13 december 2018

158 miljoner vill flytta till USA

Kolonisationen från Tredje Världen fortsätter att tillta och kommer att bli än värre om inte amerikaner tvingar sin regering att agera i deras intresse.

En Gallup-undersökning visar att 158 miljoner människor vill utvandra till USA.

Dessa människor kommer inte från framgångsrika kulturer, utan från dysfunktionella helveten. Länder där mer än hälften av befolkningen vill migrera är Sierra Leone, Liberia, Haiti, Muslim Albanien och El Salvador.

Här är framtidens amerikaner i en diskussion om hur de kommer att assimilera och bli framgångsrika medlemmar i samhället…precis som Pelosi säger.

Ingen Julfest för pressen


Trump inställer det traditionella julkalaset för pressen, vilket knappast är chockerande, med tanke på alla hans kommentarer om "falska nyheter" och den överväldigande negativa rapporteringen om honom och hans administration.

För några veckor sedan drog White House in presskortet för CNNs Jim Acosta efter att han vägrade ge upp mikrofonen under en presskonferens och han fick inte tillbaka sitt pass förrän CNN hotade med en stämning.

Trump har också två gånger vägrat att delta i White House Correspondents Dinner, en Tony Awards middag där varje president sedan Richard Nixon varit närvarande.

Man skippar mediafesten men det är högsäsong för andra julkalas.  Utvalda journalister som är generellt positiva,  inklusive några från Fox News finns med på gästlistorna.

Vissa kritiker ifrågasatte om de som rapporterar eller kommenterar om White Huse borde delta i festerna, men få har avböjt inbjudningarna. Många Trump-supportrar kommer utan tvekan att välkomna presidentens beslut att strunta i media-etablissemanget,  åtminstone i år.

Vänstern hade inte alltid fel

En del av dem motsatte sig faktiskt massinvandring. 
Cesar Chavez tex. (Amerikansk aktivist för  fackföreningar och civilrätt)  var mycket fientligt inställd till illegala invandrare.

Ingen Dem. numera opponerar sig mot mass-immigration, eller kräver att vi upprätthåller lagstiftningen om invandring och detta är anledningen:

1. Det finns minst 22 miljoner illegala i USA.
2. Dems. planerar att ge alla medborgarskap.
3. Den överväldigande majoriteten av invandrare röstar på Dems.
4. Den största skillnaden någonsin i ett presidentval var 17 miljoner röster.

Dessa fyra punkter ger Dems. kontroll över landet under resten av våra liv.

Tucker Carlson förklarar:

12 december 2018

Trump sätter Schumer och Pelosi på plats

President Donald Trump bjöd in democratledarna, senator Chuck Schumer och Nancy Pelosi till vad de trodde skulle bli en trivsam presskonferens om statsfinansiering, som de kunde använda sig av för att visa hur storsinta och "bipartisan" de är.  I stället fick de en lektion i hur man gör affärer

Trump öppnade förhandlingarna offentligt medan kamerorna rullade och förklarade att han skulle stänga regeringen för att få finansiering för sin mur.  Schumer och Pelosi verkade överraskade av Trumps tvärsäkerhet. 
Det resulterade i ett käbbel som passade bättre i sandlådan och inte mellan ledare för den "fria världen”. 
Pelosi upprepade att förhandlingarna skulle genomföras privat.

Ett viktigt argument var huruvida House Republicans skulle godkänna en budget för att finansiera muren.  Trump insisterade på att om han ville att The House skulle acceptera ett sådant förslag skulle det gå igenom. Pelosi sa att han inte hade rösterna.

Men Trump menade att han kunde få rösterna i The House men att det var slöseri med tid eftersom finansieringen inte skulle passera Senate, eftersom han inte kunde få tillräckligt stöd från Dems.

Både Pelosi och Schumer sa att stänga regeringen var en dum idé, men Trump sade att han med lätthet skulle ta skulden för att uppnå gränssäkerhet och bygga en mur för att skydda det amerikanska folket.

"Om vi inte får vad vi vill ha, på ett eller annat sätt, om det är genom er eller genom militären, är jag stolt över att stänga regeringen för gränssäkerhet. Eftersom folket i detta land inte vill att droger, brottslingar och människor som har massor av problem kommer in i landet. Jag tar ansvaret för att stänga regeringen, "sa Trump.

När utbytet var över, verkade både Pelosi och Schumer upprörda.11 december 2018

De Gula Västarna och USAs öppna gräns


Det verkar som Gilets Jaunes kommit på något.
Oavsett vem de röstar på kommer regeringen att vara fientligt inställd till deras intressen. Så de tog till gatorna och Emmanuel Macron gav vika.

