16 februari 2020

Bloomberg överväger att kandidera med Hillary

Om han vinner är det nog bäst att han skaffar sig en munskänk.

Från Townhall:

Den fd. statssekreteraren Hillary Clinton är makthungrig.  Det är ingen hemlighet.
Hon försökte bli president 2008 och förlorade mot dåvarande senator Barack Obama. Hon försökte igen 2016 och förlorade mot Donald Trump.
   Hon kan inte acceptera det faktum att amerikaner inte vill att Clinton-dynastin ska fortsätta. De är trötta på politik i vanlig ordning. Hillarys många skandaler - inklusive Benghazi och hennes e-postmeddelanden - är bara toppen på isberget.

Trots allt detta cirkulerar rykten om att den tidigare borgmästaren i New York, Michael Bloomberg, överväger Hillary Clinton som en potentiell VP.
Enligt Drudge-rapporten sa folk från Bloombergs kampanj att den före detta New York-borgmästaren överväger det, ”efter att marknadsundersökningar fann att kombinationen  Bloomberg-Clinton skulle vara [en] formidabel styrka.”

15 februari 2020

Veckans Idioti

Seattle har gjort sitt bästa för att hålla jämna steg med San Francisco när det gäller Misslyckad  Lagstiftning och Politik men det är mycket svårt att hålla jämna steg med en distriktsadvokat som uppmuntrar egendomskriminalitet, än mindre matcha högar av avföring och använda sprutor på gatorna.
Men Seattle vinner den här ronden!

Här har en grupp medborgare beslutat att föra trädens talan under ett möte med stadens styrande …med en sång  (bara 2 minuter lång och värd varje dyrbar sekund av den):

Lördagsgodis

14 februari 2020

Happy Valentine's Day

Trump försöker få pengar till muren igen


Trump-administrationen meddelade att man planerar att överföra 3,8 miljarder dollar från försvarsbudgeten för att betala för den planerade muren längs den amerikanska gränsen med Mexiko. Det mötte naturligtvis omedelbart invändningar från båda partierna. 

Planen skulle betala för ytterligare 177 miles mur, genom att använda pengar avsedda för att köpa stridsflygplan, fordon, krigsfartyg och andra vapensystem.
Department of Homeland Security "har identifierat områden längs USA: s södra gräns som används av individer, grupper och gränsöverskridande brottsliga organisationer som korridorer för narkotikasmuggling," säger man för att motivera förändringen och det är av nationella säkerhetsskäl. "Konstruktion av ytterligare fysiska hinder och vägar i närheten av USA: s gräns är nödvändig."
President Donald Trump, som vill bli omvald, är angelägen om att visa framsteg i projektet som kanske var det viktigaste löftet under hans 2016-kampanj.  Han lovade också att Mexiko skulle betala för muren, men nu vänder han sig till Pentagons aldrig sinande penningmaskin.

Förra året försökte han ta pengar från militära bostäder och militära baser.  I år riktar han in sig på utgifter för vapen, och får ännu mer motstånd i Congress från lagstiftare i båda partierna.
De bevakar dessa kontrakt för deras jobb-skapande fördelar lika mycket som för nationell säkerhet.
Rep Mac Thornberry i Texas, en ledande Republican  i “House Armed Services Committee,” protesterade omedelbart.  (Hans delstat är hem för Lockheed Martin tillverkning av  F-35 fighter.)
“Congress har det konstitutionella ansvaret för att avgöra hur försvarspengar används,"  "Omprogrammeringen som tillkännagavs idag strider mot Congress konstitutionella myndighet, och jag tror att det krävs att Congress bestämmer om sådana åtgärder."
Presidenten hävdade redan förra året att han har myndighet att använda militära medel för vad han anser vara en nationell säkerhetsrisk längs gränsen. ett påstående som federala domstolar fortfarande granskar.

Vad jag förstår är det emellertid Presidenten som bestämmer:

Under the Constitution, the President as Commander in Chief of the Army and Navy is the supreme military commander charged with the responsibility of protecting and defending the United States.

