29 september 2020

Inga bensinbilar i Kalifornien efter 2035

 Kaliforniens guvernör Gavin Newsome har helt enkelt beslutat - via "verkställande order" - att allt som inte är "nollutsläpp" (vid avgasröret)  måste "vara försvunnet" år 2035.
Det betyder att bara elbilar får finnas kvar, eftersom de är de enda fordon som anses vara "noll" utsläpp "oavsett deras utsläpp någon annanstans - inklusive de betydande" koldioxid "utsläpp" som produceras av de kraftverk som levererar den el de kör på.
Vilket det kommer att behövas mycket mer av när de enda bilarna som tillåts på vägarna i Kalifornien är elektriska.

Men det är oväsentligt  Det känns bra för Newsome - som att jag ska bära någon gammal trasa över ansiktet för att "stoppa spridningen" av ett virus som jag inte har.

Effekterna kommer också att kännas mycket tidigare än om femton år.
Och inte bara i Kalifornien heller.

Kalifornien är den största marknaden för bilar i landet och bilföretagen kommer att sluta lägga "Forskning och Utvecklings pengar" på bilar som de inte kan sälja och i stället satsa på bilar som de tvingas sälja där.
Andra stater med egna "Präktighets-guvernörer" kommer troligtvis att följa Kaliforniens påhitt.  
Utvecklingen av nya icke-elektriska bilar nationellt kommer att stagnera.

De bilar som en tid förblir i produktion kommer att bli mycket dyrare,  för att kompensera kostnaderna för utvecklingen av elbilar. Den vanliga bensinbilen kommer att hela tiden bli dyrare - tills målet uppnås att göra den sortens bil åtminstone lika dyr som elbilen.
Vid den tidpunkten blir de "konkurrenskraftiga" med icke-elektriska bilar.

28 september 2020

Nu är USAs Demokrater desperata

En professor vid Boston University uppmanas att avgå efter att ha sagt att domare Amy Coney Barrett var en rasistisk ”vit kolonisatör” när hon adopterade två svarta barn från Haiti och använder dem för att "se bra ut".

Ibram X. Kendi, professor i historia och direktören och grundaren av Boston University's Center for Antiracist Research säger att:


'Vissa vita kolonisatörer' adopterade svarta barn. "De" civiliserade "dessa" vilda barn på de Vitas överlägsna sätt,  medan de använde dem som rekvisita i sin livslånga förnekelse, medan de tar bort de biologiska föräldrarna till dessa barn ur bilden av mänskligheten."

"Så därför är inte Amy Coney Barrett kvalificerad eftersom hon adopterade svarta barn."

Det sa  aldrig något negativt om Sandra Bullock eller om Steven Spielberg, Angelina Jolie, "Brad the Pitts", Tom Cruise, Connie Britton, Charlize Theron, Michelle Pfeiffer, Mitt Romneys familj.

De adopterade alla svarta barn - och de sågs faktiskt som "dagens populära tillbehör", av varje socialt medveten Vänsterist och fick beröm och hyllades.   De var fantastiska för att de brydde sig. De försökte hjälpa de missgynnade. 

Men inte fru Barrett.

Londons polis attackerar COVID protesterande

  Londons polis fortsätter att stödja regeringen och attackerade fredliga demonstranter på Trafalgar Square.  Oavsett bevis, upprätthåller regeringen dessa drakoniska lockdowns.
Vi kan se att protesten var fredlig tills polisen dök upp för att brutalt sätta sig över folkets rättigheter. 

 

 Tyvärr stöder Londonpolisen absolut tyranni.  Detta är helt klart en del av den globala agendan för att överlämna suveränitet till FN. Det låter kanske mer som en konspirationsteori, men i London talas det redan om att de nästa gång kommer att använda lockdowns för att bekämpa klimatförändringen. Att hindra människor från att pendla till jobbet för att minska bränsleförbrukningen. 

