16 oktober 2017

Inga fler subventioner för försäkringsbolag


När Obama satt på tronen vägrade Congress att finansiera Obamacare, så han gjorde en illegal manöver och gav pengarna till försäkringsbolag.
Obama vet exakt hur man gör en vänstersväng för att få mer makt.
1) Få din vilja fram genom  påtvingande verkställande order,
2) ge godis till ett barn och chansa på att nästa man inte tar tillbaka det av rädsla för ett raseriutbrott.  Om inte nästa man är Trump förstås, som vet hur man gör affärer och säger: "Jag tar bort den  verkställande makten som Obama stal och skickar den tillbaka till Congress så att ni måste göra ert jobb."

Trump-administrationen tillkännagav i förra veckan att man har kommit fram till att man inte längre lagligt kan “dela kostnaderna” för Obamacare och kommer därför att stoppa det,  vilket kommer att bli ett hårt slag mot den problemfyllda sjukvårdslagen från 2010.
 Striden har rasat i flera månader, och både Obama och Trump-förvaltningarna har fortsatt att göra betalningar till nu.

Obama gillade inte Congress beslut så han gav order om att ta pengar från statskassan; i sig själv en överträdelse av ACA-lagen (Affordable Care Act) .
 Endast Congress har den makten.  Det visade sig stå i strid med konstitutionen och Trump har nu stoppat de olagliga åtgärderna.

Washington Post beskrev Trumps åtgärder att stoppa Obamas stöld från statskassan för att betala försäkringsbolag, som att “kastar en bomb i försäkringsmarknaden". Och det är så Vänstern förstör vårt språk - med bomber. Vad Trump gjorde var att återställa och lämna tillbaka ansvaret - som Obama stal från dem - till Congress .

Nancy Pelosi, som faktiskt är i Congress, sa att hon i vanlig ordning inte har någon aning om vad som står i ordern, men att det är sabotage. En upprepning av att hon inte visste vad som var i ACA-lagen från början, så vi måste införa den för att få veta det.

Congress är de som har makt över pengarna, inte president Obama. Trump har kanske börjat dränera träsket?

15 oktober 2017

Klimatdiktator Al Gore


Klimat -Diktatur kan man kalla den förljugna uppfattningen att “vetenskapen är avgjord”

Al Gore hade nyligen en konfrontation med en journalist från The Spectator,  som ville fråga honom om höjningen av havsnivån, som Gore beskriver i sin nya film “An Inconvenient Sequel.”

Reportern förklarade att han hade kontaktat en havsnivå-expert, Shimon Wdowinski, vid Florida International University.
Gores svar: “Har aldrig hört talas om honom - är han en förnekare?” Sedan frågade han journalisten, "Är du en förnekare?”

När journalisten svarade att han var säker på att klimatförändringen är ett problem men att han inte visste hur stort, förklarade Gore: “Du är en förnekare.”

Det finns inga tolkningar eller nyanser i denna kult, bara " En Sann Tro ™", vilket betyder att man håller  med Al Gore annars är man en Förnekare, ( enligt Al Gore.)14 oktober 2017

Var är Jesus Campos?


 Mandalay Bays säkerhetsvakt Jesus Campos, som sköts i benet av Stephen Paddock,  var bokad för fem intervjuer  om den fruktansvärda händelsen på torsdagskvällen ,  men han rapporterades “försvunnen” när det var dags att genomföra intervjuerna.
Även tidigt fredag morgon var det inte klart var han var.

Inte mycket är känt om Campos.  Få bilder har dykt upp och inga detaljer, fast han är en av de centrala figurerna i händelsen.
Var han en illegal invandrare? Var han i maskopi med Paddock?

I den senaste tidslinjen från polisen, som meddelades på måndagen, sa Clark County Sheriff Joe Lombardo att Paddock avfyrade omkring 200 kulor från sitt rum och startade klockan 9:59 den 1 oktober - då Campos träffades - och öppna sedan eld mot publiken sex minuter senare.

Polisen hade tidigare sagt det motsatta - att Campos träffades efter att Paddock började skjuta ut genom fönstret.

