25 januari 2021

Människor över hela världen blir allvarligt sjuka efter vaccinering

  

Det finns alldeles för många människor som drabbats av allvarliga biverkningar av Covid-vacciner.
Mycket information har kommer ut om dessa vacciner,  som drivits fram utan ordentliga tester eftersom de var en fabricerad politisk nödsituation. 

Trettio personer dog efter att ha vaccinerats i Norge, vilket naturligtvis orsakade internationell oro utanför USA.  Sedan var det nio katolska biskopar som alla dog av COVID under samma vecka? 

Under tiden visade en studie i Italien att tumörpatienter redan hade utvecklat antikroppar mot COVID-19 så tidigt som i september 2019, vilket visade att viruset fanns innan det allmänt anses ha börjat i Kina. 

Man ska inte ge dessa vacciner till svaga äldre människor. Den verkliga krisen vi har är att detta virus har anammats politiskt för att skapa politisk förändring. Begränsningarna av den globala ekonomin säkerställer att vi ser en kraftig ekonomisk depression.  Lookdowns har inte varit effektiva och har resulterat i många dödsfall för dem som inte kunde få  behandlingar.

En thailändsk forskare har vaccinerat sig och dokumenterat dess resultat. Hon sa: "Allmänna symtom efter vaccinationen inkluderar mild feber, huvudvärk, muskelsmärta och skakningar." Men hon fortsatte sedan med att säga att det inte kommer att säkerställa att man inte får COVID! 

Så varför ta ett vaccin som inte förhindrar sjukdomen? Är det som influensavaccinet där de säger att man fortfarande kan bli sjuk men det blir mindre allvarligt?

Det finns några rapporter om att om man, efter vaccination , kommer i kontakt med en av de nya varianterna som har dykt upp i Storbritannien, Afrika och nu Kalifornien kommer man att bli ännu sjukare.
Hela problemet är att COVID har använts i politiska syften för att stänga ner ekonomin för att minska koldioxid, och för att bli av med Trump.

Länkar här: Armstrong Economics

24 januari 2021

Ny skatt på antalet mil vi kör?

 

Den inkommande transportsekreteraren Pete Buttigieg gillar idén.

”Mycket har nyligen föreslagits om tanken på en skatt baserad på antalet mil vi kör. [vehicle miles traveled VMT].  Men det väcker naturligtvis oro och det finns fortfarande några tekniska frågor som måste lösas."
Han vill också  höja den federala bensinskatten och säger att den måste anpassas till inflation.

Staten Virginia har börjat ta ut en avgift på bensin- och dieselbilar för användningen av motorvägar. Summan varierar beroende på hur bränsleeffektiv regeringen bestämmer att fordonet är och staten kan justera skattesatsen som de vill.

När Buttigieg försökte bli demokratisk presidentkandidat 2020, ville han helt förbjuda försäljning av bensin - och dieselfordon i USA från år 2035.

Vice president Kamala Harris, som hoppade av president-tävlingen 2020 innan ens de första rösterna kastats, hade också en plan att kräva att alla fordon som såldes i USA skulle vara "utsläppsfria" fordon år 2035. Det ingick också i Joe Bidens planer men vid ett ospecificerat datum.

Med facit i hand

 För att nu avsluta det gångna året, 2020, med lite kallhamrad fakta/statistik.

Med hänvisning tll SCB’s statistik, Befolkningsstatistik, över befolkningsmängd och antal döda, med utgångspunkt från åren: 1960, 1970, 1975 och därefter årsvis från 1980 och Folkhälsomyndigheten, avlidna MED covid 19.

För 2020 har jag använt följande siffror: 10 300 00 (Nov -80 000) Avlidna i Covid 19: 10 000 (15 Jan) och totalt avlidna 20: 97 000.

Ovanstående statistik visar att alla år fram t.o.m 2007 avled 1% eller fler av befolkningen varje år.

2020 avled 0.94% av befolkningen, vilket innebär att följande år mellan 2008-2020 hade högre dödlighet: 2011 (0.95), 2010 (0.96), 2009 & 2012 (0.97), och 2008 (0.99) % av befolkningen.

Antal avlidna MED covid 19 under 2020 (+15 dagar) var totalt 10 000 personer, varav äldre, 70+, uppgick till 9300 personer, vilket ger en dödlighet på 93% av totala antal covid 19 fall.

Sett till befolkningsmängd, 10 300 000, och antal avlidna MED covid 19, 10 000, vilket ger en dödlighet på 0,00097%.

