10 december 2018

Örnarna smörjer kråset


Miljöaktivister försöker driva upp köttpriset så att vi slutar äta kött och ett sätt är att kräva att kycklingar ska få springa omkring fritt.  Detta skapar storkalas för örnar.

Här är en rapport från White Oak Pastures här i Georgia 2016:

 White Oak är en av de största farmerna i landet för frigående kycklingar. Runt 60.000 fåglar vandrar omkring i markerna och enligt reglerna tillbringar vuxna fåglar sitt liv utomhus utan restriktion.
Det betyder också ett oändligt smörgåsbord för alla örnarna som flyttat in i området under de senaste åren.

Minst 75 örnar övervintrar på gården mellan oktober och mars. Vid den tiden beräknar man att varje örn dödade upp till fyra kycklingar om dagen vilket betyder totalt minst $ 1000 i dagliga förluster.
Örnar är federalt skyddade. Allt farmarna kan göra är att titta på medan örnarna äter kycklingarna.
Det alltmer ökande antalet örnar dödar också kalkoner och unga getter.

De oundvikliga konsekvenserna av aktivisternas påhitt kan ses som lustiga - om man inte är ett av offren.
I september uppskattade White Oak Pastures att örnarna dödat nästan 160 000 kycklingar, vilket innebär en förlust på $ 2, 200 000. Enligt White Oak är det 30 procent av farmens kycklingar och en så stor förlust är ohållbar, så de vände sig till Farm Service Administration of the USDA och bad om ersättning. Av någon anledning gick FSA med på det.

FSA-byråkraterna kunde ha sagt till White Oak att om de inte vill att örnar äter deras kycklingar, borde de hålla dem inomhus för deras egen säkerhet. Men sunt förnuft existerar inte bland myndigheter.

Organisationer som Human Society mobbar restauranger och livsmedelsbutiker för att de bara ska erbjuda kött som uppfyller kraven från Global Animal Partnership. 
I aktivisternas utopi kommer alla kycklingar att springa kring fritt  - tills örnar eller andra rovdjur äter dem.
Då måste örnarna återgå till för att leva på vad de kan fånga i naturen, efter att ha vant sig vid att deras måltider serverats på dukade bord.  Många kommer att svälta ihjäl.

09 december 2018

It is cold outside


Sagt av Murray N. Rothbard :


"Alla stater styrs av en härskande klass som är en minoritet av befolkningen, och som utgör en parasitisk och exploaterande börda för resten av samhället.
Eftersom deras härskande är exploaterande och parasitisk måste staten köpa bundsförvanter bland en grupp "domstols-intelligenta”, vars uppgift är att lura allmänheten att acceptera och hylla regimen i sin speciella stat.
Domstolens intellektuella har en given uppgift.  I utbyte mot deras fortsatta arbete med att ursäkta och lura, får  domstolen intellektuella sin plats som juniorpartner i den makt, prestige och plundring som den statliga apparaten framtvingar från den vilseleda allmänheten.

Revisionismens ädla uppgift är att avslöja lurendrejeriet: att tränga in i dimman av lögner och bedrägerier skapade av staten och dess “domstols-intelligenta”, och att presentera den verkliga historien om motivationen, karaktären och följderna av statens verksamhet. Genom att arbeta sig igenom dimman av statligt bedrägeri för att tränga in i sanningen och verkligheten bakom de falska uppträdandena, arbetar Revisionisten för att avslöja staten för den tidigare bedragna allmänheten. "

08 december 2018

Förbjud Jul


En rektor för en grundskola i Nebraska har fått permission efter att ha förbjudit lärarna att dekorera klassrummen med julprydnader, eftersom det kan kränka de som inte firar högtiden.

Hon skickade ut ett memo med riktlinjer om vad som anses lämpligt som klassrumsdekorationer och Candy Canes var bl.a på listan eftersom de är jul-relaterade. 
Historiskt står formen "J" för Jesus. Det röda för hans blod, och det vita är en symbol för hans uppståndelse.

Dekorationer som inkluderade jul, julgranar, renar, gröna och röda föremål var inte heller acceptabla för grundskolan och naturligtvis inte sånger, videos och filmer som handlar om jul.

"Det känns olustigt att jag måste vara så specifik men det är för allas bästa", skrev rektorn i sitt PM.

Allt detta är förbjudet därför att det är "kulturellt känsligt" enligt rektorn. Den tekniska termen för det är kulturmord.

Isbjörnar, pingviner och “Högtider runt om i världen - för att målmedvetet undervisa om olika kulturer" är uttryckligen tillåtna.

Social -ingenjörernas arbete kommer inte att upphöra förrän amerikansk kultur har avskaffats, inklusive alla rester av kristendom och speciellt jul.
Det är därför som “utbildarna” i statliga skolor har höga löner och generösa pensionspaketen som gör att hela stater går i konkurs.

Lördagsgodis

07 december 2018

“Den som gapar över mycket…”

CFO i Clinton Foundation, som trodde att han "träffade en gammal professionell bekant", erkände till utredarna att stiftelsen hade ett stort problem med ledning, redovisning och intressekonflikter, och att Bill Clinton under lång tid blandat privata intressen med sina personliga utgifter,  enligt The Hills.


Clinton Foundations CFO Andrew Kessel medgav detta till utredare från MDA Analytics LLC - ett företag som drivs av “etablerade ex-federala brottsutredare", som har inspekterat Clinton Foundation under en tid.

Kessel sade till MDA: "Det finns ingen som kontrollerar Bill Clinton. Han gör vad han vill och driver upp otroliga utgifter som betalas med fondmedel, enligt MDA:s redogörelse för intervjun.
"Bill Clinton blandar och matchar sin personliga verksamhet med fondpengar.  Många människor inom stiftelsen har försökt att upplysa honom om detta men han lyssnar inte och det går verkligen inte att prata med honom. "

MDA sammanställde Kessels uttalanden, samt över 6 000 sidor med bevis från en “whistleblower”som de hade arbetat med separat, vilket de i hemlighet arkiverade hos FBI och IRS för ett år sedan.
MDA påstår att Clinton-stiftelsen bedriver olaglig verksamhet och kan vara skyldig miljoner i obetalda skatter och böter.

06 december 2018

“Dit Kalifornien går, dit går nationen”


Det är skrämmande hur snabbt det går.  Jag är gammal nog att minnas när Ronald Reagan var guvernör i Kalifornien och nu har “hans” stat omvandlats till en enparti-makt genom massiv, i stort sett olaglig invandring från tredje världen.

    De senaste uppgifterna från Census Bureau  som analyserats av Center for Immigration Studies (CIS) konstaterar att cirka 72 procent av hushållen av icke-medborgare och invandrare utnyttjar en eller flera former av skatte-finansierade välfärdsprogram i Kalifornien - den stat som har flest invandrare.

    Endast cirka 35 procent av hushållen av inhemska amerikaner använder sig av socialbidrag i Kalifornien.

De sistnämnda hushållen är i huvudsak slavar till välfärds-utsnyttjarna och den vänsterpolitiska klassen som importerar dem.

De olagliga invandrarna har inga problem med att få socialbidrag.  Allt de behöver göra är att föda “ankar-barn” - ju fler barn, desto fler bidrag.

 Andra stater som drabbats hårt av invandrar-tsunamin är Texas, New York och Florida. En majoritet av invandrarhushållen lever på bidrag där också.


Media och George H.W. Bushs begravning


Världens mest exklusiva klubb - presidenterna Donald Trump, Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton och Jimmy Carter - träffades alla för första gången sedan Trumps invigning i januari 2017.

Trots att Trump ofta kritiserade den äldre Bush, liksom hans söner George W. och Jeb, undvek familjen medvetet att använda begravningen för att göra ett politiskt uttalande mot honom.
Trump var som vi minns utesluten från senator John McCains minneshögtid vid samma katedral i september.

President George W. Bush beskrev sin far och föregångare som "den ljusaste av tusen ljuspunkter" och "en framstående och ädel man" som lyckades få ett fredligt slut på det kalla kriget och hjälpte till att definiera Republican-etableringen under det senaste halvtalet .

 Medias rapporteringen från begravningen kan sammanfattas i två meningar: 1) Vi kom inte för att begrava honom utan för att berömma honom, och 2) den enda bra republican är en död republican.
     Båda är skenheliga och båda avslöjar The Deep State.

Överlag försökte de beskriva Bush som en president från en tid då politiken var civil och där "bipartisanship" styrde dagen - (fast det undgår mig hur det är bra när båda partierna är överens om hur de kan stjäla mer av våra pengar och frihet.)

 Detta är exakt samma behandling som Media gav John McCain. De älskade honom när han kritiserade konservatism och hatade honom medan han låtsades vara konservativ och ville bli president?

Här är en video av George.W Bushs tal under begravningen.