Det har gått nästan två veckor och myndigheterna har ännu inte avslöja ett motiv för Paddocks attack, som lämnade 58 döda.


Lördagsgodis

13 oktober 2017

Hur länge har Hollywood vetat?


Medan många kändisar och politiker hävdar att de inte hade kännedom om den berömda producenten Harvey Weinsteins beteende med sina kvinnliga filmstjärnor, visar detta klipp från Academy Awards 2013 att hans uppförande varit känt  i Hollywood i åratal.

“De nominerade år 2012 för bästa prestation av en skådespelerska i en biroll är Sally Field i Lincoln, Anne Hathaway i Les Miserables, Jacki Weaver i Silver Linings Playbook, Helen Hunt i The Sessions och Amy Adams i The Master," sa Seth MacFarlane vid evenemanget.

"Grattis, till dessa fem damer som inte längre behöver låtsas att de är attraherade av Harvey Weinstein" , sa han medan  Emma Stone och andra i publiken skrattade nervöst.
Hillary Clinton säger att de pengar som Weinstein donerade till hennes kampanj kommer att gå till välgörenhet men hon står inför nya frågor om det löftet.

Clinton bröt sin tystnad om Weinstein-skandalen och förenade sig med andra Dem-politiker som sa att de skulle lämna tillbaka Weinsteins bidrag eller ge dem till välgörenhet.

Weinstein skänkte  $ 33.590 till Hillary Victory Fund och $ 5.400 till Hillary for America under valet 2016.

Clinton indikerade att hon kommer att donera Weinsteins pengar från sin egen inkomst snarare än från kampanjorganisationen.
"Jag ger 10 procent av min inkomst till välgörenhet varje år. Det kommer att bli en del av det," sade  Clinton i en intervju med CNN.

Om hon ger personliga pengar till välgörenhet kan hon dra av det från sin inkomstskatt - och 70 procent av hennes personliga välgörenhetsdonationer går till Clinton Family Foundation


Mer PC bland pojkscouter


De historiskt sunda Boy Scouts of America har blivit en slagfält i kulturkriget och Vänstern vinner varje strid, som det verkar.
 Först kom man överens om att det var OK att skicka ut små pojkar i skogen tillsammans med homosexuella ledare.
Sedan gick de med på att acceptera flickor som låtsas att de är pojkar.

Nu accepterar pojkscouterna flickor som erkänner att de är flickor.

   Boy Scouts of America kommer att anta flickor i Cub Scouts med början nästa år och skapa ett nytt program för äldre flickor baserat på Boy Scout-läroplanen som gör att de kan aspirera på den eftertraktade Eagle Scout-graden.
USAs Flickscouter - som bara accepterar pojkar om de låtsas vara flickor - är inte glada över konkurrensen och menar att Pojkscouterna gör detta delvis för att öka intäkterna.
De hävdade att Pojkscouterna behöver pengar på grund av tidigare förlikningar och betalningar för hot om åtal för sexuella övergrepp. 

En ökning av anklagelser och förlikningar för sexuella övergrepp är en oundviklig följd av att militanta homosexuella mobbat sig in i lägren.

    Pojkscouternas nya regler vad gäller flickor hyllades av Zach Wahls, en Eagle scout som spelade en aktiv roll för att pressa Pojkscouterna att acceptera homosexuella. Nu uppmanar han dem att ta ytterligare ett steg och ta in ateister och andra som inte bekänner sin “plikt till Gud”.

12 oktober 2017

Inte bara Harvey Weinstein


Weinstein anklagas för att ha använt sin position i Hollywood för att sexuellt utnyttja kvinnor, särskilt modeller och skådespelerskor.  Weinstein, som har donerat massor av pengar till Democrat-kandidater genom åren, anklagas nu av minst 20 kvinnor, som säger att han sexuellt trakasserat dem.

New Yorker publicerade en rapport som innehåller grafiska detaljer om Weinsteins missbruk av flera kvinnor, varav tre anklagade honom för våldtäkt.

Att Weinstein utnyttjade kvinnor sägs ha varit en öppen hemlighet bland Hollywoodeliten.
Och han är långt ifrån ensam.
Underhållningsindustrin är och har varit fylld av män som i alla tider utnyttjat sin position och hur många gånger har vi inte hört talas om vackra kvinnor som gått “sängvägen” för att få roller och jobb….och inte bara inom filmen.

