21 juni 2017

En folkomröstning om Democrats

I flera månader har inte bara de lokala nyheterna här utan hela landet, varit tvungen att lyssna till Democrats och Media när de pratat om att specialvalet här i Atlanta skulle bli en “enorm” folkomröstning om Trump-administrationen.  Democrat Jon Ossoff skulle hur enkelt som helst vinna över republikan Karen Handel.


Tvärt emot vad Democrats påstod förlorade de och det var inte för att "Ryssland" stal valet, eller därför att det regnade i Dekalb kommunen, vilket av någon anledning sägs hindra minoriteter att rösta och inte för att Trump gör ett fantastiskt jobb ... Democrats förlorade igen igår kväll därför att amerikanerna är uttröttade och illamående över gamla vanliga, korrupta politiker, trötta på att se de miljoner dollar som flödade in i Ossoffs bankkonton från San Francisco, i ett uppenbart försök att köpa ett plats i Congress och trötta på de falska media-historierna om rysk hacking.


Democrats förlorade också trots att de spelade alla usla spel de alltid spelar för att få fördelar.
 De spenderade mer pengar på den här racet än någonsin tidigare och övertrumfade Handel med en marginal på 6 till 1 ... men det hjälpte inte.
Så vi hade en folkomröstning i går och det visade vad folk tycker om Democrats.

Gissa vem som vann

I går hade Distrikt 6 här i Atlanta ett speciellt val för att ersätta Tom Price, som utsetts att leda Health and Human Services i Trump-administrationen.

Valet stod mellan republican Karen Handel och democrat Jon Ossoff.
Här är en bild från CNN där de rapporterar om valet. Gissa vem som vann!


20 juni 2017

Antifa är de verkliga fascisterna

Detta är en bild från deras web-sida “It’s Going Down”, där de uppmanar anarkister och “anti-fascister” att aktivt delta is gatuslagsmål och all sorts fysiskt våld mot Trumpanhängare.
Iklädda svarta uniformer och ansiktsmasker, klubbor och knivar brukar de våld mot alla politiska motståndare. De är de verkliga fascisterna.

Nu planerar vänstervridna grupper ett riksomfattande upplopp den 2 och 3 juli, som de kallar "Impeachment Marches". (Riksrätts-marsch).   Tusentals “gatuaktivister" kommer att använda flash-mob och andra metoder som de lärt sig på “Sommarens motståndskollo” (Summer Resistance Camp,)  vilket generöst finansierats av The Democratic National Committee.
  Vi kan vänta oss att Black Life Matter och beväpnade Antifas röda brigader kommer att använda demonstranter som en skärm för allvarliga övergrepp.

Deras ledare har vägrat att utesluta egendomsförstörelse och våld mot ovälkomna åskådare.
 Personer som är olyckliga nog att inte vara färgade, de som är äldre eller bara långsamma, löper störst risk.  Det centrala temat är, "Trump måste gå med alla nödvändiga medel " och man tänker börja med att stänga hela städer.

Precis som det hände i Baltimore och Berkeley, kan stadens tjänstemän - (medkonspiratörer) befalla polisen att dra sig tillbaka och när det lugnar ner sig, skicka ut dem för att arrestera offren.

Det var Fars Dag här i söndags

Danney Williams jobbar hårt för en relation med den man som han hävdar är hans far.

Williams, påstår att Bill Clinton är hans riktiga far och har offentligt bett honom om ett faderskapstest. Williams  tog till Twitter på söndagen för att önska sin "pappa" Happy Father's Day.


Det ryktas att Bill Clinton hade ett förhållande 1985 med den prostituerade kvinna  i Arkansas som är Williams mamma.

Byråkraterna kommer att stoppa Trumps planer


President Trump har föreslagit en $ 1 trillion “boondoggle”. Ordet betyder storslagna projekt som aldrig kommer att genomföras.
Han vill spendera dessa pengar på infrastruktur. Detta kommer att sätta Obamas “redo-för-spaden-program” på skam.  Det är bara det att det inte kommer att hända, precis som det inte hände för Obama.

