17 januari 2020

Amishfolket får det gjortNågonting säger mig att Amishfolket inte förlorar nattsömn över budgetunderskottet,  statsskulden, transvestiter som läser sagor för barn, förlusten av liv och pengar i idiotiska krig, eller någon av de andra vansinnigheterna i vår moderna värld, som saknar sunt förnuft.

Varför har Bernie Sanders inte avskedat honom ?

 Här är ytterligare en video med avslöjanden från Bernie Sanders kampanj-organisatör Kyle Jurek,  att han tycker Republicans hör hemma i en Gulag och att det finns viktigare saker än rättssäkerhet och att han knappast är ensam om dessa åsikter i Bernie-kampanjen:Den försa videon finns här.

Det är människor som Bernie Sanders och hans anhängare som faktiskt tar över hela länder. Kommunistiska regeringar dödade cirka 100 miljoner av sina egna landsmän under 1900-talet.

Jureks försök, mot slutet av videon,  att likna libertarianism med den fullständigt motsatta kommunismen är skrattretande, men visar hur den moderna Vänstern tänker.  De tror på frihet, men bara det som de själva godtar.
   Det har resulterat i det enorma regeringsförtryck som vi ser i Venezuela, Kalifornien och New York.

Ge Bernie Sanders-supportrar möjligheten och de kommer att vidta åtgärder som vi inte sett sedan Pol Pot var vid makten.

16 januari 2020

Greta har fått konkurrens

När det gäller miljö-aktivisternas marionettdockor är det bättre ju yngre de är.
Sextonåriga Greta Thunberg har toppats av 10-åriga Francisco Javier Vera från Colombia - som dessutom har fördelen att han är från ett tredje världen land.

Al Jazeera vill göra honom till en stjärna:


Vi får hoppas att bli utnyttjad av fanatiker,  inte skapar miljö-ångest hos Francisco, så som det gjorde med Greta Thunberg,  De sägs att hon ha gick in i en så djup depression på grund av den undergångs-propaganda hon utsatts för,  att hon knappt talade eller åt, och det räckte inte med att hon har Asperger  -  hon drabbades också av undernäring,

Lögnaren Adam Schiff och Jerrold “Hutt” Nadler är utsedda att leda åtalet mot Trump


"The House managers," som de kallas, presenterar och sammanfattar argumenten under Senate- rättegången, presenterar bevis och granskar de vittnen som inkallas.

Schiff, som var ordförande för kommittén som genomförde utredningen, var självklar som manager.  Han har varit en av de mest synliga kritikerna av Trump i tre år, och är ofta föremål för Trumps hån. Man refererar till honom som “Pencil-neck”
   House-Republicans gjorde hans hantering av utredningen till en central punkt i deras argument mot åtalet. Vissa Dems.har privat uttryckt oro över att Schiff kommer att vara en för stor distraktion.

Under två års tid hävdade Schiff att han hade bevis för en samverkan mellan Trump och Ryssland och att Devin Nunes memo, som beskrev hur FBI- missbrukade FISA-domstolen för en undersökningen av personer  associerade med Trump,  var felaktig och bröt mot domstolens regler.

 Robert Mueller-rapporten och IG-rapporten visade båda att Schiff ljugit. Det fanns ingen samverkan mellan Ryssland och Trump.  Nunes var 100 procent korrekt vad gäller FBI;s missbruk av FISA.

Judiciary Committee ordförande Nadler i New York leder kommittén som formellt rekommenderade åtalet av Trump, men han var inte Dems. specialist under utredningen.

Han har förespråkat åtal i flera månader.
    Men efter att Nadlers hantering av ett kontroversiellt förhör med f.d. Trump-kampanjchefen Corey Lewandowski var partisk och skamlig,  vände sig Pelosi till Schiffs kommitté för att samla bevis.

