22 november 2018

Happy Thanksgiving

President Trump benådade kalkonen “Peas” vid ett ceremoni i tisdags,  efter att majoriteten av amerikaner röstade för den kalkonen i stället för en kalkon som heter “Carrots”. Men presidenten gav också Carrots en benådning.

Ingen av dem har begått ett brott, åtminstone inte vad vi vet, men benådningen kom i rättan tid, så de kommer att tillbringa sin pension på en gård i sydvästra Virginia. Peas och Carrots kom från en gård nära Huron, South Dakota.

Den där kalkon är så lycklig. Jag har aldrig sett en sådan vacker kalkon," sa Trump om Peas. Presidenten skämtade över sitt beslut, med hänvisning till valen i  Florida och till de senator-val i förra veckan, vilka republicans slutligen vann.
"Tyvärr vägrade Carrots att erkänna sig besegrad och krävde en omräkning men Carrots jag är ledsen att behöva meddela att resultatet inte förändrades," tillade Trump.

Han skämtade också om att Democrats kommer att ställa Peas och Carrots inför domstol och att det kommer att glädja 9th Circuit Court. (De fattar ofta beslut som går helt emot Trump)

"Thanksgiving är en viktig amerikansk tradition, och idag fortsätter vi genom att skona en lycklig kalkon.
Även omPeas och Carrots har benådats har jag varnat dem att Democrats sannolikt kommer att kräva en utredning."

Alexandria Ocasio Cortex undrar varför en svart kalkon aldrig benådats.


21 november 2018

De försvunna och döda i Mexiko


De  "försvunna" i det här fallet kan vara resultatet av droger och gäng-våld snarare än Marxismen.

Omkring 37 000 människor i Mexiko är kategoriserade av regeringen som" saknade”.  De allra flesta är troligen döda.
De är offer för landets ökade våld,som har hävdat mer än 250 000 liv sedan 2006. Landets mordfrekvens har mer än fördubblats och är nu 26 per 100 000 invånare - fem gånger fler än i USA. 
I Europa är det nio.

Trumps fiender säger att vi inte har något att frukta från våra “porösa” gränser och att han demoniserar det mexikanska folket. Men de personer som bor i “fristäder” och Latino-kvarter har definitivt något att frukta när M-13 tar över deras kvarter.

Latinamerika är den farligaste regionen i världen, och situationen blir värre, mycket värre.
Enligt en nyligen genomförd studie från World Bank har nästan alla regioner i världen under de senaste två decennierna blivit säkrare eller åtminstone förblivit detsamma, förutom Latinamerika.
Latinamerika har åtta procent av världens befolkning men 40 procent av världens mord och 60 procent av kidnappningar. 

Och nissarna och democrat / socialistiska politiker på den här sida av gränsen skyller på I.C.E.

Problemet med organiserad brottslighet i Mexiko har verkligen vuxit - det är inte längre bara narkotikahandel  utan också gäng med andra aktiviteter
Många gäng gör sig nu pengar på att råna godståg och pressa pengar från civila, vilket ökar tillfällena till våld, liksom andra nya kriminella trender i Mexiko.

 Olaglig utvinning av olja eller "huachicoleo", är ett fenomen som ökat med 790% under de senaste fem åren, enligt det statliga oljebolaget Pemex.
De säger att en pipeline tappas olagligt någonstans i landet var 90:e minut. Människor stjäl olja, transporterar och säljer den och ett stort antal personer är inblandade i detta kriminella nätverk.
Skådespelerska misshandlad av porr-advokat


Michael Avenatti, den obehagliga advokaten som företrädde porr-skådespelerskan Stormy Daniels,  anklagas nu för att ha attackerat och misshandlat sin flickvän Mareli Miniutti .
Hon säger att han drog henne runt lägenheten medan han kallade henne en "Ungrateful f * cking bitch", enligt den anmälan hon lämnat.

Miniutti hävdar att hon har bott hos Stormy Daniels advokat sedan januari och den 13 november hade de ett gräl om pengar. Hon hävdar att Avenatti kallade henne en "Ungrateful f * cking bitch” och slog henne i ansiktet med kuddar från sängen.

.Hon säger att han grep “hennes handled" och "försökte dra henne ur sängen".

Miniutti hävdar att hon försökt texta en vän för hjälp men att Avenatti tog hennes telefon. Hon säger att hon var mycket rädd att bli skadad.

Det sägs att han har ambitioner att ställa upp som presidentkandidat men det kan han nog lägga på hyllan nu.

Barack Obama tycker att han är bättre än de flesta människor han arbetat med

Under en intervju vid The Obama Foundation-mötet i Chicago, visar den självgode Barack Obama sitt förakt för de människor han arbetade med på alla nivåer och han jämför dem med Dr. Seuss-karaktärer

20 november 2018

Panik i New York


 New York City klarar inte 15 cm snö.

