominister, Rachel Levine, aktivist/politiker
Caitlyn Jenner, eller Sports Illustrated baddräktsmodell Leyna Bloom vet vi att : "Det är en man, en man!"

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.