16 januari 2021

Lördagsgodis

 

15 januari 2021

Trumps Invigningsdag 2017

 Händelserna vid Capitol den 6 januari har gjort det möjligt för demokrat-etableringen att beskriva det som opposition från en våldsam folkhop. För invigningen på onsdag kommer Washington att se ut som en polisstat. Vi kommer kanske att se fler beväpnade soldater än åskådare. 

Pressen kommer att säga: "Tänk så hemskt att vi måste uppleva detta på grund av konservativa." 

Vandaliseringen i DC av sk. "progressiva" vid den förra invigningen är helt glömd.

”Vi arbetar inte för dig”

 

General David H. Berger, chef för USAs Marinkårer har avvisat en begäran från Nancy Pelosi att få använda Marinkåren för att säkerställa Bidens installation den 20 januari med orden: ”Vi arbetar inte för dig”. 

En anonym Pentagon-källa berättar att Nancy Pelosi kontaktade general Berger sent på måndags kväll och bönföll honom om att stationera 5.000 män för att säkra en lugn överföring av makten och förhindra det som skedde förra  onsdagen. General Berger kunde inte förstå varför Nancy Pelosi behövde extra trupper när hon redan hade en styrka på 15.000 man från Nationalgardet. och ett okänt antal FBI- och DHS-agenter. Nancy Pelosi menade att det skulle komma radikaliserade Trump-supportrar och konstiga Q-anhängare. Hon bad honom att återigen tänka igenom hennes förslag eftersom det var generalens patriotiska plikt att kväva uppror och garantera att Biden kunde installeras. 
Detta fick generalen att explodera och han sade: ”Fru talman, försök inte läxa upp mig om patriotism. Jag har förtjänstfullt tjänat detta land i 40 år. Jag har utgjutit mitt blod för vårt land. Vad har ni, som bara tjänar er själv, som vald politiker, gjort för ert land?” sade general Berger.  

Pelosi retade upp honom ännu mera genom att säga att han var ansvarig inför kongressen. ”Jag är bara ansvarig inför presidenten och som jag förstår är Donald Trump fortfarande president och överbefälhavare. Jag lyder konstitutionen såsom den är skriven inte hur ni tolkar den.” tillrättavisade  general Berger Pelosi.

När skrämsel och hot inte hjälpte bytte Pelosi taktik till böner och smicker. Pelosi hävdade nu att Nationalgardets lördags- och söndags krigare inte dög mycket till mot galna Trump-anhängare. Marinkåren, som var härdad i krig var bättre rustade för att slå ner stenkastare. Du har de mest vältränade soldaterna i världen och Amerika behöver dem.”
General Berger var orubblig. Det enda sättet för att sätta in Marinkåren vore om President Trump själv gav denna order. ”Om ni vill att vi skall hjälpa till att bekämpa hans supportrar, så föreslår jag att ni ringer upp honom och säger detta. Om Han beordrar mig till detta så kommer jag att göra det. Annars råder jag er att noga lyssna på de ord som undslipper era rubbade och giftiga läppar. De är liktydiga med förräderi, lär general Berger ha sagt.
 
Tack SB!14 januari 2021

Delta Force raided Bidens compound i Ukraina

 

 I denna artikel hävdas att amerikanska Delta Force styrkor med den ukrainska presidentens godtycke kl. 3 på nyårsdagens morgon dagen givit sig in ett hus bevisligen (genom ombud) ägt av Joe Biden i Mariupol, Ukraina, som ligger öster om Krim vid Svarta Havet. Fastigheten omfattar ett landområde på knappt en miljon kvadratmeter. 

Rent formellt ägdes fastigheten först av hedgefonden Paradigm Global Advisers, som Joe hade stor andel i. Men 2006 sparkades presidenten och 95% av de anställda och ägs nu av Joe, brodern James och sönerna Hunter och Beau.  

I juni 2009 fick firman hård kritik för tvivelaktiga affärer men enorma profiter. Trump-administrationen har undrat över dessa affärer tills en tidigare anställd framträtt och berättat. 

När Blackhawk-helikoptrarna anlände för tio dagar sedan var byggnaderna kalla och övergivna. Först verkade allt övergivet, inga bord eller stolar, inga computers, ingen el., ingenting., men i en närliggande hacienda hade man nyligen ätit grönsaker och druckit kaffe, och det fanns fräscha hjulspår.  I denna byggnad lade man beslag på många datorer och 300 miljoner dollar i guldmynt. 

