05 december 2020

Ytterligare en orm från Träsket

 Under en konferens här i Atlanta i onsdags sade advokaten Lin Wood att han var övertygad om att president Donald J. Trump kommer att sväras in som president den 20 januari 2021. Ingen förklaring till hur han kan vara så säker på det. 

I sitt inledningsanförande förklarade Wood att "vi folket, kommer inte att låta dem stjäla vår röst". Publiken jublade högt efter detta uttalande.  Under rallyt pekade Wood också ut de som han påstår inte gör tillräckligt i kampen för ett rättvist val, inklusive Georgias republikanska senatkandidater David Perdue och Kelly Loeffler. Han ifrågasatte varför de inte var där för att slåss tillsammans med honom och sa till den massiva folkmassan att "de inte har förtjänat deras röst."

De två republikanska senatorerna är inte fantastiska. De flesta senatorer är inte det. Men de är ganska konservativa. Med tanke på de kandidater som demokraterna har att komma med,  ser jag ingen anledning att inte rösta för dem båda. Wood gjorde uttalandet under en gemensam presskonferens med den avskedade Trump-advokaten Sidney Powell.

Tisdagen den 5 januari kommer Georgias senator-val att äga rum. Vi kommer förmodligen inte att få reda på resultatet av valet förrän nästa dag eller i slutet av veckan, såvida inte ett av loppen är extremt jämt. 

Om båda senatorerna väljs om, eller till och med bara en av dem, kommer Amerika att gå in i två år av politiskt stillestånd. Det kommer att ge människor en möjlighet att tänka på annat än politik. Det blir som vanligt i "The Swamp" men det blir som vanligt även om båda republikanerna förlorar, eftersom  "Träsket" drivs av byråkraterna, inte politiker. 

Ändå skulle det vara trevligt att se Senaten kontrollerad av republikanerna eftersom det kommer att irritera Pelosi. Det kommer verkligen att frustrera Schumer och allt som frustrerar Schumer är positivt och borde värma varje republikanskt hjärta. Men det blir värre. 

Breitbart noterar: 

 Georgias val-register om går tillbaka till år 2000 ,visar att Wood personligen har röstat i varje allmänt val 2000, 2002, 2004, 2006, 2008, 2010, 2012 och 2014 - och sedan via frånvaro eller poströstning 2016, 2018 och 2020. 

 Statliga register visar också att Wood inte har röstat i en republikansk primiärval sedan 2004, men begärde demokratiska valsedlar för primärvalen 2006, 2008, 2010 och 2018. Det betyder att även när Trump var president, vid halvtidsvalet 2018, begärde Wood en Dem.- valsedel vid omröstning i Georgien och röstade på demokrater här i staten medan Trump över lag stödde republikaner. 

 Wood har också en lång historia av donationer till toppdemokraterna i president-, regerings-, senator- och kongresskampanjer. Han ändrade sig lite under Trump-eran och gav några donationer till Trump och några kongressrepublikaner och till den republikanska nationella kommittén. Wood har länge stött demokrater för federala positioner och särskilt i Georgia. Donationer till demokratpartiets politiker från Wood under ett decennium uppgår totalt till mer än 40 000 dollar och sträcker sig från så långt tillbaka som 2004 till så sent som 2018. 

Register i Georgia visar att under tiden Trump har varit president 2017 och 2018, har Wood donerat tusentals dollar till Georgias statliga demokrater - vilket finansierat oppositionen till presidenten. 

Breitbart har mycket mer. Se länken ovan.

 Att den här mannen tas på allvar som en Republikan är förbluffande men ändå jublade åhörarna vid mötet. 

Video från rallyt här.

Lördagsgodis

 

04 december 2020

De 98 symtomen på COVID-19

De som vet bäst säger att "det är dags att ändra allt." Enligt Dr Fauci själv inkluderar det jul. Lyckligtvis skapar vårt fundamentalt omvandlade samhälle nya traditioner för att ersätta de gamla. Till exempel, istället för de Twelve Days of Christmas, har vi 98 symtomen på COVID-19:

    En undersökning utförd av Dr. Natalie Lambert från Indiana University School of Medicine and Survivor Corps analyserade de långsiktiga upplevelserna som COVID-19 förde med sig.  Undersökningsrapporten "Long Hauler"  identifierade 98 långvariga symptom.

Flera av dessa kan hjälpa till att förklara varför människor röstade på Joe Biden:

• Förvirring

• Delvis eller fullständigt förlust av luktsinne

• Minnesproblem

• Svårighet att koncentrera sig eller fokusera

Jag misstänker att jag har några av dessa tecken, så det är nog bäst att jag testar mig,  annars kan jag ju ha det och aldrig veta det. 

Resväskor fulla med illegala valsedlar

 Fulton County har varit i blickpunkten den senaste tiden eftersom en stor del av centrala Atlanta finns där och mer och mer bedrägerier och fusk har avslöjats vad gäller presidentvalet. 

En video från en säkerhetskamera i State Farm Arena i Atlanta visar hur 4 valarbetare tar fram resväskor med valsedlar gömda under ett bord, efter att kontrollanterna och media fått veta att räkningen var klar för natten... 

Videobeviset från Fulton County spelades upp inför Georgia Senatens tillsynskommitté, medlemmar av pressen och president Trumps juridiska team. 

 

Hur många fler övervakningsvideor av den här typen finns det ? Dussintals? Hundra? 

Medan de idioter som ägnar sig åt stöld av amerikanska röster var kloka nog att täcka fönstren för att blockera sin illegala aktivitet,  glömde de att täcka kamerorna. Det är troligt att det inte bara hände i Fulton County Atlanta. 

