06 juni 2020

Lördagsgodis

Lag och Ordning


En av våra vänner som varit med ett tag och sett upplopp tidigare hade detta att säga:

Upplopp i innerstan är som en pandemi.  De kommer oväntat, de skapar förödelse under en tid och sedan bleknar de bort.  Historiskt sett varar upplopp i en innerstad mindre än två veckor. Vanligtvis är de över inom  en vecka.
Upprorsmakarna i staden är kortsiktiga människor. De är fokuserade på nuet.  I den meningen är de låg klass. De har ingen systematisk livssyn.
De är  avundsjuk på vita människor, men de kan inte komma åt de vita geografiskt. Så de plundrar och bränner  företag som ägs av pseudo-vita, vilket betyder människor i deras eget samhälle som äger företag, sparar för framtiden och försöker behålla lugnet. 

Sådana människor gör den lågklassiga upprorsmakaren rasande och han motarbetar dem eftersom deras ekonomiska framgång visar att de som bränner och förstör är förlorare. De vet att de är förlorare, men de har ingen avsikt att förändras. Så de vill straffa de människor vars själva närvaro i samhället visar på upprorsmakarnas lågklassiga livsstil. Det är drivna av avund men de blir snabbt uttråkade. 
De kan inte upprätthålla någon form av handling på lång sikt. De är inte gängmedlemmar. Gängmedlemmar plundrar inte. De har långsiktiga planer för att befria produktiva människor från en del av deras rikedom. De är systematiska affärsmän och de låter drogmissbrukare göra jobbet för dem.  Upplopp skapar osäkerhet och minskar förmögenhet. Upplopp är inte i gängmedlemmarnas egenintresse.

De upplopp vi ser nu är dock annorlunda.  De verkar vara organiserade av någon slags revolutionär grupp.
De sprider sig. Det är lätt att skylla på Antifa, men jag vet inte säkert vem som ligger bakom.  Men när ett upplopp börjar, kommer det inte att pågå i två veckor.

Så, är borgmästarnas och guvernörernas politik den rätta? Bör de helt enkelt låta ligisterna bränna ut sig själva och också bränna upp sina samhällen? Ska de låta  ligisterna komma undan med förödelsen helskinnade?

Myndigheterna ska inte inta denna ståndpunkt. För att sätta exempel  bör upprorsmakarna hanteras med våld och det är inte bara för att stoppa upploppet. Detta är för att göra ett filosofiskt och moraliskt uttalande, med stöd av vapen, som säger att privat egendom ska respekteras och säkerhet ska upprätthållas.  Detta måste vara ett klart och tydligt uttalande att laglydiga människor ska lämnas i fred så att de kan leva sina liv som de tycker lämpligt.

Tack Gary!

05 juni 2020

Nu kan vi nog snart kramas igen


“Experter” vänder ut och in på sig när de försöker hantera detaljerna runt George Floyds död och det som följt efteråt: Demonstrationer, upplopp, mord, plundring och en regering som möjliggör detta kaos. Det får en att tänka på serien Looney Toons: 

"George Floyd borde inte ha dött ... men att lyncha polismannen som tryckte ner Floyd är inte rätt ... men vi måste erkänna och respektera ilskan från amerikanska svarta ... men plundring och mordbrand är aldrig rätt, speciellt när företagen och hemmen tillhör svarta ... men vi måste skilja mellan demonstranter och upprorsmakare ... men ... "
Absurditet har tagit över och överväldigat även de smartaste kommentatorerna.

Människor är förbjudna att krama släktingar, gå till jobbet och gå till kyrkan eller skolan, men att trånga ihop sig i stora, våldsamma folkmassor tolereras inte bara utan uppmuntras av samma Vänster-etablering som för bara några dagar sedan stöttade även de mest drakoniska sociala distans-förordningarna .
Alla dessa månader när folk arresterades för att inte ha mask i en affär, hålla sin affär öppen eller gå till gym eller kyrkan . Vem kunde tro att allt vi behövde göra var att bränna ner affärer, gym, kyrkor och stjäla varor för att polisen inte skulle bry sig.

Rasism är inte död. Men det är en boj som hålls flytande främst av de människor som använder det som en ursäkt eller för att hålla minoritetssamhällen rädda eller förargade nog för att bli självklara röster på valdagen.

Vi har nått den punkt av vansinne där vissa människor hålls ansvariga för saker som hände innan de var födda, medan andra inte hålls ansvariga för vad de gör i dag?


En Democrats bästa argument

Kom inte och påstå att jag bara lägger ut argument för Konservativa. Här är ett exempel på hur rättvis och balanserad denna blogg är:

Se upp för lögnerna från CNN och MSNBC

Tucker: Den socialistiska eliten försöker lura oss.! Det vi ser  är ett klasskrig förtäckt som raskrig.


04 juni 2020

Covid-19 har tagit ledigt några dagar

NYPD har tappat kontroll


New York City borgmästare Bill de Blasio och kommissarien och cheferna för New York polisavdelning håller polisen tillbaka från att ingripa mot plundring och uppror, som pågår i hela staden, enligt chefen för en av stadens fackliga polisorganisationer.

Han sa att "NYPD förlorar staden New York och vi har inget ledarskap i staden just nu."

Plundrare sätter eld på fordon och kastar tegelstenar på poliser medan allmänheten "är rädd för att förlora sina  egna liv", tillade han.

"Jag får videoklipp, fotografier, nummer på registreringsskyltar från medborgare i staden New York medan poliser bombarderas,”

Om inte guvernör Andrew Cuomo omedelbart aktiverar National Guard, sade Mullins, kommer federala styrkor att behövas för att ta kontroll. 

"Jag ber presidenten att vara snäll och  omedelbart skicka federal personal till New York City och övervaka vad som händer.”

DISRN

Vilken Show!

En grupp vita står på knä framför en grupp svarta och ber om förlåtelse för åratal av rasism.Observera att detta sker när mängder av svarta belägrar nationen, plundrar, vandaliserar, sätter byggnader i brand, slår medborgare nästan till döds och skjuter poliser.

   Socialister betraktar svarta ligister som änglar och poliser som onda demoner.
Befästningar av det socialistiska etablissemanget som Hollywood och New York Times,  har faktiskt begärt att polisen ska ”försvinna” (dvs avskaffas) och därmed försätta nationen i absolut anarki.
  Det är detta som gör det så oroväckande att socialister kan tvinga poliser över hela landet (och även i andra länder) att stå på knä inför en ond gud som hatar dem.