 Mariana Mazzucato, professor i "the Economics of Innovation and Public Value at University College London och också grundare av the UCL Institute for Innovation and Public Purpose. " 

Hon stödjer FN: s dagordning och hävdar att världen "närmar sig en tipp-punkt för klimatförändringar, när det krävs dramatiska ingripanden för att skydda civilisationens framtid."

Mazzucato påstår att om vi inte minskar koldioxid, kommer dessa lockdowns att vara berättigade för att rädda planeten. Vi har redan att göra med en falsk pandemi, som helt klart används för att expandera regeringens befogenheter.  De har Europa med sig, Nya Zeeland, och naturligtvis Australien, under kontroll av den galna Daniels Andrews. 

Ovan är gatukonst i Melbourne mot denna orkestrerade agenda. Det som har undkommit större delen av rubrikerna är vad som händer i Kanada. Premiärminister Justin Trudeau har stängt parlamentet. 

Kampen för att störta Trump är en del av denna globalistiska agenda. Om de kan bli av med Trump är allt som står i deras väg Kina och Ryssland. De avser att införa sanktioner för att försöka tvinga dem att följa FN-agendan. 

 Via Armstrong Economic

Valfusk i Ilan Omars Minnesota

Ett system som drivs av en så kallad ”röst-skördare” (ballot harvesters’) i Rep. Ilhan Omars Minneapolis-distrikt avslöjades av Project Veritas.

 I ett segment kan man se hur den påstådda valsedels-insamlaren Liban Mohamed - bror till Minneapolis kommunfullmäktige Jamal Osman - går igenom högar med valsedlar i sin bil i videor som läggs ut på hans egen snapchat-kanal under namnet "KingLiban1."

”Just idag fick vi 300 för Jamal Osman,” sa Mohamed. ”Som ni ser är min bil full. Alla dessa är röstsedlar. Ser du inte?

Mer via Zero HedgeGår han på Adderall ?

 Med tanke på Joe Bidens oredlighet har Trump alla rätt att kräva drogtestning inför tisdagens debatt:

Kommer Biden att gå med på det ? Han tillfrågades och här är hans svar: 

 

27 september 2020

En vacker familj som återspeglar amerikanska värderingar

 Demokrater hatar den här kvinnan och hennes värderingar - liv, frihet och strävan efter lycka, rättigheter som vår Skapare ger oss.
Demokrater har buat och förnedrat detta och kan inte erbjuda några av dessa värden, särskilt inte liv.
De erbjuder ingen frihet, bara underkastelse för regeringen.

När John McCain dök upp med sin vuxna adopterade POC (people of color) dotter under 2008-kampanjen anklagade demokraterna honom för att ha ett "kärleksbarn".
Nu har de gått ännu längre och de kallar domare Barrett en "kolonialist" för att ha adopterat svarta barn från Haiti. 

Demokrater ser aldrig kärlek, lojalitet, medkänsla, ödmjukhet, styrka, visdom, hängivenhet eller ens enkel mänsklighet. Endast hudfärg.

Vi gissade rätt, det blev Barrett

 

 Demokrater har inte mycket makt att hindra senaten från att bekräfta domare Amy Coney Barrett till Supreme Court, om de inte lyckas hitta någon skandal som hon varit inblandad i. 

Det är inte troligt att hon varit strippa på någon nattklubb eller servitris på Hooters i unga år, så de måste försöka något annat.   Det pratas om att de kommer att ställa vissa villkor för hennes agerande -  som några senaten-republikaner kan se som rimliga -  eller mer sannolikt,  kan ge demokrater några poäng hos allmänheten.  
   De vill försöka hindra Barrett från att spela en roll i eventuella val-tvister som kan uppstå och att de kommer att pressa henne att själv ställa sig åt sidan och inte delta, om domarna tar upp ett ärende som kan påverka resultatet av höstvalet.


