16 juni 2019

Trump jämför Melania med Jackie O

Media går upp limningen

Under en intervju med "Fox & Friends" i fredags , jämförde president Trump sin fru Melania med 1900-talets mest ikoniska Första Dam, Jackie Kennedy - och utlöste mer käbbel, munterhet och upprördhet online.
Hans jämförelse med den fd. första damen kom under en diskussion om hans beslut att ge Air Force One en nymålning. Den nuvarande ljusblå designen med en guldremsa skapades när Jacqueline Kennedy var Första Dam.

Trumps nya design kommer att ersätta ljusblå och guld med marinblå och röd. “Ni vet att babyblått stämmer inte med oss", förklarade han. "Folk vänjer sig vid något - och det var Jackie O, och det är bra - men vi har vår egen Jackie O idag. Hon heter Melania. Vi kallar henne Melania T. "

15 juni 2019

“FBI Lovebirds"


Censuren har besegrats.

"FBI Lovebirds: UnderCovers", är en dramatiserad uppläsning av textmeddelanden mellan Trump-hataren och FBI-agent Peter Strzok och hans älskarinna, FBI-agenten Lisa Page och den  efterföljande utfrågning som gjordes av av Congress.

 Dean Cain (Gosnell, Lois & Clark: The New Adventures of Superman)  och Kristy Swanson (Buffy the Vampire Slayer, Pretty in Pink) är utsedda att spela Strzok och Page. Det är 100 procent ordagrant - man använder enbart textmeddelandena och vittnesmålen för att avslöja sanningen om FBI:s utredning om Trumps kandidatur och presidentskap.

Den första teatern där det skulle äga rum backade ur på grund av påtryckningar, men nu har man en ny plats i Washington DC och kommer att ha premiär på Amfiteatern i Ronald Reagan Building och International Trade Center, 7:00 den 13 juni."

Det kommer att filmas och göras tillgängligt.

Hur man fångar råttor


PETA är verkligen underhållande.  På sin sida “Living in Harmony With Rats”, erbjuder de goda, användbara råd om hur man blir av med råttor som invaderar våra hem eller arbetsplatser:

     Var noga med att kolla fällorna varje timme! De små djuren kommer att vara hungriga, törstiga och rädda, och de kan dö om de lämnas i fällorna för länge. Fällor ska vara inaktiverade när de inte används och när det är kallt ute.  Släpp ut råttorna inom 90 meter från där de fångades.

Råttor sprider böldpest, bubonic plague, så dessa råd är mycket användbara speciellt för “Los Angelenarna”

[När jag var 9 år fick jag använda salongsgeväret (kaliber .22) för att skjuta råttor bakom dasset]


Lördagsgodis

14 juni 2019

Bönderna stöttar Trump


Amerikaner på landsbygden visar än så länge inga tecken på att de är redo att överge president Donald Trump, även om missnöjet växer bland bönderna över hans handelspolitik.

"Vi är trötta och frustrerade", säger Scott Henry, 29, en fjärde generationens majs- och sojaböns-odlare i Nevada, Iowa, som röstade på Trump 2016.
Handelsstriderna som Trump har provocerat med Kina, den största köparen av amerikanska sojabönor,  ,och nyligen ett hot mot Mexiko, den största exportmarknaden för majs, har "varit svårt att titta på."

"Mitt stöd till president Trump är väldigt ansträngd just nu," tillade Henry.

Trots att Trump eskalerade sitt handelskrig med Kina i maj genom att tillkännage en ny omgång tariffer, sade att 54% av landsbygdens invånare godkände Trumps jobbprestation, jämfört med 41% av det totala antalet amerikaner, enligt en Gallup-undersökning.
Presidenten får fortfarande stöd av bönderna trots att det blir mer pessimistiska om ekonomiska utsikter.