Den här bilden är från Detroit.

Gör som jag säger, inte som jag gör

 Bara några timmar efter att Los Angeles County Supervisor Sheila Kuehl röstade för att förbjuda uteservering i L.A. Countys 31 000 restauranger, på grund av risken att bli smittad av COVID-19, besökte hon själv uteserveringen i en restaurang i Santa Monica.

 

Det meningslösa förbudet mot uteservering är obekvämt för kunderna men för dem som arbetar i restaurangerna är det ett stort problem. De kommer sannolikt att bli arbetslösa, och om demokraterna tar över i Washington kommer arbetslösheten att förbli hög i flera år (på grund av mängder av regleringar, högre minimilön, överdriven invandring och överbeskattning ). För ägarna till de tusentals restaurangerna är det inte bara obekvämt eller ett problem, utan en katastrof. 

 På senare tid har demokraterna använt ordet "vetenskap" nästan lika aggressivt som de utnyttjar det alltmer meningslösa ordet "rasism".  Men som Liz Wheeler konstaterar har COVID-19-tyrannin, som byråkrater som Kuehl förespråkar, inte något med vetenskap att göra.

03 december 2020

Världens Folk börjar vakna

 Vi ser massprotester över hela världen mot hur de Styrande använder Covid-19 och nedstängningar för att specificera regeringens roll i våra liv: 

 

De tar ifrån oss praktiskt taget alla våra mest grundläggande friheter. 

De hindrar oss från att träffa vänner och familjemedlemmar, straffar oss om vi bryter mot regler som ständigt ändras, talar om vad vi måste ha på oss och säger att allt är för vårt eget bästa. 

 De överför miljarder dollar från medelklassen till miljardärer. Förstör småföretagens möjlighet att existera genom att stänga dem och överför deras andel av ekonomin till multinationella företag. 

 Inte en enda del av detta program är relaterat till folkhälsan, men de bryr sig inte om vår hälsa. Våra regeringar styrs av brutala galningar. Fler människor kommer att dö som ett resultat av de styrandes agerande än dö av Covid. 

Jag är mycket bekymrad över de vetenskapliga uppgifterna jag har sett angående Corona-vaccinet. 

Det är en helt ny typ av vaccin, kategoriserat som ett mRNA-vaccin. Vaccinet kommer in i våra celler och skall fungera såsom budbärar-RNA fungerar, dvs. skickar meddelanden till cellerna för att producera antikroppar (proteiner) som forskarna hävdar hjälper oss att bygga immunitet mot viruset. Detta är oroande i vilket sammanhang som helst, även för mig som en lekman, med tanke på att det finns så många uppenbara problem som kan uppstå under processen och manipulera kroppen på en genetisk nivå. 

Jag skulle bli extremt avskräckt om regeringen sa till mig att jag inte kunde ställa några frågor om det och sedan, som man hotar i UK, att använda militär underrättelsetjänst för att hindra mig från att ställa frågor. 


"Om jag har rätt om valfusk kan Biden inte bli president"

 

Oavsett om man är republikan, demokrat eller någon som inte identifierar sig med något större parti, bör man inse hur viktigt det är att vi kan lita på våra allmänna val. För om vi inte har val som är fria och rättvisa, kommer vårt regeringssystem helt enkelt inte att fungera. 

Om det här presidentvalet 2020 slutar med att ungefär hälften av landets befolkning tror att det var manipulerat, har vi ett stort problem. När tilltron till våra val är borta kommer det att vara nästan omöjligt att återställa, och det är därför det är absolut nödvändigt att vi försöker ta reda på hur detta val gick så fel. 

De stora teknikföretagen är absolut fast beslutna att forma hur vi tänker, och makten som de nu har är kolossal. De kommer att avgöra vilken ”sanning” som får sägas under de kommande åren, och de kommer att fortsätta att driva vår kultur mot en fullständig utplåning. 

Detta val var en viktig vändpunkt, och de som styr händelser bakom kulisserna är på väg att helt komma undan med det. Men det är inte bara en förlust för Republican Party. Det är en förlust för alla amerikaner, eftersom hela vårt regeringssystem faller samman framför våra ögon.

02 december 2020

En Dominion anställd: "Jag såg det med egna ögon"

 En IT-arbetare , utbildad och anställd av Dominion Voting Systems, som arbetade med rösträkningen i Detroit den 3 november,  hävdade på tisdagen att hon såg personal som olagligt skannade buntar med 50 valsedlar för Joe Biden om och om igen för att skapa fler röster. 

"Det jag bevittnade vid TCF-centret var helt enkelt bedrägeri alla de 27 timmarna jag var där", sa hon. "Det fanns massor av valsedlar som kördes genom registreringsmaskinerna flera gånger och räknades åtta till tio gånger. 

Lyssna till hennes vittnesmål inför Michigan state Senate Oversight Committee: 

 

 Georgia Secretary of State Brad Raffensperger, en republikan, tillkännagav på måndagen att delstaten Georgia har inlett 250 utredningar av "trovärdiga påståenden om olaglig röstning och brott mot statens valslag."

 Mer än två tredjedelar av nationen säger att det är rättvist för president Donald Trump att be om en omräkning i kritiska stater, enligt en ny opinionsundersökning från Newsmax / McLaughlin & Associates. 

Sextiofem procent av sannolika väljarna stödde Trumps begäran där röstmarginalerna i valet var 1% eller närmare, vilket gäller stater som Georgia, Pennsylvania, Wisconsin och Arizona.