16 januari 2018

Inga flickor i flickskolan


Uppdateringarna i Newspeak-ordboken kommer i rasande fart.  Det senaste ordet som ska förbjudas för att begränsa brottsligt tänkande är "flicka":

    Altrinchams flickskola i Manchester [England] är rädd för att användandet av “flicka” kan leda till att elever som byter sex känner sig  "missanpassade”.

Följaktligen kommer skolans personal att använda "könsneutralt språk" när man pratar med eller om barn.

Skolan kommer dock inte att ändra sitt namn till “Altrinchams skola för könsnutrala”, utan kommer att behålla sitt ursprungliga namn, “Altrincham Grammar School for Girls “

 Man kommer att göra som UNCF,  där N står för Negro och NAACP, där C är förkortning för Colored (färgad)  men de har inte ändrat sina namn trots att vi nu är förbjudna att kalla svarta för ”negroes" eller "färgade" eftersom dessa ord anses opassande av “socialingenjörerna”.

När drömmen uppnås kommer det inte att finnas några flickor.  Det kommer inte heller att finnas några pojkar. Utopia kommer att vara befolkad av androgyna missanpassade vänsterextremister.

15 januari 2018

Goda avsikter


Många små Mohammed


Holländska media rapporterade att 635 nyfödda pojkar i Nederländerna fått namnet Noah, vilket gjorde det till det mest populära namnet 2017. 
Men en journalist från Powned fann att ett annat namn, ett icke-traditionellt nederländskt namn, var ännu vanligare, nämligen Mohammed.

Han kollade olika stavningar av namnet: Mohammed 221, Mohamed 211, Muhammed 110, Mohammad 51, Muhammad 43 och kom fram till att det totalt var 636.
Andra former som Mohamad, Muhamed, Muhammet, Mouhamed, Muhamad och Mahamuud kunde inte kontrolleras av "integritetsskäl".

I rättvisans namn bör naturligtvis andra former av Noah - som Noa och Noach - också kontrolleras.  Men dessa fanns inte med på listade, enligt den nederländska journalisten.
Han säger att det är andra året i rad som Mohammed är det mest populära namnet för pojkar.
 År 2016 föddes 724 barn som fick namnet Mohammed (eller ett av alternativen) i Nederländerna.

Han säger också att man kan se samma tendens i England 2016:  Det är inte Oliver utan Mohammed som är det mest populära namnet på små pojkar.

Bills val av ord igen

 Bill Clinton var upprörd över antydningarna att donationer till Clinton Foundation betalade för Chelsea Clintons bröllop. .

Han tweeted:

     "Inga Clinton Foundation fonder - dedikerade till Haiti eller annat  - användes för att betala för Chelseas bröllop.  Det är inte bara osant, det är en personlig förolämpning mot mig, Hillary, och Chelsea och Marc. "

Då dyker Wikileaks upp för att påminna världen om att de har e-postbevis om att Clintons faktiskt betalade för Chelseas bröllop med hjälp av fonder avsatta för Haiti och de refererade till ett dokument som offentliggjordes i november 2016.


Dokumentet var ett email mellan Hillary Campaigns ordförande John Podesta och Clintons anställde Doug Band.
I e-posten skriver Band att Chelsea tog pengar från Clinton Foundation för att betala för sitt bröllop.

Bill kallar det “fonder” och i mailet beskrivs det som “resurser.” Mailet kan ses här.

14 januari 2018

Trumps världskarta

Tack Ann-Marie

Hans plan kanske fungerar i Europa

I vänster-blaskan Guardian avslöjar FN: s generalsekreterare António Guterres sin plan för att främja global massmigration. 

Guterres, en före detta premiärminister för Socialist Party i sitt hemland Portugal, tog över det högsta jobbet i FN den första januari. Han har tidigare fungerat som institutionens högsta kommissarie för flyktingar.

Hans artikel med titeln "Migration kan gynna världen. Så här kan FN: s plan hjälpa ", gör det dristiga påståendet att massmigration" driver ekonomisk tillväxt, minskar ojämlikhet och binder samman olika samhällen för att främja det globala förbundet för migration."Detta kommer att bli det första övergripande internationella avtalet av sitt slag", förkunnar han - men hävdade att det inte kommer att “placera några bindande skyldigheter för stater" utan snarare fungera som "en oöverträffad möjlighet för ledare att motverka de ondskefulla myterna om migranter".

Dessa försäkringar har misslyckats med att övertyga Donald Trump-administrationen i USA, och White House har avvisat det som att det ”helt enkelt inte är förenligt med USA: s suveränitet" och president Trump sammanfattar det som att “om det inte finns gränser kan alla komma in!"

Statsminister Theresa Mays regering i UK har dock inte dragit sig ur - uppenbarligen är hon inte oroad av dess konsekvenser.

13 januari 2018

Trump föredrar invandrare från Norge…

….här är en anledning


Lördagsgodis