Nu säger Adam B. Schiff att han förväntar sig att nya bevis kommer fram under förhören, vilket kommer att överraska oss och potentiellt komplicera Republicans ansträngningar att nå en snabb avslutning.
"Det kommer att finnas nya bevis hela tiden. Och om detta bedrivs som en rättvis rättegång, bör de nya bevisen tillåtas.  Om de är relevanta, om de är bevisande, om de belyser presidentens skuld eller oskuld, bör de medges”.

Republicans kontrollerar senaten, och det behövs 67 röster för att avlägsna en president från ämbetet så det är nog rätt säkert att Trump kommer att frikännas.


15 januari 2020

Cory ‘Spartacus’ Booker har hoppat av

Ytterligare en svart advokat lämnar loppet så Democratic Partys grupp av hoppfulla består alltmer av vita och gamla. Partiet skryter om sin “mångfald” men av de kvarvarande minoritetskandidaterna är bara en ‘African American’ och alla har så låga popularitetssiffror att de har väldigt liten möjlighet att bli nominerad.
Tre av de fyra toppkandidater som nu dominerar loppet är vita och över 70 år gamla.

Booker klagar över att han inte har fått det stöd han hoppades på från svarta väljare. Vi förväntas ju rösta efter hudfärg och om man är färgad ska man naturligtvis rösta Democrat,  men Biden  verkar vara mest populär bland de svarta - kanske därför att han var Obamas VP eller så tror de att en svart kandidat kommer att förlora mot Trump?

Den politiska vänstern påstår att de älskar ras-mångfald men de motsätter sig när minoriteter föredrar den politiska Högern. 
 Sedan 1964 har svarta röstat överväldigande Democrat.  Om Republicans kunde  locka till sig svarta väljare skulle det vara katastrofalt för Dems.

 Ipsos-undersökningen fann att Booker var det första valet för bara 4% av svarta demokrater över hela landet,  medan 48% utsåg Biden som deras första val.

För att behålla svarta röster är det nödvändigt för Dems. och dess anhängare att vidmakthålla idén om att rasism är utbredd i Amerika och att framställa Republikan Party som rasister,  (såväl som oberoende utmanare som Teparty-rörelsen).
   Valet av Barack Obama gjorde det svårare att övertyga väljarna om detta nonsens och vi såg en intensifiering av bluff och båg-attacker för att försöka upprätthålla illusionen om att oppositionen är rasister.


14 januari 2020

Det var ju bara en tidsfråga


En pedofil säger att han är en 8 årig flicka.

En man åtalad för sexbrott i Michigan är dömd till fängelse i 10–20 år efter att ha gripits med barnpornografi på sin dator. Det som gör detta fall intressant är försvaret som 45-åriga Joseph Gobrick gav till domstolen.
 Han  hävdade att han enligt First Amendment  har rätt att titta på barnporr. Han hävdade också att han identifierar sig som en åtta år gammal flicka.

"Jag har alltid varit en åttaårig tjej," hävdade Gobrick. ”Även i mina teckningar och fantasier är jag alltid en åtta år gammal tjej. ... Det finns vuxna som har sex med mig som åttaårig tjej på ett internet forum  ”

Domaren tyckte tydligen inte detta argument var övertygande.  Ingen rimlig person skulle tycka det. Men varför kan inte Gobrick identifiera sig som en ung flicka? På vilken grund kan vi förneka eller diskvalificera det han påstår att han är?

Biologi och fysisk verklighet är ju betydelselöst i dagens samhälle. En man kan vara en kvinna - inte bara symboliskt eller juridiskt, utan faktiskt bokstavligen - även om könsorgan och kromosomer säger något annat.
     När det gäller en man som identifierar sig som en kvinna är det enda viktiga hur han själv känner sig.  Fakta är oväsentligt. Biologi behöver man inte bry sig om, vi ska tro på hans ord -  det är allt som behövs.

Om Gobrick kan identifiera sig som en kvinna, varför kan han inte identifiera sig som en kvinna i vilken ålder som helst?  Åtminstone kan en man som "känner sig som ett barn" med rätta påpeka att han en gång var ett barn, så han har någon referensram för vad han påstår.

