29 februari 2020

Lördagsgodis

28 februari 2020

Coronas Hejarklack


Democrats och Media hoppas att all denna hysteri om Coronaviruset syftar till att ruinera Trumps chanser att bli omvald.

De hatar president Trump så mycket att de faktiskt uppför sig som en hejarklack.

Oooo! Börsen rasar på grund av coronaviruset! Kanske kommer det att skada Trumps återval !!

”Låt oss alla klaga på specialistgruppen som Trump tillsatt och terrorisera det amerikanska folket att tro att de alla ska dö !!! Kanske kommer det att skada Trumps återval! ”

Det är en sak att heja på en eventuell lågkonjunktur - vilket är lumpet nog i sig själv,  men att glädja sig över en möjlig pandemi ?

Dessa hemska människor hoppas och ber att den federala regeringen inte kan hindra viruset från att döda tusentals personer,  så att de kan dra fördel av det i november. De har hoppats på en börs-krasch och massdödsfall alltsedan Trump vann valet.

I en tid av en nationell kris borde vi kunna lita på att våra valda ledare sätter det amerikanska folkets  säkerhet före partipolitiken.
Vi borde kunna ha förtroende för att vår påstådda "Free Press" kommer att undvika att skapa rädsla och istället håller oss informerade.
Att hurra för en pandemi så att det kan förstöra Trumps möjligheter till återval är inte bara djupt cyniskt. Det är amakabert och djävulskt.
Men ärligt talat så förväntade jag mig inte något annat från dessa avskyvärda människor.

Vem ska ha rätt att rösta?


 Democratic Party hävdade en gång i tiden att de trodde på rättvisa val med endast berättigade  väljare.
1993, med Dems.  i kontroll av Congress och president (Clinton), antogs National Voter Registration Act. (NVRA).  Det kräver "en rimlig ansträngning för att eliminera namnen på oberättigade väljare”.

 På mindre än 20 år har de övergivit detta och om lokala eller statliga myndigheter försöker städa upp, anklagas de för rasism eller någon annan -ism.

Vad Dems. älskar med NVRA är att det tillåter registrering när man får körkort eller automatiskt registrerar en person som registrerar sin bil och sedan skickar in valsedeln.
Så resultatet blir att se till att olagliga invandrare får körkort.

 2016 var cirka 25% poströster - inget väljar-ID behövs för det. Och det är slutmålet för Vänstern - inga krav på väljare-ID alls, inga krav på adress.  De som utformade NVRA hade förmodligen detta i åtanke på lång sikt.

Faktum är att det stora målet för Vänstern är avskaffandet av Electoral College, en av de smartaste reglerna i Konstitutionen för att hålla oss samman  som “förenta staterna" i stället för staterna “New York and California States of America”.

  Om de lyckas med en konstitutionell ändring där mer än 40 stater skulle komma överens om att inte ha något att säga till om i ett federalt val,  eller genom att avge sina röster tillsammans med andra Dem. kontrollerade stater, skulle de flesta amerikaner berövas sin rösträtt och vi behöver inte ens några regler för registrering eller röstning.

27 februari 2020

Pelosi är inkompetent


   President Trump anklagade husets talman Nancy Pelosi för att försöka skapa panik kring Corona-utbrottet efter att hon kritiserade White House planering som  "otillräcklig."

     Trump kallade Pelosi "inkompetent" och anklagade henne för att använda viruset av politiska skäl under en presskonferens där han försökte minimera farhågorna för virusets spridning och meddelade att vice president Mike Pence kommer att leda Washingtons respons på utbrottet.

     "Hon försöker skapa panik och det finns ingen anledning att få panik," sade Trump. "Allt de försöker är att få en politisk fördel, men detta borde inte vara en politisk sak.

Bernie Sanders är ett problem för Democratic Party

 Han avslöjar deras rätta karaktär!


Bernie är det moderna Democratic Partys  “affischpojke” - partiets framtid.   Alla Bernies rivaler säger i stort sätt att de står för samma saker som Bernie, bara lite mindre kostsamma och påträngande osv.
Med andra ord,  alla Bernies rivaler hävdar att de vill ha socialism men att det ska framstå som “socialism-lite.”  Det är roligt att se hur de målar in sig i hörnen när de inte vet hur de ska hantera honom i det så kallade demokratiska ”debatterna”.

