21 oktober 2019

Ge oss Jordens Undergång nu

Videon nedan visar miljöaktivister, förmodligen från Extinction Rebellion. Platsen är Trafalgar Square och jag tror att det gröna objektet är broccoli. Det är svårt att inte hålla med Matt Walshs kommentar:

Man kan ju fråga sig om en civilisation som inte bara producerar men också uppmuntrar galningar som dessa, förtjänar att överleva.

Ändrade planer


President Trump meddelade i förrgår att han ändrar planerna vad gäller nästa års G-7-möte av världsledare. Det kommer inte längre att äga rum på Trump National Doral i Miami.

 ”Baserat på både Media & Democrats Galna och Irrationella Fientlighet kommer vi inte längre att betrakta Trump National Doral, Miami, som värdplatsen för G-7 år 2020,” meddelade han på Twitter sent på lördagen. "Vi kommer omedelbart att leta efter en annan plats, inklusive möjligheten av Camp David, " förklarade Trump

"Jag trodde att jag gjorde något mycket bra för vårt land genom att använda Trump National Doral, i Miami, som mötesplats för G-7-ledarna. Det är stort, ståtligt och med hundratals tunnland, intill MIAMI INTERNATIONAL AIRPORT.
Det har enorma salar och mötesrum, och varje delegation skulle ha sin egen 50 till 70 -rums byggnad. Skulle passa bättre än andra alternativ. Jag tillkännagav att jag skulle vara villig att göra det UTAN VINST eller, om det är lagligt möjligt till NOLLKOSTNAD för USA. Men som vanligt blev de fientliga medierna och deras democrat-partners helt  GALNA."

Trump erbjöd TND helt gratis.
För att inte tala om de pengar  som företag i det omgivande området kan tjäna. 
Det visar att Dems och Media är helt bakom flötet.

Jag tror att Trump avsiktligt gjorde bort dem igen.  Han fick dem att avslöja vilka ynkliga, små tyranner de är och att han förutsåg denna reaktion från dem och manövrerade dem. Mycket skickligt!

Jag tror inte att han någonsin förväntat sig att vara värd för G7. Min bästa gissning är att Trump kommer att tala om  för allmänheten att han försökte spara skattebetalarnas pengar men Träsket ville inte låta honom göra det.

Democrats är fullständigt galna

I går var det visst Nationella Menstruations-Dagen.  Det skulle ha varit Nationella Vänster-idioternas dag i stället.

Demokraterna vill att vi ska hylla och fira kvinnors menstruation
Och för att få detta att hända måste de skapa en "kris" som de kan ställa upp bakom, prata om i all oändlighet och använda för att driva igenom mer värdelös lagstiftning om "frågor" som inte ens är "frågor".

Den senaste "krisen" involverar kvinnors perioder.


Det som börjar som en "kris" kommer snart att omvandlas till en massiv rörelse.

För inte så länge sedan hade vi en “toalettkris" ... Horder av transpersoner visste inte längre vilket toalett de skulle använda så vi tvingades att ändra lagar för att lösa detta enorma problem - kommer  ni ihåg det?

Det här är bara första steget i Dems planer för att vi ska fira mens. och hänga tamponger och dambindor i  julgranen för att hylla den allsmäktiga kvinnan.


20 oktober 2019

Tänk om Hillary blivit lurad?


Kommer ni ihåg när George Bush den äldre lät Saddam Hussein tro att det var OK för honom att attackera Kuwait och sedan attackerade honom när han gjorde det?

Det är en gammal taktik, som “snäll polis / elak polis”, och det fungerar vanligtvis.

The Democratic National Committee (DNC) matar Hillary med information om att de kommer att stödja henne om hon kan skrämma bort den besvärliga Tulsi Gabbard,  genom att koka ihop att hon är en rysk operativ.

Hillarys ego är så stort att hon tar betet och gör helt ogrundade anklagelser,  eftersom hon tror att DNCs står bakom henne.

Samtidigt låter DNC sitt nuvarande fält med efterblivna kandidater veta att det är OK att attackera Hillary och i själva verket är det deras stora chans att hindra “Madam von Byxdress” att komma in i racet och ta ifrån dem deras plats.

DNC säger också till dem alla att Gabbard inte har en chans att bli deras kandidat -  oavsett hur mycket de måste ljuga, fuska och stjäla - så det är “fritt fram” för dem.

Det är en win-win för DNC.  De blir av med Hillary,  som förmodligen inte skulle kunde hålla sig nykter tillräckligt länge för att driva en kampanj,  samtidigt som hon hjälper dem att bli av med Gabbard.

Shillary gick på det.  Hon litade på dem ...

av Steve Candidus (Steve C.)

Vi måste nationalisera det amerikanska samhället så att vi får mer frihet


Hon talade i går vid ett rally för Bernie Sanders - där hon erbjöd honom sitt stöd - AOC sa att hon inte vill att den privata sektorn ska vara ansvarig för hennes liv, så vi bör ha ett “offentligt ägt” system istället.

Hon är verkligen inte särskilt smart.

19 oktober 2019

Hillary säger att Tulsi Gabbard jobbar för ryssarna

Har hon tittat för djupt i vodkaflaskan eller har förlusten 2016 fått henne att tappa fattningen fullständigt?I en konversation med Obamas fd. kampanjchef David Plouffe's säger Clinton att ryssarna utnyttjar ett antal amerikanska politiker.
Hon sade också att Ryssland har  “kompromat” (underlag för utpressning)  på Trump. Hon anklagade  Green Partys kandidat (2016) Jill Stein för att vara en ”rysk tillgång.” Och hon föreslog att Ryssland skulle kunna stödja Gabbard som en tredje parti-kandidat.

"De kommer att göra det igen," sa Clinton. “Det är ingen profetia,  men jag tror att de har ett gott öga till någon som för närvarande är på Dem.-listan för premiärvalet och förbereder henne för att bli en tredje parti-kandidat.  Hon är ryssarnas favorit. De har en massa webbplatser och andra sätt att stödja henne. ”

En Clinton-anställd bekräftade senare att "någon som för närvarande är på Dem.-listan för premiärvalet" och “tränas” av ryssarna är Tulsi Gabbard.

Idén att Stein, kandidat för Green Party 2016, var en rysk tillgång är fullständigt nonsens. 
Det är också löjligt att hävda att Stein var den som gjorde att Trump vann.  Det stora flertalet av Stein-väljarna sa att de skulle ha avstått från att rösta om hon inte funnits med på listan. Det fanns inte tillräckligt med potentiella Clinton-supportrar bland Stein-väljarna.

Smutskastningen av Gabbard som ett verktyg för Putin är felaktig.  Gabbard har formulerat en utrikespolitisk vision som som går ut på att USA inte ska blanda sig i andra länders inrikespolitik, vilket är uppfriskande och skiljer sig från vad de flesta av de andra kandidaterna erbjuder, och som står i skarp kontrast till Clintons egna sabelskramlande åsikter.   Detta gör  inte Gabbard till någon slags Putin-medhjälpare.

 Clinton gör det klart under hela intervjun att hon inte kan acceptera ärliga meningsskiljaktigheter. 
Alla som motsätter sig henne eller de vanliga Dem.-kandidaterna gör det enligt hennes åsikt av illegitima eller konspiratoriska skäl.

Gränskrig

Lördagsgodis