24 januari 2020

De äter sina egna partikamrater

Hillary Clinton säger om Bernie Sanders: “Ingen gillar honom. Ingen vill arbeta tillsammans med honom."


Vänsterns “rättvisa” i ett nötskal

På sin officiella kampanj-webbplats beskriver Warren sin ”plan för att upphäva alla studieskulder under första dagen som president."  Det innebär att hon kommer att annuller skulder för ”42 miljoner amerikaner”, ta itu med ”rasskillnader” vad gäller studieskulder,  och göra college och tekniska skolor avgiftsfria. 

   En pappa till en collegestudent frågade Sen. Elizabeth Warren (MA),  om han kan få tillbaka sina pengar efter "att ha arbetat dubbel-skift" och plikttroget sparat så han kunde betala för sin dotters utbildning.
 Hennes svar var: "Naturligtvis inte," vilket gjorde honom arg.

“Så vi ska betala för människor som inte sparar pengar, och de som gör rätt blir svindlade", sade pappan.

23 januari 2020

Gucci förklarar krig mot “Destruktiv Maskulinitet”

Guccis herrmodeshow i Milano, 2020  vill fånga barndomens oskuld från sorglösa dagar,  innan den påtvingades besvärade samhälleliga normer, särskilt de som rör maskulina ideal.

Kanske detta försök att fånga barndomens renhet, förklara varför showen tycktes vädja till pedofiler genom att klä modellerna som små flickor?

I alla områden i samhället som domineras av Vänstern finns det altid en undermening. Trodde ni att modevisningar handlar om kläder? Gissa igen.

"I ett patriarkaliskt samhälle formas manlig könsidentitet ofta av skadliga stereotyper.
En dominerande, vinnande, förtryckande roll påtvingas barn redan vid födseln.
   Attityder, språk och handlingar leder gradvis till ett macho-ideal som tar bort sårbarhet och beroende. Varje möjlig hänvisning till kvinnlighet är aggressivt förbjuden, eftersom det betraktas som ett hot mot fullständig bekräftelse av en maskulin prototyp som inte tillåter några avvikelser ”

Någon hittade äntligen en användning för sina studier i genusvetenskap !

"Toxisk maskulinitet,” uppmuntrar till övergrepp, våld och sexism. Och inte bara det. Det tvingar  män att själva falla in i en roll av virilitet för att bli socialt accepterade. Med andra ord,  "Destruktiv Maskulinitet "producerar både förtryckare och offer ”

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över denna show, men här är vad Gucci tycker att ni karlar ska se ut som:Hatten av för modellerna. Det kan inte vara lätt för en grabb att hålla sig allvarlig,  samtidigt som han promenerar runt i cirklar, klädd som en skolflicka.

Vems problem är det hemlösas problem?

Inte Presidentens, i alla fall.


Presidenten och de federala myndigheterna bör hålla sig utanför Kaliforniens problem med de bostadslösa. Det är ett statligt och lokalt problem som förvärras av de gröna / miljö- / klimatbestämmelserna, byggkoder och skattelagar, som håller vissa kostnader artificiellt låga för några.
Om Kalifornien var ett land, skulle det vara ett av de rikaste i världen - den 5: e största ekonomin - och skulle inte behöva vårt "utländska" stöd, om det hanterades korrekt och inte styrdes av Marxister.

Precis som Obamas program “Cash for Clunkers” tog äldre användbara bilar och skrotade dem, så har statliga politiker i samverkan med byggare, arkitekter och fastighetsföretag förstört billiga bostäder och kallat det en nödvändighet på grund av klimatförändringar eller miljö.
 Och det är inte bara i Kalifornien.

Prince Charlie kommer i Private Jet för att oja sig över CO2


Även de mest fanatiska Miljö-mupparna borde se ett problem med detta:

     Prins Charles flög idag till Davos med en privat jet efter att han mött Greta Thunberg och han höll ett tal där han kallar klimatförändringarna för det 'största hotet som mänskligheten någonsin har mött' och varnar för att det bara återstår tio år att rädda planeten.
Vi är så vana nu vid enormt hyckleri från både Storbritanniens kungligheter och Hollywood, att vi knappt kommenterar det.  Men vi bör aldrig glömma hur häpnadsväckande bakvänt det är att dessa Muppar vill stoppa oss från att flyga, samtidigt som de själva flyger runt omkring till klimatspektakel i privata jetflyg,  som spyr ut mer koldioxid än en vanlig person kan åstadkomma under många år. Enligt deras ideologi orsakas klimatförändringar av dessa koldioxidutsläpp.

