15 juli 2019

Trumps kommentarer som skapar kontrovers


Media tappar fattningen över dessa kommentarer.  Hävdar att han sade att ”The Gang of Four" borde "åka tillbaka till sina egna länder."

Han hänvisar faktiskt inte till AOC, Tlaib, Pressley eller Omar med namn.  Så nej, han säger inte att de är alla ursprungligen från ett annat land,  som media försöker påstå.  Han menar nog bara Omar.


Inte heller säger han “åk tillbaka till ditt eget land,  det är en mycket mer nyanserad kommentar,  där han säger att om de (Omar) tycker att det är så hemskt här, åk tillbaka och lös problemen där du var och kom tillbaka och berätta hur du gjorde det. Och medge också hur bra du har det här.
Men media ignoterar allt det, så klart.

Men han borde inte säga någonting när de skjuter sig själva i foten.

En ny intern Dem.-undersökning i  politiskt kritiska områden visade att de socialistiska representanterna Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) och Ilhan Omar (D-MN) är extremt impopulära och att de kan kosta Democratic Party både presidentskapet och The House, 2020.

Krigen i Irak och Afghanistan

(Military.com)

En majoritet av amerikanska krigsveteraner, som deltar i en ny opinionsundersökning,  säger att kostnaden och bördan för krigen i Irak och Afghanistan väger tyngre än eventuella framgångar och framsteg som gjorts i konflikten.
En rapport från Pew Research Center säger att 64% - eller nästan två tredjedelar - av tillfrågade veteraner sade att Irak-kriget "inte var värt att slåss för” och 58% sa detsamma om kriget i Afghanistan.

Vissa personer har sagt det sedan 2001.

Men vissa människor, mestadels "civila" har gjort sig förmögenheter på dessa avlägsna platser.

14 juli 2019

Japan kanske överlever

Feminism och abort sänker födelsetalet för vissa, medan välfärdsstaten ökar det för andra.
Multikulturalism resulterar i import av ett så stort antal människor från Tredje Världen att assimilering inte gäller längre.  
Dagens västerländska civilisation  i Västeuropa och Nordamerika kommer inte att överleva mycket länge till.

 Japan kanske kan bevara någonting som liknar det:

Gör Amerika till Mexiko igen

Trump om Antifa

Vid det senaste Social Media toppmötet i White House talade Harmeet Dhillon, advokaten som representerar Andy Ngo.  (Ngo,  är journalisten som blev nedslagen av Antifa-fascister i Portland.)
Efter Dhillons tal tog president Trump över och sade vad han tycker om Antifa.
Citat värt att minnas: ”Har ni  lagt märke till att Antifa  aldrig är närvarande när vi har ett “Biker’s rally?"Framsteg

13 juli 2019

Om Donald Trump var en Democrat…

….skulle vi få höra rapporter som dessa:

Media Matters åker på ett bakslag

I de pågående ansträngningarna att smutskasta alla som befinner sig till höger om Vladimir Lenin, plockade  Media Matters ihop videoklipp för att visa hur Fox News “Attackerar Färgade Kvinnor i Congress”.
 Vad deras video verkligen avslöjar och katalogiserar, är sanningar om vissa kongressmedlemmar och deras idioti, rasism och hyckleri,  medan de anklagar Fox News för att vara de som gör fel genom att peka ut dem.

Videon skulle kunna vara en reklamsnutt för  Republican National Committee: