28 november 2020

Lördagsgodis

27 november 2020

Högsta domstolen stoppar Cuomos bestämmelser för kyrkor

 

 Supreme Court’s senaste 5 till 4-beslut om upprätthållande av det First Amendment, som garanterar religionsfrihet, visade var domare John Roberts hör hemma. Det stämmer,  förmodad katolik och en som säger sig följa Konstitutionen,  röstade Roberts emot att skydda religionsfriheten. Tack vare den tidiga nomineringen och bekräftelsen av domare Amy Coney Barrett,  upprätthölls emellertid First Amendment.  
 Det verkar som Roberts av någon anledning nu röstar med Vänstern för det mest. Han kommer nog att   fortsätta göra det, oavsett anledning. Har sett antydningar om att han "påverkas av några".

Domstolens beslut kan tvinga guvernör Andrew Cuomo att ändra sina regler och begränsningar för katolska församlingar och ortodoxa judiska grupper i New York.  

    BusinessInsider rapporterar att Cuomo har kallat avgörandet från högsta domstolen "irrelevant",  men det är ingen tvekan om att den mycket arroganta och tyranniska New York-guvernören blev satt på plats av Supreme Court för sina okonstitutionella föreskrifter,  som begränsar religiösa grupper från att gå till kyrkan. Mannen är utom kontroll och det är bra att SCOTUS tillrättavisar honom.

Twitter blockerar Sidney Powell’s Website?

En webbplats som tillhör advokaten Sidney Powell, som nyligen väckt åtal på president Donald Trumps vägnar om valbedrägerier, verkar ha blockerats av Twitter.

När man klickar på länken, defendingtherepublic.org, eller inkluderar den i ett direktmeddelande, får man meddelandet: "Något gick fel, men oroa dig inte - låt oss försöka igen."

Ett annat meddelande längst ner på skärmen tillägger: ”Vi kan inte slutföra denna begäran eftersom den här länken har identifierats av Twitter eller våra partners som potentiellt skadlig. Besök vårt hjälpcenter för att lära dig mer. ”
Meddelandet förklarar inte varför webbplatsen är "potentiellt skadlig" och identifierar inte vem "våra partners" kan vara.
Det är fullt krig nu. Om detta hade varit ett hederligt val skulle inget av detta ske.

Att stänga Powells sida och hennes arkiv visar att dessa människor verkligen har något allvarligt att dölja och att det är mycket värre än Dorseys imitation av Rasputin. Han borde vara försiktig med vad han försöker likna.  Rasputin mördades.

Dessa människor har fräckheten att hindra yttrandefriheten och även rättsliga mål som kan avslöja deras korruption och kanske förräderi mot USA och som främjar en utländsk agenda från World Economic Forum?

Samtidigt har guvernören i Vermont instruerat lärare att förhöra skolbarnen om deras familjer deltog i Thanksgivings-kalas med fler än de närmaste familjemedlemmarna.  Det är precis vad Sovjet gjorde en gång i tiden. Barn uppmanades att informera regeringen om allt deras föräldrar sa eller gjorde.
Om barnen säger Ja, kommer de at tvingas i karantän hemma.  
Företag uppmanas att fråga sina anställda om samma sak.


26 november 2020

Vår riktige president benådar general Flynn

 
Det är naturligtvis jättebra. Han förtjänade att bli benådad. Denna stackars mannen var avsiktligt lurad av   FBI. De lade ut en fälla för honom och alla visste att de gjorde det. De bjöd in honom, kallade det ett tillfälligt möte och att det inte fanns något behov av advokater.  Sedan gjorde han ett misstag och glömde något och de anklagade honom för att ljuga för dem.

Detta stod i centrum för hela Russiagate-bluffen, och han borde ha benådats omedelbart, när det hela avslöjades som ett bluff. Men eftersom han inte skulle gå i fängelse prioriterades det inte.

Den omedelbara reaktionen kommer naturligtvis att bli att detta är något som presidenter gör i slutet av sin mandatperiod.

Det är min stora ära att tillkännage att general Michael T. Flynn har fått full benådning. Grattis till General Flynn och hans underbara familj, ”twittade presidenten. Han noterade att det är en helg: "Jag vet att du nu kommer att få en riktigt fantastisk Thanksgiving!"

Jag kommer att bli väldigt entusiastisk när han benådar Julian Assange och Edward Snowden.