Vad de egentligen vill säga till Bernie är “Håll käften” !
Inte konstigt att det inte går bra för Dems. just nu.

Prästen Helena Edlund om det svenska tillståndet"Svenskarna har nu att välja mellan uppror och underkastelse"

Från Snaphanen

"Var ska vi som bor  i Sverige söka asyl?" frågade hon sig på sin blogg i januari.
TRE gånger har prästen Helena Edlund varit tvungen att flytta av säkerhetsskäl. De svenska förhållandena är synnerligen verkliga. "Vi måste nu förbereda oss för en kontrollerad kraschlandning av Sverige," säger Helena Edlund.

Den politiske adelns Stalingrad 

Det multikulturella experimentet är ett ynkligt haveri. Det finns 3,2 miljoner främlingar i landet, och det är uppenbart att det enda skälet till att det inte avbryts och dras tillbaka är att för många miljarder och för mycket prestige har investerats i det. Och att det logistiska jobbet nu är oöverkomligt.

”Suicidal fåfänga ”är förmodligen ordet. Antagligen inser de också att det kommer att bli Den Politiske Adelns Stalingrad, och att mycket få kommer att överleva det. Sveriges elit befinner sig i en psykos som förvärras varje dag. Eliten vet, att först då den flyr kommer hunden att bita dem i hasorna.  De är handlingsförlamade och under tiden kraschar den svenska  modellen från tio kilometer höjd.
Om en pandemi kommer på toppen, kan belastningen välta. För sent för att rädda Sverige, men kanske Sveriges grannar – DKA:   Helena är präst. Då hon försvarade kristendomen och kritiserade islamister, blev hon kallad rasist och nazist. Se också Svenskarna lämnar de större städerna,  forskarna  ”kan icke förstå varför”.

Här de danska länkarna–  DKA:Helena er præst: Da hun forsvarede kristendommen og kritiserede islamister, blev hun kaldt racist og nazist. Svenskerne forlader de større byer.

Tack Gerda!


26 februari 2020

Här är något att fundera över

Ingen som får matkuponger ska tillåtas att rösta!

De som tar emot pengar som de inte tjänat och som regeringen har konfiskerat från andra, bör inte få rösta. Att låta de som åker i vagnen skriva reglerna istället för att dra den, kommer att resultera i allt fler passagerare och allt färre dragare, tills vagnen går sönder.

Det finns andra människor vars rösträtt inte gynnar samhället.  Mr. Reagan förklarar:
Biden stapplar sig fram

Biden hävdar att mer än hälften av den amerikanska befolkningen, 150 miljoner amerikaner, har dödats med vapen sedan 2007Joe Bidens rika fantasiliv blir alltmer underligt.  Han har påstått att han arresterades tillsammans med före detta FN: s ambassadör Andrew Young (som inte minns händelsen) i Sydafrika,  för att ha försökt träffa Nelson Mandela. Nu säger han att han arbetade på det anti-amerikanska Parisavtalet med ChiCommie Deng Xiaoping - som dog långt innan avtalet undertecknades.

En av de saker jag är stoltast över att ha fått igenom är Paris klimatavtal," sa Biden i ett tal vid College of Charleston. ”Jag är killen som kom tillbaka efter mötet med Deng Xiaoping och hävdade att jag tror att Kina kommer att gå med, om vi sätter press på dem. Vi fick nästan 200 nationer att gå med. ”
Kommunistdiktatorn Deng Xiaoping gick i pension 1992 och dog 1997.  Parisavtalet undertecknades 2016. Tack och lov drar Trump oss ur detta system, som går ut på att omfördela USA: s rikedom till andra länder.  Enbart denna handling rättfärdigar att Trump blir omvald.

Bidens struntprat består inte helt av lögner. Det mesta är bara förvirrat nonsens som nog beror på att han är senil.

 Till exempel:

Förra veckan vid ett CNN-evenemang påstod han att hans  avlidna son Beau Biden - som tjänade som Attorney General of Delaware - var  United States Attorney General…
….och  i South Carolina att han själv är en "kandidat för USA: s Senat" och att folk kan "rösta på den andra Biden" om han inte är den presidentkandidat de föredrar.