År 2009 lovade före detta president Barack Obama stort, att man skulle göra en översyn av infrastrukturen och att hans 800 miljarder dollar ekonomiska stimulansplan skulle ta hand om det.  Obama fokuserade på byggprojekt som kunde börja omedelbart.
I slutändan var det bara 98,3 miljarder av de $ 800 miljarder stimulansdollar som tillägnades transport och infrastruktur.  Av dessa 98,3 miljarder dollar var det bara 27,5 miljarder dollar som verkligen gick till transport och infrastrukturprojekt.

Obamas förklaring var att det tar lång tid, för det finns egentligen inte något som är “redo- för-spaden-“projekt.
När det gäller ekonomisk stimulans kan det ta år för lokala regeringar att påbörja konstruktion även när de får finansiering. Anledningen till att en så liten del av American Recovery and Reinvestment Act  från 2009 spenderades på infrastruktur är att projekten helt enkelt är för långsamma att komma igång för att ge en meningsfull stimulans på kort sikt.
Obama hade majoritet i båda Husen och väljare i panik över en lågkonjunktur.


 Det här är vad Trump har:
    För det första är han så uppbunden av särskilda åklagare och utredare att han aldrig kommer att få någonting genom Congress.  Under de kommande 3 1/2 åren kommer vi inte att se några stora Trump-politiska segrar.

    För det andra kommer byråkratin på stats-och federal nivå att se till att inte något av hans projekt lanseras, än mindre slutförs.  Även om han får igenom denna “boondoggle” i Congress, kommer han inte att få tacken för det. En annan president, förmodligen vald år 2024 eller 2032 kommer att kunna tillgodogör sig det.

Trump är frustrerad och han uttrycker det här:
“Vi är här idag för att fokusera på att lösa ett av de största hindren för att skapa denna nya och desperat nödvändiga infrastruktur, och det är den smärtsamt långsamma, kostsamma och tidskrävande processen att få tillstånd och godkännanden att bygga. som hindrar det.  Och jag kände till det också från den privata sektorn. Det är en lång, långsam, onödigt tung process.
Min administration har förbundit sig att sluta med dessa hemska förseningar en gång för alla.
 Den oroväckande väntetiden för tillstånd har medfört enorma ekonomiska problem i städer och stater över hela landet och har blockerat många viktiga projekt från att någonsin komma igång. Många, många projekt är försenade eftersom de inte kunde få tillstånd och det fanns ingen anledning till det."

Den federala byråkratins monster går inte att stoppa.  Trump kommer inte att kunna ändra det. Ingen kommer att ändra den. Bara en sak kommer att förändra det: den federala regeringens konkurs.
Den dagen kommer mycket fortare än de flesta politiker i Washington är villiga att erkänna eller ens överväga.
Den federala regeringen är en blind jätte. Det finns ingen central plan. Det finns ingen vilja i Congress att skära ner budgeten för någon av byråkratierna.  Pappersarbetet blir mer och mer omfattande.
De flesta amerikaner har ingen riktig uppfattning om den massiva makt som ligger i den federala byråkratin. Visst, de flesta vet att dessa myndigheter verkställer lagar. Men de flesta vet inte att byråerna gör mycket mer än så och att de ofta skapar lagar av det som egentligen är "rekommendation” och "vägledning".

Det här är den ”administrativa staten”, en del av “The Deep State” som i många avseenden undergräver republiken.


19 juni 2017

Macron är som Jesus


Enligt The Economist, vilket är en Rothschild-tidning, är Emanuel Macron, Frankrikes nye president, utvald att bli Europas Frälsare! Man har en bild av honom där han “går på vattnet" och de ben och höga klackar som sticker upp bredvid ska väl tillhöra Marine le Pen, som antas ha drunknat.  Syftet med bilden är att Macron ska likna Kristus.
Det sammanfattar i stort sett The Economists åsikter om det mesta.

Makron tillhör en rörelse som skiljer sig från de traditionella liberala och socialistiska partierna och har bytt namn till La Republique en Marche.

Han vann för att han var köpt av Rothschild, tränad av Rothschild och förberedd av Rothschild.
Han drillades i  vad man ska säga, hur man säger det, när man ska säga det och var. Han har tömts och fyllts på med propagandan av sina Tränare.

Vi kommer att se ett liknande skifte i USA. Frankrike är en varning. De traditionella Republican och Democrat - partierna bryts ner.  Retoriken mot Republicans är uppenbar, vad gäller Democrats är det lite otydligt.
 Men de kommer också att falla samman i lågor precis som Grenfell Tower.