De fann 56 k-pistar gjorda i Kina och tiotusentals patroner. Under hacienda fann man också en labyrint av kammare och kilometervis av tunnlar i alla möjliga riktningar. De fann också hand- och fotbojor med nekrotiska köttdelar som var fästade i väggen på olika ställen.  I ett förmak fann man också tolv duffelpåsar fyllda med svart tjär-heroin. På Trumps order koordinerade man detta med Ukrainas egen säkerhetstjänst, som lade beslag på bevisen. Mera lär komma senare.     

Tack SB!

Facebook tystar Ron Paul


 I måndags blockerade Facebook Ron Paul från hans egen sida. Avstängningen kom bara några timmar efter att fd. kongressledamoten och den ledande libertarianen  lade ut en artikel där han kritiserade Twitter och Facebook för att de stängt av president Donald Trump från sina plattformar.
"Förra veckans massiva rensningar av sociala medier - som började med president Trumps permanenta blockering från Twitter och andra ställen - var chockerande och skrämmande,  särskilt för oss som värdesätter yttrandefrihet och det fria utbytet av idéer", skrev Paul. ”Motiveringen för att stoppa Trump från att nå ut till en stor del av den allmänna opinionen var meningslösa och processen var allt annat än transparent. Ingenstans i president Trumps två "förolämpande" tweets, till exempel, uttrycktes en uppmaning till våld uttryckligen eller underförstått. "

"Utan någon annan förklaring än att jag "upprepade gånger har stridit mot vår gemenskapsstandard "har Facebook blockerat mig från att hantera min sida," meddelade Paul på Twitter. "Vi har aldrig tidigare fått meddelande om att vi bryter mot gemenskapens normer och ingenstans identifieras den kränkande posten."

Det började 2016 efter att Milo Yiannopoulos avstängdes. Han var en provokatör som hade fått många anhängare på sociala medier.
Två år senare hände samma sak med Alex Jones, en radioprogram-värd och konspirationsteoretiker, som  förbjöds av Twitter och Facebook.
Censuren skulle naturligtvis inte ta slut med Alex Jones och Milo Yiannopoulos.Men den iver som Big Tech nu visar för att tysta motstånd kan ha överraskat även de som varnade för att det inte skulle sluta med Jones.
 Det var chockerande att förbjuda USA: s president. Att förbjuda Ron Paul är skrämmande. Det är meningslöst. Paul är en man med principer.  Han är 85 år och inte aktiv i politik. Paul uppmuntrar inte till våld och han är inte ett hot mot någon.

Hur gick vi från att förbjuda Alex Jones till Ron Paul inom två år?
Svar:
”När vi börjar göra undantag från en universell princip / allmän regel börjar vi underminera den; det blir lättare att göra ytterligare undantag, ”(Dan Sanchez 2017)

Twitter och Facebook har för länge sedan övergivit tanken att de är plattformar för yttrandefrihet.  De säger öppet att det är deras jobb är att se till att användarna är "säkra", vilket de gör genom att tillämpa "regler" som de själva väljer.
Den idén håller inte. (Jag behöver inte Facebook eller Twitter för att skydda mig från idéer eller diskussioner, och jag misstänker att de flesta individer känner på samma sätt). Men genom att blockera Ron Paul blir det helt klart att "säkerhet" inte är målet för Big Tech. Jag misstänker att det aldrig varit.


Cuomo skapade en VIDRIG arbetsmiljö

 Det är inget som kommer som en chock. 

New York Post avslöjar vad de flesta amerikaner redan vet: Cuomo är en skitstövel. 

 En före detta rådgivare till Gov. Andrew Cuomo och kandidat till posten som stadsdel-president på Manhattan sade att arbetet för guvernören var den ”mest vidriga arbetsmiljö” hon någonsin hade upplevt. 

 Lindsey Boylan, som arbetade för Cuomo-administrationen från mars 2015 till oktober 2018, beskrev sin erfarenhet i en serie tweets på lördagen och hävdade att människor är "livrädda" för Cuomo. 

“Den värsta arbetsmiljö? Jobba för @NYGovCuomo, ”skrev Boylan i en tweet. 

När jag lyssnar till hur Cuomo talar till New York-bor i sina medieframträdanden, tror jag att Boylan har rätt.  I sina presskonferenser och andra möten uppträder Cuomo mer som en envåldshärskare än en statsanställd som pratar med en annan medborgare: 

 

 I en annan, tweet tillade hon, ”Jag har haft många jobb. Servitris på Friendlys som tonåring var en oändligt mer respektfull miljö. Även de kunder som gav dåligt med dricks var bättre” Om människor inte var livrädda för honom, skulle de säga samma sak och du skulle redan känna till historierna". 

Boylan skrev också att hon inte var den enda som påstås ha drabbats av guvernören. 

