11 augusti 2020

Biden har fått veta att han bestämt sig för Kamala Harris


Harris är den första asiatiska amerikanen och den första svarta kvinnan i amerikansk historia som är en valkandidat för president eller vice president för något av de två stora politiska partierna.

När Sens Bernie Sanders och Elizabeth Warren förlorade nomineringstävlingen, var det många Vänster-aktivister som pressade Biden för att välja Warren som sin VP-kompis. De lyckades inte.

Harris är ganska långt ut på vänstersidan i Senaten, men hon är inte så långt till vänster som Warren.
Democrat Party driver ideologiskt längre och längre åt Vänster.  Men de radikala aktivisterna kan möta svårigheter att få sina viktigaste politiska mål antagna, även om Dems. kontrollerar House, Senate och presidenten  nästa år.
De viktigaste figurerna i Washington 2021 kan bli Biden, Harris, Nancy Pelosi och Dem.-ledaren för Senate Charles Schumer, som alla har hållit sig långt bort ifrån partiets vänsterflygel.

Portland - Ett Semesterparadis


Rand Paul levererar den brutala sanningen

Varje stad som håller på att förstöras av civilisationens sammanbrott har en sak gemensamt, och det är inte den "systemiska rasismen" som används som en ursäkt för att motivera pågående upplopp.
Det är democrat-styre konstaterar Rand Paul.När en stad har fastnat i “the Democrat Death Spiral”, är det osannolikt att den någonsin kommer att ta sig ur den,  även om de röstar bort Democrats.
Deras regler och socialt sammanbrott blir till en ond cirkel och jag kan inte hitta exempel på hur någon har kunnat vända det.

Plundrare tackar Jeff Bezos för hans generösa gåva

Jeff Bezos har belönat plundrar och upprorsmakare genom att donera 17 miljoner dollar till deras sak. Här är det tack han förtjänar och borde ha förväntat sig:

   Antifa attackerar en Amazon-butik igen i Seattle. De har använt släggor och har vandaliserat i timmar runt Capitol Hill.Att belöna politiskt våld lugnar inte banditer - tvärtom uppmuntrar det till mer våld.  Det är därför Chicago går under,  precis som Portland, Seattle och Minneapolis,  som alla har Democratic -ledare.
 Amazon har åtminstone fördel av det oändliga upploppen eftersom de förstör butikerna för deras konkurrenter.

Andra företag som Apple, Microsoft, Target, Walmart, Home Depot är ännu galnare och stödjer Black Lives Matter.

10 augusti 2020

Historieundervisning är rasistisk

Chicago-demokraten La Shawn Ford kräver att historieundervisning och historieböcker ska avskaffas  i skolorna.
Han hävdar att de skapar vitt privilegium och rasism.

"Ta det lugnt och tvätta händerna"

Biden ser fram emot att få veta vem han utsett som sin VP


För detta har vi havererat ekonomin

Här är en bild från delstaten Maryland som ger ett perspektiv på vad som händer med C19.
Det hjälper till att visa skillnaden mellan antalet som insjuknat och de som avlidit.  För detta ruinerades ekonomin och livet i staden.