22 januari 2020

Florida alert ! Leguaner faller ner från träden!


National Weather Service i Miami varnar för att leguaner kan falla från träden pga. av den ovanliga köldknäpp som drabbat Solstaten. (Detta är inget skämt från Babylon Bee)

”Leguaner är kallblodiga. De blir slöa och orörliga när temperaturen sjunker till runt 30F. (-1 C.)
Blodet rör sig inte lika snabbt och då kan de falla ner från träden, men de är inte döda”, meddelade väderrapporten.
Det är iskallt här i Atlanta också men jag har inte sett några leguaner.


Under mer än 30 år har engelska varit mitt dagliga språk och jag tänker och drömmer på engelska.  Jag behöver inte räkna om när det gäller längdmått, hastighet och vikt, utan har en naturlig känsla för hur mycket det är. men inte när det handlar om temperatur.
Jag vet att normal kroppstemperatur är 98,6 F och rumstemperatur vanligtvis runt 70 F men,  that’s it.

Här är en regel som hjälper en aning:

Fahrenheit:
0° - You're cold.
 100° - You're hot.
Celsius:
0° - You're cold.
 100° - You're dead.
Kelvin:
0° - You're dead.
 100° - You're dead.

Bloomberg strör pengar omkring sig


Democrat-kandidaten  och före detta borgmästaren i New York, Mike Bloomberg,  är villig att spendera 2 miljarder dollar för egna annonser - eller för en annan Dem.-nominerad kandidat - för att besegra president Donald Trump i presidentvalet 2020. 

Under bara åtta veckor har Bloomberg redan spenderat mer pengar på reklam - 248 miljoner dollar - än de flesta kandidater gör av med under flera år.
Bloomberg sägs ha ett nettovärde på drygt 59 miljarder dollar.

I de flesta democrat-omröstningar är Bloomberg på femte plats, efter Joe Biden, Bernie Sanders, Elizabeth Warren och Buttigieg,  så han har en lång väg att gå för att bli nominerad.
Men ett av hans mål är att försvåra för Trump - vilket är en anledning till att han spenderade 10 miljoner dollar i en Super Bowl-annons som var Trump-negativ.

Under sin första kampanjvecka köpte Bloomberg en majoritet av veckans dyraste annonsplatser  på bästa TV-tid på alla kanaler.  Det tvingade de andra politikerna att betala mer för annonser som kom att sändas vid senare tidpunkter och med färre tittare.
Enbart förra veckan betalade Bloomberg 22 miljoner dollar för TV-annonser.

Genomsnittspriset  för politiska TV-annonser  runt om i landet har stigit med 20 procent sedan Bloomberg inledde sin kampanj.
   Vissa lokala politiker hade redan innan svårt att ut nå sina egna valkretsar och står nu inför det faktum att deras pengar inte räcker till.

21 januari 2020

Ocasio-Cortez säger till miljardärer "Ge upp kontroll och makt,"

Socialist-representanten Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) krävde under en intervju på måndagen att miljardärer ska ge upp kontrollen över sina företag och ge upp den makt som de har förtjänat, om de vill betraktas som "etiska."

"Om du Jeff Bezos vill vara en god person gör du Amazon till ett arbetarkooperativ," sa Ocasio-Cortez. "Du vet liksom inte, vad gör jag med alla dessa pengar som jag har skapat med detta orättvisa system och, om du förmodligen är en miljardär så betyder det att du kontrollerar ett massivt system."

”Det betyder att du äger oljetillgångar, det betyder att du kontrollerar textilier, det betyder att du har en stor arbetskraft-styrka under din kontroll och för att vara etisk, om du är en miljardär idag, det du behöver göra är att ge upp kontroll och makt, ”fortsatte Ocasio-Cortez. "Så jag vill inte ha dina pengar, så mycket som vi vill ha din makt."

Daily Wire

Det är Vänsterns tankesätt. Låt någon annan göra jobbet och sedan tar du det från dem.
   Det är "etiskt" i hennes värld.