Om biologi och fysisk verklighet är ovidkommande när det gäller kön, varför ska de plötsligt vara av betydelse när det gäller ålder?

Vi har ännu inte nått den punkt där Vänstern öppet kommer att försvara en man som Gobrick och hans rätt att accepteras av samhället som det barn som han förmodligen tror sig vara, men vi kommer till den punkten.
Även om Vänstern ännu inte öppet argumenterar för honom har de redan öppna dörren på vid gavel.


"Om Trump vinner kommer städer att brinna"


En organisatör för Bernie Sanders 2020-kampan avslöjar vad han verkligen tycker och tänker för James OKeefes dolda kamera.
Han gjorde en hel del häpnadsväckande uttalanden, inklusive att försvara Stalins mordiska sovjetiska gulager,  Trump-väljare är som nazister som måste "omskolas”, och  "städer kommer att brinna" om Trump vinner valet.
Det enda som fungerar, det enda som fascister förstår, är våld. Så det enda sättet du kan konfrontera dem är med våld. "
"[Jag] kommer att gå in i MSNBC-studior, dra ut dessa [människor]  i håret och tända eld på dem på gatorna."
"Om du vill kämpa mot revolutionen, måste du dö för den”

 Milwaukee och andra städer "kommer också att brinna" om Sanders inte vinner Democrat  nomineringen.

Organisatören vars namn är Kyle Jurek,  har enligt uppgift betalats cirka 10 000 dollar sedan han började sitt  jobb för Sanders-kampanjen. Han förklarade att "fascister" som stöder Trump och de som motsätter sig den socialistiska ideologin  "förtjänar ett våldsamt motstånd.

Här är en trailer från Project Veritas som innehåller oroande kommentarer från Jurek;En längre video finns här

Australien ska slakta 10,000 kameler


Under Vietnamkrigets dagar bar Hippies omkring skyltar där det stod:
"Krig är inte hälsosamt för barn och andra levande varelser.”

Det bör uppdateras nu och ordet "Krig" bör ersättas med "Global Uppvärmnings-Ideology.”
Vi har sett hur det skadar barn.  Här är vad det kan göra för andra levande varelser:
Nästan tio år efter att australienska kameler (och deras metanutsläpp) identifierades som en faktor i klimatförändringarna, står nu 10 000 av landets vilda dromedar inför en slakt. 
Avskjutningen,  som var planerad att starta i onsdags, kommer som en del av ett försök att hjälpa det brandhärjade Australien.
Istället för att hantera busk-och-gräsbränder genom att strunta i invändningarna från miljöaktivister och röja undervegetation,  så att brandmännens arbete är möjligt,  har miljömupparna i stället valt att skylla på den globala uppvärmningen. Den är ju ansvarig för alla dåliga saker som inte kan skyllas på rasism / sexism / islamofobi / transfobi / etc.
Enligt Vänsterns dogma orsakas klimatförändringar främst av växthusgaser som metan och CO2.

Kameler dricker för mycket vatten och vad värre är - deras pruttar gör att det blir för varmt ute,  enligt den globala uppvärmningsideologin.
    Enligt en NPR-rapport från 2011 kan en enda kamel producera växthusgaser motsvarande över ett ton koldioxid.
Varför ett ton? Varför inte säga hundra ton? Det skulle vara ännu mer imponerande.

Samtidigt har de ännu inte bevisat att koldioxid är en dominerande faktor i globala temperaturer, och inte heller att dödandet alla kameler på jorden skulle göra någon skillnad när det gäller australiska bränder.

Att slakta kamelerna kan vara en bra idé av andra skäl, men att döda dem i tusental för att ha orsakat den globala uppvärmningen är skrämmande extremt.
När dödandet av kameler inte får klimatet att sluta fluktuera,  för första gången i världshistorien, vad eller vem kommer de sanna anhängarna att offra sedan ?