Weinstein måste ha trampat någon mycket betydelsefull person på tårna.

Rappare R. Kelly anklagades i juli för att leda en sexkult i sitt  hem.

Legendariske filmregissören Woody Allen gör fortfarande framgångsrika filmer trots sin egen skandal för sexuella övergrepp.
Allen anklagades för att sexuellt missbruka sin adoptivdotter när hon var sju år gammal. Allens son, Ronan Farrow - som låg bakom New Yorker-rapporten om Weinstein - skrev en kolumn förra året som beskriver medias medverkan i att undanhålla faderns påstådda agerande.   Allen är fortfarande välkommen bland Hollywood-eliten.  Hans kommande film "Wonder Wheel" har Kate Winslet och Justin Timberlake i huvudroller.

Regissören och producenten Roman Polanski anklagades för att ha drogat och våldtagit en 13-årig flicka 1977. Han erkände senare men undvek fängelse genom att fly till Polen. Fler kvinnor har senare anklagat honom också, men det hindrar inte att han fortfarande är populär inom filmindustrin.

Mark Salling, den tidigare stjärnan i "Glee", erkände att han var skyldig till anklagelser om barnpornografi tidigare denna månad.

Skådespelarna Corey Feldman och Corey Haim, har sagt att de som barn upprepade gånger missbrukats sexuellt av män i filmindustrin.
Regissören Victor Salva erkände att han var skyldig till fem anklagelser om utnyttjande av ett 12-årigt barn.

Skådespelare John Travolta har också anklagats många gånger för sexuella övergrepp. Hans försäkringsbolag betalade ut 84 000 dollar 2013 som “plåster på såren”.
 Minst sju olika män har anklagat Travolta för att han sexuellt missbrukat dem.

Tucker Carlson säger att justitieministeriet bör undersöka Hollywoods kultur av "systematiska sexuella övergrepp":11 oktober 2017

Vad handlar NFL-protesten om?


Vi är nu inne i vecka 5 av 2017-säsongen, och två saker har inte förändrats.
NFL-spelare fortsätter att protestera under nationalsången, och de möts fortfarande av motstånd från några sportintresserade.

Med så många andra protester på gång i det här landet, är det svårt att veta vad de egentligen vill.
Det verkar inte som de vet det själva heller.

De hävdar att det inte handlar om flaggan eller nationalsågen och om så är fallet, varför protesterar de då under ceremonin?
De har köpt Black Life Matter-tramset och Michael Browns mytologi om “Upp med händerna” och "Skjut inte". De inser inte att fler vita människor dödas av poliser trots att fler svarta människor begår våldsbrott. Tretton procent av befolkningen är svart och de begår över femtio procent av brotten.

Här är en ofullständig lista över de brottslingar som spelar i NFL. USA Today publicerade en mer utförlig lista över arresterade NFL-spelare.  Eftersom de är professionella idrottare, behandlas de annorlunda och får ofta bara en tillsägelse.
NFL straffar dem sällan för att de arresterats.

Jag har några förslag:

• Om vissa spelare säger att det handlar om polisen, ge varje man en kopia av FBI Uniform Crime Reports.

• Om några spelare säger att det här handlar om valet, ge varje man en kopia av konstitutionen och stryk under delen om electoral college.

• Om vissa spelare säger att det här handlar om förtryck,  ge varje man en historia om civilrätts-rörelsen sedan början av1860-talet.  Bildandet av KKK- och Jim Crow-lagarna (Democratic Party), fortsätt med avskaffandet av segregation i skolorna och militären, gå vidare till modern socioekonomisk statistik och stryk under statistiken om fattigdom och ensamstående mammor.

• Om vissa spelare säger att det handlar om rösträtt, visa dem att fler svarta röstade 2008 och 2012 än vita väljare.

• Om någon tycker att det handlar om inkomstskillnad, skicka dem en kopia av deras egna senaste fler-miljoners kontrakt och jämför med deras skolkompisar som inte arbetade lika hårt eller fick stipendier för att spela sig genom college.