24 januari 2021

Jämförelse och Kontrast

 Från Lew Rockwell.

23 januari 2021

Biden demonstrerar Mångfald

 Joe Biden (?) har utsett en transgender person från Pennsylvania till USA:s  assisterande Secretary of Health.

Rachel Levine, en barnläkare som är Pennsylvanias främsta hälsoombud, kommer att bli den första federala transgender-personen som bekräftas av  U.S. Senate.

   En överviktig man, som tror att "det" är en kvinna,  har enligt min mening inget att göra i nationens politik för psykisk eller fysisk hälsa

Om detta verkligen var Joe:s idé eller om det kom från hans handledare är det ett uselt val,

Oavsett Levines önskan att vara något som han uppenbarligen inte är - en kvinna -  gör Levines tidigare agerande "henne" olämplig för detta ämbete.
 När Levine beordrade Pennsylvania-vårdhem att ta emot Covid-patienter, flyttade han sin egen mamma från ett vårdhem för att hålla henne säker och kallblodigt fördömde tusentals sjuka och äldre Pennsylvania-bor till en död som kunde ha förhindrats.

I en normal, sund nation skulle Levine bli åtalad för mord i Pennsylvania och inte utses till en position för att bestämma om hälsopolitik för nationen. Men - i en sådan nation - skulle Joe Biden inte heller vara president.

 

Ett år har gått sedan den första infektionen i Covid-19

 Presidenten Joe Biden kritiserades i fredags efter att ha sagt under en presskonferens att det inte fanns ”någonting” som hans administration kunde göra för att ”ändra pandemins bana under de närmaste månaderna.  Till och med CNN-kommentator Scott Jennings skrev: "Hela hans kampanj gick ut på att han hade planer för att stoppa pandemin."

Biden undertecknade en verkställande order som beskriver hans strategi för att bekämpa pandemin och det är inte mycket nytt förutom ett maskmandat, som han själv bröt emot några timmar senare.

Den nya bestämmelsen förlitar sig på att öka vaccinproduktionen till 1 miljon doser per dag för att få snabbare immunitet.
Men nu när president Trump är ute ur White House har etableringsmedier och vissa regeringsledare signalerat att pandemin dramatiskt har ändrat kurs.

 World Health Organization har officiellt erkänt att det mest tillförlitliga PCR-testet som används för att diagnostisera COVID-19 har en hög grad av falska positiva resultat som gör det opålitligt, vilket innebär att antalet fall har överskattats.

De siffror som National Public Radio (NPR ) publicerades dagen innan invigningen stred mot deras bedömning dagen efter.

Och ett New York Times-diagram som spårar fall och dödsfall indikerade att ökningen nådde sin topp innan Trump lämnade jobbet,  med en nedgång på 21% i fallen sedan 9 januari.

Biden hedrar Democrat Partys historia...

 ...genom att hänga porträtt av slavhandlare på kontoret.

President Biden har gjort personliga förändringar i Oval Office innan han började sitt arbete i White House.   Porträttet av den populistiska presidenten Andrew Jackson var borta och ersatt av ett porträtt av den ökända kvinnotjusaren , Benjamin Franklin.

 Ovanför öppna spisen har man hängt porträtt av George Washington och Abraham Lincoln, tillsammans med två presidenter som på sin tid deltog i slavhandeln - Alexander Hamilton och Thomas Jefferson -  och vars statyer har rivits ner eller på andra sätt förstörts på många platser i landet av den anledningen.  

Vi har ännu inte sett eller hört några klagomål från Alyssa Milano, Black Lives Matter, kongressens Black Caucus eller Don Lemon (CNN).

Lördagsgodis

 

22 januari 2021

National Guard måste sova i ett parkeringsgarage

 

 En av de första saker president Biden gjorde var att tvinga National Guard - som har bevakat Washington, DC sedan protesten den 6 januari vid Capitol Hill - att lämna de uppvärmda rummen i US Capitol, där de sov och vilade och i stället skickades de till ouppvärmda parkeringsgarage och ut på gatorna.

”Nancy Pelosi träffade personligen arméns sekreterare för att kräva att 14 000 soldater från National Guard sänds ut till Capitol ...”

" Men det fanns ingen logisk plan från Pelosi var de skulle sova eller om och var de skulle få sina måltider. Det fanns ingen logistik alls. Kom bara hit. Se till att få hit dina uniformerade och gör som vi säger under invigningsceremonin. "

Här är en tweet från en "militär källa i DC:


President Trump har nu erbjudit sig att låta dessa soldater bo gratis på han lyxiga Trump International-hotell, som ligger på Pennsylvania Avenue nära White House.

Jag hoppas att Antifa ska förstöra Demokratpartiet ...

 Om ni trodde att Joe Biden skulle inleda fred på jorden och samarbete, tänk om. 

    Den första natten visade vad vi har att vänta oss. Poliser över hela landet förberedde sig för oroligheter. Naturligtvis förväntade de sig att 100 000 "Rednecks" skulle dyka upp med skjutvapen och ta tillbaka White House.  Men det är inte så konservativa gör. (Vanligtvis.) 

    Istället var det Antifa som startade natten med att utmana ICE ( Immigration and Customs Enforcement ) i Portland. Minst 150 upprorsmakare förstörde en federal invandringsanläggning. 

 

Fox News: 

Oroligheterna nära ICE-byggnaden började med att våldsverkare började kasta stenar och ägg och vandalisera byggnaden, som ligger i stadens södra område. , "Vi har observerat egendomsskador på byggnaden", skrev Portland Police Bureau på Twitter. "Den som är involverad i kriminellt beteende inklusive vandalism och klotter kan gripas och bötfällas" 

Förstörelsen fortsatte efter invigningsdagen. Andra städer såg också samma agerande. 

   I Seattle såg man skador på byggnader och bilar. Reportrar sa att demonstranter protesterade mot president Biden och polisen och bar skyltar "Avskaffa ICE." 

   I Denver brände de den amerikanska flaggan i demonstrationer som enligt uppgift involverade medlemmar i Black Lives Matter-rörelsen och skanderade anti-Trump och anti-Biden slagord. 

Så, vems sida är de på? Vid denna tidpunkt verkar det som Antifa är förvirrad. Var de inte på Joe Bidens sida? Det ser verkligen inte så ut nu.

21 januari 2021

Han är sååå populär

 Joe Bidens invigningsvideo var en sådan flopp att den nu är "borttagen från listan" på White House YouTube-kanal.

Videon fick 322 000 tittare och mer än 14 000 "negativa röster" och 3 600 "uppröster" - så "opopulär" är Joe Biden.
Kommentarerna har också stängts också av för att förhindra att människor driver med The Pretender
Men vi ska tro på att Joe Biden fick fler röster än någon annan i USA: s historia.
Praktiskt taget ingen dök upp för att se senil-Joe ta sig igenom sin ceremoni.

Biden hade tio gånger så många soldater som skyddade hans invigning som vi ser i någon laglös bananrepublik.

En utspridd ”folkmassa” samlades på BLM Plaza för att lyssna på Joes tal,  men media vill att vi ska tro att det var övrväldigande.