"Allvarligt, meddelandena och texterna jag får när jag talar sanningen om detta ... det är en hel bok av människor som har skadats". ”Bli inte förvånad över att det är samma lilla grupp vita människor som sitter bredvid honom vid varje möte med Pressen. Samma grupp som han har haft runt sig hela tiden han gör sitt smutsiga arbete. Om du inte är en av de där få, är ditt liv som anställd ständigt obehagligt”skrev Boylan.

13 januari 2021

Nu börjas det igen

 

 USA: s Representanthus kommer att fortsätta med åtalet (impeachment ) av Donald J Trump. Det är första gången i historien som en president har blivit åtalad två gånger men vem vet, det kan bli en tredje gång innan veckan är slut. Den här gången säger man att anledningen är att han uppviglade till våld i Capitol-byggnaden.

De kommer att ha två timmars debatt om åtal under eftermiddagen i dag, innan de går till en omröstning som bara behöver en enkel majoritet.
Fem republikaner inklusive den som står på tredje plats som House GOP-ledare, Liz Cheney från Wyoming, meddelade att de kommer att rösta för att Trump ska åtalas.

Senatens majoritetsledare, Mitch McConnell,(R)  stöder också demokraternas åtal mot Trump och säger att han är "färdig" med honom och "rasande".
The House röstade sent på tisdagen om att anta en resolution som uppmanade vice president Mike Pence att åberopa  25th Amendment för att göra sig av med president Trump.

Omröstningen (223-205) sågs som symbolisk eftersom Pence redan hade sagt att han inte skulle vidta sådana åtgärder. (25 Amendment går ut på att Trumps kabinett skulle rösta om han är kapabel att göra sitt jobb eller inte.)

Nancy Pelosi chockade många i Washington genom att utse Eric Swalwell till chef i anklagelsen av president Donald Trump fast Swalwell fortsätter att möta krav på att han ska avlägsnas från House Intelligence Committee på grund av hans påstådda intima förhållande med en kinesisk spion. Swalwell har legat lågt för att undvika frågor från media och allmänheten, men han kommer nu att vara en av dem som driver åtalet mot presidenten.

Eric Swalwell träffade han spionen Fang Fang eller Christine Fang, 2011. Hon samlade inte bara in pengar för Swalwell utan hade enligt uppgift ett personligt förhållande med honom. Hon jobbade också framgångsrikt för att hans kontor skulle ta in en praktikant. Han bröt med henne 2015 efter att FBI kontaktade honom. Pelosi nämnde inte skandalen när hon presenterade Swalwells referenser.

12 januari 2021

Amerika upplevde en statskupp, men det var inte från Trump

  

I sin reaktion på stormningen av Capitol Building på onsdagen har pressen, demokraterna och till och med republikanerna kallat det: "Försök till kupp."

De ljuger som vanligt.  Människorna som strömmade genom Capitol på onsdagen hade ingen plan och inget annat mål än att skapa kaos. Det var ett upplopp i en regeringsbyggnad och inget mer.

Men det har skett ett kuppförsök i Amerika.  Den globalistiska amerikanska regimen har faktiskt störtat Donald Trump två veckor i förväg och agerar nu för att säkra sin makt.

Verkliga kuppar är inte tafatta pöbel-attacker i närheten av politiker. Verkliga kupper  handlar framför allt om kontroll: Kontroll av kommunikation, kontroll av byråkrati och framför allt kontroll av militären. Under de senaste dagarna är det president Trumps fiender som har tagit kontrollen över allt detta.

Det mest uppenbara tecknet på det är avstängningen av presidentens Twitter-konto.  Sedan har flera andra tech-företag skyndat sig att följa efter.

Detta är inte bara en attack mot presidenten. För tiotals miljoner amerikaner är presidentens Twitter, Facebook och e-postmeddelanden de viktigaste sätten att se hans uttalanden - omanipulerade av pressen eller andra aktörer. Det finns naturligtvis andra andra sätt för honom att nå ut till allmänheten,  men alla dessa blockeringar har gjort det mycket svårare för allmänheten att höra honom.

Eftersom det var uppenbart att presidenten skulle gå med i Parler, fanns det ett omedelbart behov att bannlysa hela den webbplatsen också. Google tog bort dem från Google Play Store, medan Apple utfärdade ett ultimatum och krävde att företaget inför censur eller tas bort från App Store. Sedan bestämde Amazon Web Services att stoppa Parler från sina servrar, och alla andra företag som tillåter yttrandefrihet.

Våra globalistiska härskare har beslutat att det inte får finnas något enkelt sätt för presidenten att kommunicera direkt med den allmänheten han styr. Allt ska kontrolleras av mäktiga, vänsterinriktade företag.

Ta er tid att lyssna till Tucker Carlson innan han tystas också.