Handelskriget  skapar svårigheter för det amerikanska jordbruket, som redan lider av sjunkande råvarupriser.  Amerikanska jordbruksinkomster sjönk med 16% i fjol till 63 miljarder dollar, ungefär hälften av vad det var  2013.
Konkurser bland bönderna ökade också under 2018 med 30%, men de har varit försiktiga med att anklaga Trump.
Majsodlarna (National Corn Growers Association) kritiserar öppet hotet och fördömer tullar mot Mexiko.

"I en perfekt storm av utmaningar  har vi inte råd med den osäkerhet som denna åtgärd skulle medföra,"

Walmart, Costco, Target och hundratals andra företag och handelsgrupper överlämnade ett brev till president Trump om att tullar mot Kina kommer att kosta jobb och skada amerikanska konsumenter.  Det är en kamp som "båda sidor kommer att förlora".

Administrationen ökade tullarna från 10% till 25% på kinesiska varor - värda $200 miljarder förra månaden.

Och Trump har hotat att införa tullar på ytterligare 300 miljarder dollar av kinesisk import.

"Vi vet av erfarenhet att tilläggstullarna kommer att få en betydande, negativ och långsiktig inverkan på amerikanska företag, bönder, familjer och den amerikanska ekonomin", säger brevet, som undertecknades av mer än 600 företag och branschorganisationer och godkändes av teknik, tillverknings och jordbruksindustrin.

Presidenten har hävdat att Kina kommer att bära kostnaden för avgifterna, men till och med tjänstemän i hans administration ser problem med det.
"Tullar är skatter som betalas direkt av amerikanska företag, säger man i brevet.  Presidenten sade i veckan att han inte har någon “deadline” för att besluta om att eskalera handelskriget.
"Jag tror att vi kommer fram till en överenskommelse med Kina,"

Så erövrar man Amerika


Japanerna misslyckades. Man erövrar inte Amerika med bomber och soldater.  Det är det svåra sättet och det fungerar inte.

Det enkla sättet är mycket effektivare. Släpp in en massa immigranter.  Man kan börja med att flyga in i byggnader fulla av människor.  Att förslava den inhemska befolkningen med en välfärdsstat fungerar också. 

I dagens Brooklyn kan man sedan lyssna till hur de prisar Allah.

13 juni 2019

Nu svettas Brennan


Det börjar röra på sig i “Spygate”. 

Justitiedepartementet (DOJ) planerar att intervjua två ledande CIA-officerare som en del av en genomgripande översyn av övervakningsverksamheten mot Trump-kampanjen, rapporterade New York Times.
Källor som är informerade om planerna upplyste The Times om att den amerikanska advokaten John Durham, som leder ledningen för DOJ,  vill prata med en ledande CIA-officer och den CIA-analytiker som hanterade informationen om ryska ansträngningar att lägga sig i presidentvalet 2016.

Attorney General William Barr är intresserad av att få reda på mer om de källor som CIA åberopade, för att bedöma om Ryssland hade för avsikt att påverka valet.  Han vill också få upplysning om den informationen som CIA gav till FBI sommaren 2016, om de amerikaner som var associerade med Trump-kampanjen.

En av de tjänstemän som kommer att intervjuas arbetade för CIA-och i samarbete med FBI.
 CIA-direktören Gina Haspel planerar inte att blockera intervjuerna, enligt The Times.

mer på Daily Caller

Ingen ände på vad han kan åstadkomma


   "Jag lovar dig, om jag blir vald till president kommer ni att se den allra viktigaste sak som förändrar Amerika.  Vi kommer att bota cancer."Många smartare män än Joe Biden har ägnat sig åt att försöka bota cancer.
Stora resurser har spenderats för att bota de många olika formerna av cancer, som har många olika orsaker. Joe Biden kan inte bota cancer. Även Biden vet det.

Men han kan vädja till dårar, annars skulle han inte vara en framgångsrik politiker.

De som har förlorat sina kära till cancer uppskattar sannolikt inte Bidens cyniska lögn. Men det kan finnas Democrats där ute som tror på honom - som tro att En Stor Regering kan göra vad som helst om vi bara ser till att göra den tillräckligt stor. 
Ett livslångt “träsk-kryp” som Biden skulle säkert göra regeringen större.