Antalet äldre, +70, avlidna, eller snarare avlivade, MED covid 19 visar, tyvärr, inte på någon större vilja att skydda dom mest utsatta personerna i samhället.

Med facit i hand blev det inte så illa som många trott, förutom för +70. Inte helt fel av folkhälsomyndigheten, den förövrigt totalt inkompetenta regeringen/riksdagen/journalistkåren att inte, totalt, har stängt ner Sverige. Vilket man har gjort i många länder med förödande effekt på ekonomi och personlig frihet.

Som avslutning, så har förmodligen 2020 tillsammans med åren 2008-2019 den lägsta dödligheten per capita sedan 1749, som är året man började föra statistik över befolkningen i Sverige.

Tack, Bernt Ekholm

Jämförelse och Kontrast

 Från Lew Rockwell.

23 januari 2021

Biden demonstrerar Mångfald

 Joe Biden (?) har utsett en transgender person från Pennsylvania till USA:s  assisterande Secretary of Health.

Rachel Levine, en barnläkare som är Pennsylvanias främsta hälsoombud, kommer att bli den första federala transgender-personen som bekräftas av  U.S. Senate.

   En överviktig man, som tror att "det" är en kvinna,  har enligt min mening inget att göra i nationens politik för psykisk eller fysisk hälsa

Om detta verkligen var Joe:s idé eller om det kom från hans handledare är det ett uselt val,

Oavsett Levines önskan att vara något som han uppenbarligen inte är - en kvinna -  gör Levines tidigare agerande "henne" olämplig för detta ämbete.
 När Levine beordrade Pennsylvania-vårdhem att ta emot Covid-patienter, flyttade han sin egen mamma från ett vårdhem för att hålla henne säker och kallblodigt fördömde tusentals sjuka och äldre Pennsylvania-bor till en död som kunde ha förhindrats.

I en normal, sund nation skulle Levine bli åtalad för mord i Pennsylvania och inte utses till en position för att bestämma om hälsopolitik för nationen. Men - i en sådan nation - skulle Joe Biden inte heller vara president.

 

Ett år har gått sedan den första infektionen i Covid-19

 Presidenten Joe Biden kritiserades i fredags efter att ha sagt under en presskonferens att det inte fanns ”någonting” som hans administration kunde göra för att ”ändra pandemins bana under de närmaste månaderna.  Till och med CNN-kommentator Scott Jennings skrev: "Hela hans kampanj gick ut på att han hade planer för att stoppa pandemin."

Biden undertecknade en verkställande order som beskriver hans strategi för att bekämpa pandemin och det är inte mycket nytt förutom ett maskmandat, som han själv bröt emot några timmar senare.

Den nya bestämmelsen förlitar sig på att öka vaccinproduktionen till 1 miljon doser per dag för att få snabbare immunitet.
Men nu när president Trump är ute ur White House har etableringsmedier och vissa regeringsledare signalerat att pandemin dramatiskt har ändrat kurs.

 World Health Organization har officiellt erkänt att det mest tillförlitliga PCR-testet som används för att diagnostisera COVID-19 har en hög grad av falska positiva resultat som gör det opålitligt, vilket innebär att antalet fall har överskattats.

De siffror som National Public Radio (NPR ) publicerades dagen innan invigningen stred mot deras bedömning dagen efter.

Och ett New York Times-diagram som spårar fall och dödsfall indikerade att ökningen nådde sin topp innan Trump lämnade jobbet,  med en nedgång på 21% i fallen sedan 9 januari.

Biden hedrar Democrat Partys historia...

 ...genom att hänga porträtt av slavhandlare på kontoret.

President Biden har gjort personliga förändringar i Oval Office innan han började sitt arbete i White House.   Porträttet av den populistiska presidenten Andrew Jackson var borta och ersatt av ett porträtt av den ökända kvinnotjusaren , Benjamin Franklin.

 Ovanför öppna spisen har man hängt porträtt av George Washington och Abraham Lincoln, tillsammans med två presidenter som på sin tid deltog i slavhandeln - Alexander Hamilton och Thomas Jefferson -  och vars statyer har rivits ner eller på andra sätt förstörts på många platser i landet av den anledningen.  

Vi har ännu inte sett eller hört några klagomål från Alyssa Milano, Black Lives Matter, kongressens Black Caucus eller Don Lemon (CNN).

Lördagsgodis