25 november 2020

Covid Thanksgiving

 

Thanksgiving och helger och ledighet är här.  COVID-hysterin har motiverat en ny våg av regerings-restriktioner inför högtiderna.

Många guvernörer och borgmästare beordrar medborgarna att "stanna hemma" och avbryta sina traditionella planer.
Detta verkar vara det "nya normala" där lokala tjänstemän anser sig ha rätt att diktera mer och mer av vad vi människor kan göra i våra egna hem?
De ser viruset som ett utmärkt tillfälle att göra sig själva viktiga och att utöka sin makt.  De vill göra om Amerika.  Uttrycket “build back better” används inte bara av människor i den nya Biden-regimen utan av människor över hela världen.

COVID-hysteriet ses som en förevändning och möjlighet för en "Stor återställning"(“Great Reset.”). 

De beskriver inte exakt vad "a Great Reset" innebär men det är samma tongångar som sjungs av deltagarna i  World Economic Forum i Davos.  De vill ha en stor förändring i världen i stort och Amerika i synnerhet.

Vi är med stora steg på väg mot - för att låna en fras från Mao - Statens Makt.  Mycket högre skatter, mycket högre inflation, mycket mer reglering, en stor försämring av den allmänna levnadsstandarden vilket resulterar i socialt kaos.
Bland de mest extrema exemplen på detta maktmissbruk kommer från Kaliforniens guvernör Gavin Newsom.
Nyligen utfärdade han en lista över nio obligatoriska krav för Thanksgivings sammankomster.  Den löjliga listan innehåller saker som ”högst tre hushåll tillsammans” obligatoriska ansktsmasker hela tiden utom när man äter, och inga maträtter medförda av gästerna.

COVID-hysterin har skapat ett allvarligt politiskt hot mot individuella friheter vilket säkert var avsikten och det kommer att fortsätta.
Om det inte är detta virus -  som är rätt lindrigt för alla utom mycket gamla eller mycket sjuka människor - kommer det att finnas ett annat virus.  

Tillsammans med säsongsinfluensa, kommer det ungefär vart årtionde att finnas något nytt - Hongkonginfluensa, Asiaten, svininfluensa, fågelinfluensa, SARS ...  - alla ungefär lika dödliga som COVID, och ingen av dem ens långt ifrån jämförbar med Spanska sjukan 1918. Ingen av dem, inte ens den spanska sjukan, hade allvarliga ekonomiska konsekvenser.  Covid influensa är bara allvarlig på grund av hysterin som omger den.
    En kris kommer och då kan allt hända. Generellt sett, när det är en kris på grund av dåliga tider, blir det vanligtvis värre.  För de mest tar de värsta lögnarna kontroll så jag är inte särskilt optimistisk om den närmaste framtiden.

Missa inte Information om Vaccin!


Biden utser John Kelly till sin klimatexpert

 Är det inte underbart!

Bara en Democrat kan utse en person som har 6 hus, 12 bilar, 2 yachts och ett eget flygplan att säga till oss andra att vi ska åka buss för att stoppa global uppvärmning

Sidney Powell väcker åtal i Georgia

 Lin Wood tweetade denna nyhet: 

Jag har arbetat tillsammans med Sidney Powell1 & andra de senaste veckorna. Åtalet Sidney kommer att lämna in i morgon i GA talar SANNING.  Amerikas fiender kommer att neka till anklagelserna.  Tro dem INTE.  Tro på mig och Sidney. Vi älskar Amerika och Frihet

24 november 2020

Jag tror inte att Trump kommer att vinna

 

 säger Martin Armstrong till alla Trump hatare:

"Ditt hat mot Trump kommer att bli din olycka. Jag tror INTE att Trump kommer att vinna.  Detta val har varit så korrumperat att det kommer att gå till historien. Men Trump kommer aldrig att kunna bevisa det i tid. 

Mark Zuckerberg och resten av BigTech som du antingen stöder eller är ovetande om,  kommer att visa dig  hur lite Konstitutionen skyddar dig.  Zuckerberg hade gett 400 miljoner dollar till demokraterna för att störta Trump. 

Om du tror att den nya världsordningen bara är ett skämt, vänta tills du ser "the Great Reset." Det finns en risk att valet till senaten i Georgia kommer att vara riggad och om de lyckas med det kommer du inte att ha något kvar.  Detta är en global agenda. Skam att du är så okunnig om vad som är på gång internationellt. Men de räknade med att människor som du aldrig kommer att se det."