29 november 2020

En Osäker Framtid

   Det finns fortfarande hopp om att Trump kan kamma hem spelet om han kan hindra Biden från att få 270  röster.  Det skulle placera beslutet i The House of Representatives där varje stat skulle få en röst och Trump skulle vinna på samma sätt som presidentvalet ägde rum 1824*. 

Pennsylvania bekräftade Biden som vinnare och sedan underkände en statlig domare guvernörens beslut.  Rättegångar mot Georgia, Michigan och Wisconsin kan kanske hindra Biden från att få 270 och  lämna över problemet till representanthuset.
Det är helt klart att vad som än händer kommer det att bli bråk och våldsamheter. 

Om Trump kan behålla presidentposten eller Republikanerna kan behålla Senaten kommer "The Great Reset" (se nedan) att bromsas. Om Biden får makten kan han använda "verkställande order" för att framtvinga "lockdowns"  och köra över Congress.
I teorin kunde Trump också ha använt sig av det och stoppat "lockdowns" men det skulle ha använts mot honom och Dems. hävdade att han inte hade den makten. Men om Biden skulle de säga att han har det.

*John Quincy Adams defeated Andrew Jackson in 1824 by garnering more electoral votes through the House of Representatives, even though Jackson originally received more popular and electoral votes.

Skrämmande Framtid i den Nya Världen

 World Economic Forum (WEF) har nyss publicerat (oktober 2020) en så kallad vitbok med titeln “Resetting the Future of Work Agenda – in a Post-Covid World”. 

Det 31-sidiga dokumentet är en ritning över hur man "fullgör" införandet av "Covid-19 - The Great Reset" (juli 2020), av Klaus Schwab, grundare och chef (sedan grundandet av WEF 1974) och hans medarbetare Thierry Malleret. 

 De kallar ”Återställa framtiden” för en vitbok, vilket betyder att det inte är en slutlig version. Det är ett slags utkast, en skiss, för att mäta människors reaktioner. Det framstår verkligen som en beskrivning från en bödel.  Inte många kommer att läser den - har ingen vetskap om dess existens. Om de gjorde det, skulle de ta till vapen och bekämpa den senaste totalitära planen, som WEF erbjuder världen. 

 Det lovar en fruktansvärd framtid för cirka 80% av den (överlevande) befolkningen. George Orwells "1984" framstår som en oskyldig fantasi jämfört med vad WEF har planerat för mänskligheten. 

 

Authored by Peter Koenig via GlobalResearch.ca,

Dominions System beskriver hur lätt det är att komma in på deras webbplats ...


28 november 2020

Trump om Falska Nyheter

 

(Den riktiga presidenten) Donald Trump har lagt ut en video på Twitter som visar de falska nyheterna och att yttrandefriheten är död i Amerika.

 ”Pressfriheten finns inte längre. Det är en sak i det förflutna”, förklarade Trump när han publicerade denna video av pratmakarna från lokala nyhetsstationer över hela landet, där de återger exakta samma manus om ”faror för vår demokrati.” 

De flesta vet att de nationella nyheterna främjar en skrämmande globaliserad agenda, men tror att deras lokala nyhetsmedia bara är någon vanlig person från deras egna kvarter som säger sanningen om vad som händer.  Det är helt fel! 

De lokala nyhetsuppläsare får manus från stora internationella företag, för att säkerställa att deras version är i linje med den globalistiska planen. 

Trumps klipp visar alla dessa papegojor från lokala stationer som säger att "vad det än är", så är det "extremt farligt för vår demokrati", vilket är samma typ av nonsens som vi får från CNN. 

Yttrandefriheten är helt död. All information går nu genom samma kanaler och den används för att skapa en falsk verklighetsberättelse.

Tala inte till mig på det sättet ...

 Jag är United States President 

Lördagsgodis

27 november 2020

Högsta domstolen stoppar Cuomos bestämmelser för kyrkor

 

 Supreme Court’s senaste 5 till 4-beslut om upprätthållande av det First Amendment, som garanterar religionsfrihet, visade var domare John Roberts hör hemma. Det stämmer,  förmodad katolik och en som säger sig följa Konstitutionen,  röstade Roberts emot att skydda religionsfriheten. Tack vare den tidiga nomineringen och bekräftelsen av domare Amy Coney Barrett,  upprätthölls emellertid First Amendment.  
 Det verkar som Roberts av någon anledning nu röstar med Vänstern för det mest. Han kommer nog att   fortsätta göra det, oavsett anledning. Har sett antydningar om att han "påverkas av några".

Domstolens beslut kan tvinga guvernör Andrew Cuomo att ändra sina regler och begränsningar för katolska församlingar och ortodoxa judiska grupper i New York.  

    BusinessInsider rapporterar att Cuomo har kallat avgörandet från högsta domstolen "irrelevant",  men det är ingen tvekan om att den mycket arroganta och tyranniska New York-guvernören blev satt på plats av Supreme Court för sina okonstitutionella föreskrifter,  som begränsar religiösa grupper från att gå till kyrkan. Mannen är utom kontroll och det är bra att SCOTUS tillrättavisar honom.

Twitter blockerar Sidney Powell’s Website?

En webbplats som tillhör advokaten Sidney Powell, som nyligen väckt åtal på president Donald Trumps vägnar om valbedrägerier, verkar ha blockerats av Twitter.

När man klickar på länken, defendingtherepublic.org, eller inkluderar den i ett direktmeddelande, får man meddelandet: "Något gick fel, men oroa dig inte - låt oss försöka igen."

Ett annat meddelande längst ner på skärmen tillägger: ”Vi kan inte slutföra denna begäran eftersom den här länken har identifierats av Twitter eller våra partners som potentiellt skadlig. Besök vårt hjälpcenter för att lära dig mer. ”
Meddelandet förklarar inte varför webbplatsen är "potentiellt skadlig" och identifierar inte vem "våra partners" kan vara.
Det är fullt krig nu. Om detta hade varit ett hederligt val skulle inget av detta ske.

Att stänga Powells sida och hennes arkiv visar att dessa människor verkligen har något allvarligt att dölja och att det är mycket värre än Dorseys imitation av Rasputin. Han borde vara försiktig med vad han försöker likna.  Rasputin mördades.

Dessa människor har fräckheten att hindra yttrandefriheten och även rättsliga mål som kan avslöja deras korruption och kanske förräderi mot USA och som främjar en utländsk agenda från World Economic Forum?

Samtidigt har guvernören i Vermont instruerat lärare att förhöra skolbarnen om deras familjer deltog i Thanksgivings-kalas med fler än de närmaste familjemedlemmarna.  Det är precis vad Sovjet gjorde en gång i tiden. Barn uppmanades att informera regeringen om allt deras föräldrar sa eller gjorde.
Om barnen säger Ja, kommer de at tvingas i karantän hemma.  
Företag uppmanas att fråga sina anställda om samma sak.