24 september 2020

Rush Limbaugh spekulerar

Democrats är livrädda för en debatt mellan Biden och Trump. De vet att Biden inte klarar sig utan teleprompter så de letar febrilt efter en trovärdig ursäkt. 
Rush tror att de strax före den första debatten kommer att påstå att någon närstående till Biden har testat positiv för Covid så Biden måste placeras i karantän under två veckor. En variation på det hela är att han deltar i den första debatten och att man sedan kommer med denna ursäkt inför debatt nummer två. 

Det låter fullt möjligt.

 

Fy skäms! Driv inte med Greta

Brittiska Dockteater-serien Spitting Image kritiseras för att de gör sig lustiga över "den heliga Greta". Den brittiska satir-showen har fått mycket kritik online efter att ha visat en bild på en marionett som föreställer klimat-korsfararen Greta Thunberg. Vissa hävdar att man driver med hennes autism. 

Men inga episoder av showen har ännu visats så man kan ifrågasätta deras upprördheten. 

Showen var populär i 12 år innan den lades på hyllan 1996 och kommer att återvända nästa månad med nutida karaktärer. Varje marionett är grotesk men det är Greta-dockan som sociala media har fokuserat på.  Hennes autism gör att hon inte får förlöjligas, hävdade många. 

Den mest berömda politiska figuren genom tiderna, som figurerade i media varje dag under ett helt år kan aldrig kritiseras för hon är autistisk.

 Det är vad de alltid gör: De skapar dessa figurer för att driva en agenda, men den som förebrår dem hånas.  De gjorde detta med Barack Obama, där varje enskild person som ogillades hans politik och beslut kallades rasist. 

Här är trailern 

 

Klimatklocka för propaganda i NYC

Från Martin Armstrong:

Som en del av klimatveckan i New York har de skapat en klocka som ska räkna ned den återstående tiden tills vi alla dör. Syftet är att påverka USA: s val mot Trump, och visa oss att vi kan vända klimatförändringen och förändra faktiska cykler som har funnits i tusentals om inte miljoner år. Denna senaste propaganda går ut på att vi ska överlämna enskilda nationers suveränitet till FN, eftersom vi nu behöver en världsregering för att rädda planeten och förhindra att COVID-19 dödar alla.


På lördag, visade klockan att  ”Jorden har en tidsfrist” som följdes av siffrorna - 7: 103: 15: 12: 06.  

    De försöker hjärntvätta oss och skrämma oss att tro att vi nu bara har 7 år, 103 dagar, 15 timmar, 12 minuter och  6 sekunder tills vi dör.

 
År 2007 sa de att "ALL" Artic Is kommer att vara borta 2012.  Den finns fortfarande där. 
Al Gores "armageddon" gick ut 2016, utan att något hände. I januari 2006, när han marknadsförde sin film "En obekväm sanning", förklarade han att om vi inte vidtar "drastiska åtgärder" för att minska våra utsläpp av växthusgaser, skulle världen nå en "point of no return" på bara tio år.

 De tio åren gick ut 2016, och vi är fortfarande här.  Vintrarna har blivit kallare och klimataktivisterna har skjutit upp undergången i ett desperat försök att hålla fast vid sina misslyckade prognoser.

Sanningen betyder inte längre någonting. COVID-19 har använts för att förstöra världsekonomin och hindra oss från att använda fossila bränslen,  för att skapa Klaus Schwabs Great Reset och främja den marxistiska agendan som läggs ut av World Economic Forum. 


Dessa globala elitister tror att de kan omforma världsekonomin så att den passar deras vision precis som Karl Marx . Därför är den här klockan,  som nu hävdar att vi har 7 år kvar,  samma gamla historia som de håller på att revidera datumet för, eftersom ingenting inträffade. Den här gången måste de besegra Trump för att främja sina planer att göra FN till en världsdominerande regering.

Hon ger dem fingret och kraschar sin bil

Tala om Karma! 

En kvinna som lider av TDS (“Trump Derangement Syndrome “en benämning för sådana som kritiserar president Donald Trump) ser ett rally för Trump och blir så upprörd att hon lutar sig ut genom fönstret för att ge dem fingret med båda händerna - bara för att krascha in i bilen framför sig, precis framför poliserna.

.  

Vem säger att polisen inte är där när man behöver dem.

 

23 september 2020

TV som ni måste se

Det är helt klart att Tucker Carlson är modig nog att följa sin övertygelse. Hur lång tid kommer han att få vara kvar på Fox News? 

 

Ni kommer kanske ihåg att när Newt Gingrich nämnde att George Soros-kampanjen köpte distriktsadvokater över hela Amerika, beordrade Fox News Harris Faulkner och Melissa Francis honom att inte nämna Soros namn längre.

 

Trumps och Bidens sammandrabbningar

 Den dag som demokraterna hoppas aldrig skulle komma är nu bestämd och “Kommissionen för Presidentdebatter” tillkännagav ämnena som Fox News-värd Chris Wallace valde för debatterna mellan president Donald Trump och Joe Biden.

Lyckligtvis för Biden har hans “skötare” en vecka på sig att förbereda honom.  
Kommissionen uppgav att de släppte ämnena tidigt för att uppmuntra till en djup diskussion.  Men det troliga är att  "kommissionen" består av vänsterister som hoppas att ytterligare några dagar kan hjälpa och gynna Sleepy Creepy Joe.


Den första debatten kommer att hållas den 29 september i Cleveland, Ohio.
   Ämnena är som följer: ”Trump- och Bidens-meriter”, ”the Supreme Court”, ”COVID-19”, ”ekonomin”, “rasproblem och våld i våra städer” och “valets pålitlighet.”

Den andra debatten är planerad till 15 oktober, medan en tredje och sista debatt kommer att äga rum den 22 oktober. Det kommer också att bli en debatt mellan vice president Mike Pence och senator Kamala Harris den 7 oktober.

Vi kan förvänta oss att Trump kommer att vara avslappnad vid varje debatt. Han kommer att visa en viss sympati för Bidens situation, men inte något förbarmande.  Denna debatt är mellan en man som står på toppen av sin politiska karriär och en försvagad gammal politiker som borde ha pensionerat sig för länge sedan.

När det gäller debatten mellan VP- kompisarna, kommer katten Pence att leka med råttan Harris.

22 september 2020

På lördag talar Trump om vem det blirRomney går med på att stödja Trump


 Utah Senator Mitt Romney (R) har meddelat att han kommer att stödja  president Trumps val av domare till Supreme Court.  Det ger majoritetsledaren Mitch McConnell (R-KY) den majoritet som behövs för att ersätta  Ruth Bader Ginsburg, (enligt Politico.)

"Jag tänker följa konstitutionen och prejudikat när jag överväger presidentens kandidat och rösta baserat på deras kvalifikationer," sade Romney i ett uttalande.

Kan man lita på honom?
Mitt Romney är den senator som tyckte att presidenten borde ha avlägsnats från sitt ämbete för maktmissbruk  men vill nu hjälpa honom att bekräfta hans förslag till Högsta Domstolen.