Socialisterna är så självupptagna att det tror att ingenting kan tillintetgöra dem.
En ny parti skapas sannolikt just nu, medan vi är upptagna med att hålla Republicans vid liv.  Men dessa gamla partier är döda. Människor ser The Swamp och en genomgripande korruption  och de vill få ett slut på det. Tyvärr är det Soros-democrats som skapar det nya partiet medan republicans fortsätter att gnälla.

Medan media fortsätter att gnälla och får oss att må illa har The Economist också inrättat en hatplattform mot Theresa May och de beskyller henne för branden som förstörde Grenfell Tower i London. De hävdar att hon har varit slapp vad gäller byggnads- och brandkoder som skulle ha förbjudit användningen av ett speciellt material som är mycket brandfarligt och eventuellt var en viktig bidragande faktor till eldens spridning.
Men det är faktiskt inte hennes jobb. Dessa föreskrifter regleras av  byggnadsnämnder och statssekreteraren och den lokala myndigheten - borgmästare Sadie Khan.
Varför Theresa May? Rothschild-agendan är att få henne avsatt och lämna BREXIT.

Facebook gör nu sitt bästa för att framställa muslimer som de största hjältarna för att de hjälpte de skadade vid Grenfell-tornet. Man säger inget om att muslimer var de dominerande hyresgästerna i byggnaden och evakuerade och varnade sina grannar och vänner. Kvarteret utanför tornet är övervägande “upper class”;  den enda muslimska befolkningen fanns i själva tornet.
Det minskar inte det faktum att muslimer hjälpte sina vänner och familjer, men det ger ett perspektiv på det hela ... Grenfell är bidrags-bostäder bland flotta enklaver.

Corbyn använder tragedin för att själv framstå som omtänksam och kräver att alla lediga lägenheter omedelbart ska beslagtas av regeringen och distribueras till hyresgästerna som förlorat sin bostad i branden.
Att använda en tragedi och göra en större tragedi löser inte problemet. Det kommer att skapa kaos och bråk när hyresvärdar reagerar på att deras egendom beslagtagas utan samtycke.
Detta är en typisk kommunistisk åtgärd.

17 juni 2017

Sätt en kork i hålet


Sedan president Trump drog oss ur "The Paris Climate accord"  har vissa västliga stater i USA hotat med att de ändå kommer att följa reglerna eftersom de tror på bluffen.  Staten Hawaii är en av dem som pratar om att ansluta sig till överenskommelsen.

Men de FN-byråkrater som bestämmer villkoren i avtalet,  insisterar på att Aloha-staten måste sätta ett lock på planetens största enskilda utsläpp av kolväten ---- nämligen  'Mount Mauna Loa'.

I över 400 000 år har Mauna Loa skickat ut föroreningar i atmosfären.  Nu när “ledande forskare” runt om i världen är överens om att man faktiskt kan kontrollera klimatet,  är det dags för Hawaii att leva upp till målet och sätta en kork i hålet på denna miljökatastrof.
Det finns emellertid ett visst motstånd mot detta i staten, då många hävdar att detta naturliga underverk lockar turister och man skulle i så fall äventyra statens turistbaserade ekonomi.
   Radikala miljöaktivister å andra sidan insisterar på att Mauna Loa måste begränsas för att rädda planeten.
 Dessutom kräver mupparna att man stoppar de årliga 200.000 + flygningarna till regionen - "flygresor som inte har någon annan funktion än att ta med sig icke-produktiva turister till detta öparadis," säger de.
Det finns dock några goda nyheter här - dessa smarta vetenskapsmän och miljöaktivister kommer alla att vara döda långt innan Mauna Loa någonsin kommer att vara igenpluggad.

Lördagsgodis


En undersökning genomförd av Innovation Center för U.S. Dairy avslöjar att ett häpnadsväckande stort antal amerikanska vuxna tror att chokladmjölk kommer från bruna kor.

Undersökningen av 1000 vuxna, 18 år och äldre,  fann att 7% av de tillfrågade "tror fortfarande att chokladmjölk bara kommer från bruna kor", rapporterar Mat & Vin.