Bilar satt fast på snöiga vägar i timmar. Lågstadiebarn  i New Jersey var tvungna att tillbringa natten på skolan. Trafiken på George Washington Bridge stod helt stilla och förare övergav sina bilar.
Elever satt instängda i skolbussar i flera timmar utan toaletter eller mat.  "Vi ska göra en fullständig översyn," sade borgmästare de Blasio.

Detta är ett typexempel på regeringens oförmåga eller ovilja att utföra sina grundläggande uppgifter.
Som Tucker Carlson uttryckte det, "Att hålla vägarna rena, släcka bränder, räkna röster,  är kärnfunktioner i regeringens arbete och de kan inte ens utföra det.”
 Men på något sätt finns det alltid tillräckligt med resurser för att säkerställa att illegala invandrare har det bra och att globala uppvärmningsaktivister finansieras.

Även om man bortser från detta - sedan när förtjänar 15 cm. att kallas “undantagstillstånd”?

Är detta världens största hem för aningslösa och lytta ? Tycker borgmästaren verkligen att hantering av en halv fot snö kräver hjältemod?  Har han inte märkt att städer i inlandet på samma latitud hanterar snö utan panik och presskonferenser? Är NY City verkligen så ömtåligt?

Borgmästaren bör kanske ta sig en titt på vad professor Valentina Zharkova har att säga. 
Hon förklarar varför ett "Super" Grand Solar Minimum” är över oss ... (Inkluderar video).

"Förra gången vi hade en liten istid, var det bara två av solens magnetiska fält som inte var synkroniserade.   Den här gången handlar det om alla fyra magnetfälten."
 

18 november 2018

En illusion av intelligens


Hon går omkring i kläder som kostar 3000 dollar, skor för $ 600 och hon besöker Starbucks varje morgon.
Hon klagade häromdagen att hon inte har råd att hyra en lägenhet i DC. Hon representerar dagens Generation Y.
Hon är socialist och hon anser att hon har rätt till mina pengar. Hon vill stödja lagstiftning som innebär att jag betalar hennes hyra, medan hon lever livet tillsammans med 1-procentarna utan att arbeta.
Grattis alla millennials!
Jämställdhet = rättighet till andras egendom och hon lärde sig det när hon läste ekonomi vid Boston University för 40 tusen dollar/år. Det är hennes Amerika!

Ordning och Uppförande


För några dagar sedan skrev jag om hur CNN-reportern Jim Acosta var oförskämd under en presskonferens i White House och att han inte var välkommen längre.
 Acosta ställde egentligen inga frågor.  Vad han verkligen ägnade sig åt var demagogi.
Han försökte ta över presskonferensen, så att han kunde predika sin ologiska ideologi - han till och med vägrad att släppa mikrofonen och slog undan armen på en av de anställda kvinnorna.

I fredags bestämde en av Trump utsedd domare att konstitutionen säger att D.J.Trump inte har den grundläggande makten som alla andra presidenter har. Han kan inte neka ett presskort till en oprofessionell,  odräglig reporter från ett nyhetsnätverk som sprider lögner, så domaren förklarade att  Jim Acosta nu har fått tillbaka sitt presskort.
Domaren fann också att Acosta lidit "irreparabel skada" och avvisade regeringens argument att CNN helt enkelt kunde skicka andra reportrar i stället för Acosta, för att täcka White House. De högsta hönsen på CNN hävdar också att Acostas första och femte Amendment-rättigheter kränkts genom att man tog ifrån honom kortet. 

Press-sekreterare Sarah Sanders svarade på Jim Acostas tillfälliga återupptagande:
  "Domstolen gjorde klart att det inte finns någon First Amendment-rätt att få tillgång till White House. Som svar på domstolens beslut kommer vi tillfälligt att återställa reporterns presskort.
 Vi kommer också att vidareutveckla regler och processer för att säkerställa rättvisa och ordnade förhållanden under presskonferenser i framtiden.  Det måste vara värdighet och ordentligt uppförande  i White House "
New York Times verkar fatta att Trump nu har övertaget i striden med ett media som vill avsätta honom från president-jobbet:

     "Det här kan slå tillbaka, big time”, säger William L. Youmans, professor i media-lag vid George Washington University.  Herr Acosta får sin “seger” nu, men det ger Trump-administrationen möjlighet att i detalj reglera hur reportrar uppför sig.
    En regel om ”oklart "eller ”aggressivt beteende " kan ha en enormt dämpande effekt och kan bli mycket skadlig för hela systemet. Om det ändrar reglerna så att det blir enklare att dra in presskort, är det ett recept på en mycket “snällare” press."

A few CNN reporters told me that they’re embarrassed by Acosta & CNN. A WH correspondent from a major network (not Fox) told me “This isn’t the Jim F*ing Acosta Show. We all hate him. He’s an asshole and he actually is disrespectful to the president.” - @Arthur Schwartz‏

Föräldrainblandning


Ibland kan det bli för mycket av det goda