Efter att ha konfronterats med våldsamma anti-government gatu-demonstrationer vidtog Macron åtgärder i måndags,  så att vanliga franska medborgare kan behålla lite mera pengar.
Han lät riktigt ångerfull när han lovade skattelättnader, utöver att han upphävde den nya “globala uppvärmning- skatten”  som orsakade upproret.

Under tiden, på den här sidan av Atlanten,

Den fortsatta ökningen av olaglig invandring vid den södra gränsen tyder på att 2019 kommer att se det största uppsvinget av olaglig invandring under mer än ett decennium, enligt Princetonforskaren Steven Kopits.
   Kopits projekterar att det kommer att bli mer än 600 000 gränsöverträdelser nästa år - en nivå av olaglig invandring som landet inte har sett sedan 2008, då den totala antalet vid sydgränsen översteg 705 000.

Trump valdes därför att många trodde på hans löften om att han skulle göra något åt den olagliga invandringen, medan vi fortfarande har en nation
Det spelar ingen roll vem man röstar på i Europa. Man kommer att serveras samt soppa och det verkar vara lika dant i USA.

Samtidigt som den illegala invandringen ökar fortsätter USA också att ta emot mer än en miljon legala invandrare varje år.

Vad krävs det för att stoppa allt detta?

10 december 2018

Örnarna smörjer kråset


Miljöaktivister försöker driva upp köttpriset så att vi slutar äta kött och ett sätt är att kräva att kycklingar ska få springa omkring fritt.  Detta skapar storkalas för örnar.

Här är en rapport från White Oak Pastures här i Georgia 2016:

 White Oak är en av de största farmerna i landet för frigående kycklingar. Runt 60.000 fåglar vandrar omkring i markerna och enligt reglerna tillbringar vuxna fåglar sitt liv utomhus utan restriktion.
Det betyder också ett oändligt smörgåsbord för alla örnarna som flyttat in i området under de senaste åren.

Minst 75 örnar övervintrar på gården mellan oktober och mars. Vid den tiden beräknar man att varje örn dödade upp till fyra kycklingar om dagen vilket betyder totalt minst $ 1000 i dagliga förluster.
Örnar är federalt skyddade. Allt farmarna kan göra är att titta på medan örnarna äter kycklingarna.
Det alltmer ökande antalet örnar dödar också kalkoner och unga getter.

De oundvikliga konsekvenserna av aktivisternas påhitt kan ses som lustiga - om man inte är ett av offren.
I september uppskattade White Oak Pastures att örnarna dödat nästan 160 000 kycklingar, vilket innebär en förlust på $ 2, 200 000. Enligt White Oak är det 30 procent av farmens kycklingar och en så stor förlust är ohållbar, så de vände sig till Farm Service Administration of the USDA och bad om ersättning. Av någon anledning gick FSA med på det.

FSA-byråkraterna kunde ha sagt till White Oak att om de inte vill att örnar äter deras kycklingar, borde de hålla dem inomhus för deras egen säkerhet. Men sunt förnuft existerar inte bland myndigheter.

Organisationer som Human Society mobbar restauranger och livsmedelsbutiker för att de bara ska erbjuda kött som uppfyller kraven från Global Animal Partnership. 
I aktivisternas utopi kommer alla kycklingar att springa kring fritt  - tills örnar eller andra rovdjur äter dem.
Då måste örnarna återgå till för att leva på vad de kan fånga i naturen, efter att ha vant sig vid att deras måltider serverats på dukade bord.  Många kommer att svälta ihjäl.

09 december 2018

It is cold outside


Sagt av Murray N. Rothbard :


"Alla stater styrs av en härskande klass som är en minoritet av befolkningen, och som utgör en parasitisk och exploaterande börda för resten av samhället.
Eftersom deras härskande är exploaterande och parasitisk måste staten köpa bundsförvanter bland en grupp "domstols-intelligenta”, vars uppgift är att lura allmänheten att acceptera och hylla regimen i sin speciella stat.
Domstolens intellektuella har en given uppgift.  I utbyte mot deras fortsatta arbete med att ursäkta och lura, får  domstolen intellektuella sin plats som juniorpartner i den makt, prestige och plundring som den statliga apparaten framtvingar från den vilseleda allmänheten.

Revisionismens ädla uppgift är att avslöja lurendrejeriet: att tränga in i dimman av lögner och bedrägerier skapade av staten och dess “domstols-intelligenta”, och att presentera den verkliga historien om motivationen, karaktären och följderna av statens verksamhet. Genom att arbeta sig igenom dimman av statligt bedrägeri för att tränga in i sanningen och verkligheten bakom de falska uppträdandena, arbetar Revisionisten för att avslöja staten för den tidigare bedragna allmänheten. "