Senator Chuck Schumer, ( minoritetsledaren och New York-demokraten) säger att ju mer allmänheten lär sig om Barrett, desto mer impopulär kommer hon att bli. Demokrater hoppas att påtryckningar kommer att leda till en försening för Schumers grupp kommer sannolikt bara att ge 47 nej röster.

 Dems. kommer att försöka använda nomineringen för att locka till sig väljare till valet den 3 november.


   President Trump hade knappt tillkännagivit beslutet förrän Schumer skickade ut en e-post där han varnar för att Barrett är ett hot mot deras sjukvård och det är bara hans parti som kan stoppa det.  
"En röst för domare Amy Coney Barrett är en röst för att eliminera hälso- och sjukvård för miljoner mitt under en pandemi och hon kommer också att underminera rätten till abort", sade Schumer  ”Demokraterna kämpar för amerikanernas hälsovård.”

Det kommer att gå fort nu.  Medlemmarna i Senate Judiciary Committee har meddelats att utfrågningar av Barrett kommer att börja den 12 oktober.  Förutsatt att republikanerna kan hålla i trådarna i de båda  kommittéerna, skulle det innebära en omröstning före valet den 3 november.
   Utfrågningarna förväntas pågå i fyra dagar. Öppnings-förfarandet kommer att vara på måndagen, första omgången av frågor på tisdag,  följt av en andra frågeomgång på onsdag och en "closed session", som tydligen inte angår allmänheten.  Slutligen kommer externa vittnen att vara närvarande på torsdagen.
   Barrett kommer att börja träffa senatorer nästa vecka, även om vissa fientligt inställda demokrater redan har sagt att de inte träffa henne.

26 september 2020

Sanningen om Breonna Taylors död

 


Såg ett reportage i Expressen som på ett skickligt sätt undviker att rapportera om vad som hände när polisen gjorde en razzia i Taylors hem, vilket föranleder mig att visa  American Thinker beskrivning om hur det verkligen gick till.

DemocratParty- kongressen,  media och folket på gatorna - har ljugit. Taylor var inte en helt oskyldig, som slaktades i sin säng av rasistisk polis.   Istället var hon offer för sina dåliga val vad gäller män: 

Hennes vänskap med en lokal narkotika-langare rättfärdigade raiden, och hennes pojkväns beslut att öppna eld mot polisen, som hade knackat och identifierat sig,  ledde till att hon sköts.
Hennes pojkvän Jamarcus Glover är en anklagad narkotikahandlare som tros vara en del av ett stort drog- och vapenhandels-gäng i Louisville.
Polisen hade placerat spårnings-utrustning på Glovers bil, som visade att han gjorde flera resor till hennes lägenhet, vilket ledde till att polisen trodde att hennes lägenhet var en plats för droger och pengar.
Breonna gjorde inte ett klokare val av pojkvän när det kom till Kenneth Walker. Han var anledningen till att polisen sköt Breonna.
Kentucky attorney general Daniel Cameron höll en presskonferens på onsdagen och förklarade alla juryns beslut. Vi har alla fått höra av media att polisen inte knackade och identifierade sig och att det motiverade Breonnas pojkvän Walker att skjuta mot polisen när de kom in i lägenheten, men det är fel.

AG. Cameron säger att det finns bevis för att officerare både knackade och meddelade sin närvaro innan de gick in i lägenheten. Det bekräftas av ett oberoende vittne i en lägenhet intill, så arresteringsordern förmedlades på riktigt sätt.
När Walker och Taylor inte öppnad dörren bröt sig officerarna in.  Sergeant Mattingly kom in, såg Walker med en pistol riktad mot honom och kände att han blev skjuten.  Det hände så snabbt. 

Walker bekräftade att han avfyrade det första skottet, och undersökningen visar att det var den kulan som sårade Mattingly.

Vid den tidpunkten öppnade alla officerare eld. De gjorde det för att en av deras egna hade skjutits och de visste alla att de befann sig i en skjut -eller bli skjuten-situation.

Video och många fler detaljer här