13 februari 2020

Warrens politiska dödsruna

Efter en dålig föreställning i Iowa verkar Elizabeth Warrens fars-artade presidentkampanj ha kollapsat i New Hampshire, vilket praktiskt taget är hennes eget hemstat. 
Hon slutade på fjärde plats med 9% jämfört med Sanders nästan 26 % och förlorade också till Pete Buttigieg och Amy Klobuchar.  Politiska skribenter har redan börjat avskriva henne som tänkbar Dem.kandidat.
Så här sammanfattar en av dem hennes misslyckande:

"Amerikaner kommer att nominera och välja alla typer av kandidater, från dygdiga till skurkar.  Men amerikanerna gillar inte bluffmakare.  Och det kanske aldrig har funnits en mer falsk, allvarlig kandidat i modern amerikansk historia än Elizabeth Warren."

Hennes skrattretande påstående att vara en indian - en lögn som hon utnyttjade för att främja sin karriär- definierar henne.   Men det har funnits många andra lögner.
    Till exempel hävdade hon att hennes juridiska karriär, vid sidan av hennes undervisningsjobb,  ägnades åt att företräda konsumenter och de fattiga mot stora företagsintressen.

Det var ett kärnvärde som hon försökte förmedla i kampanjen. I själva verket bekräftade The Washington Post och andra år 2019 att  Warren representerade storföretag som Dow Chemical mot konsumenter, och fick miljoner för att göra det.
    Det är viktiga saker när den allvarligaste konkurrenten är en äkta kommunist som lovar att straffa de ekonomiskt framgångsrika.

Andra lögner inkluderar tt hon blev avskedad för att ha varit gravid, att hennes far var en vaktmästare, att hon sexuellt trakasserades som ung professor, att hennes barn gick i kommunal skola och att hon är den enda presidentkandidaten med verkställande erfarenhet, vilket  är helt klart falskt med tanke på att tidigare vice president Joe Biden (D-DE) var. . . vice president.  För att inte tala om att Michael Bloomberg (D-NY), Bernie Sanders (I-VT) och Pete Buttigieg (D-IN) som alla är f.d. borgmästare.

Fauxcahontas skrev sin egen gravskrift och fick oss alla att skratta när hon frågade:
 "Hur kan det amerikanska folket vilja ha någon som ljuger för dem?"

Här är en intervju där mångmiljonären skryter med att hon får 3 dollar av en student som är fullständigt utan pengar men Warren tar gladeligen emot det.


12 februari 2020

Så här utrotar man ett folk

 Ethnocide, “Den avsiktliga och systematiska förstörelsen av kulturen i en etnisk grupp.“ Detta är en verklig reklamfilm som just producerats.  Detta är vad globalisterna vill göra - radera bort oss, vår historia, vår kultur och byta ut oss.   "Replacism" är Kommunismens nya ansikte.

Så här skriver SVD Näringsliv: 

SAS har tagit ned en påkostad reklamfilm från företagets sociala medier. Filmen kallas av kritiker ”anti-skandinavisk”. Krishanteringsexperten Jeanette Fors-Andrée är besviken:

– De skulle behövt ha modet att ha kvar den, säger hon.

Bloomberg har nog satt sin sista potatis

En video från 2015 har dykt upp av ett tal vid Aspen Institute, där Bloomberg säger att han skickade “alla poliser till minoritetskvarter eftersom det är där som brotten finns”.  Det var i försvar för det arbetssätt  man kallar "stoppa och kolla (“ stop-and-frisk” ).

Företrädare för Bloomberg bad Aspen-institutet att inte distribuera bilder av hans tal, enligt The Aspen Times, som rapporterade om kommentarerna, men en del av ljudet finns här.Han bad om ursäkt för denna kontroversiella polistaktik strax innan han startade sin presidentkampanj 2020 och sa att det är avsett att rädda liv.

"Nittiofem procent av alla mord och mördare och mordoffer passar in på denna beskrivning.  Man kan ta den beskrivningen, kopiera  den och skicka den till alla poliser, "sade Bloomberg i februari 2015. "De är män, minoriteter, 16 till 25 år.  Det är sant i New York, det är sant i nästan varje stad. ... och det är där den verkliga kriminaliteten finns. Man måste ta vapnen ur händerna på människor som dödas. "
Han tillade att sättet att få bort vapen från gatan och ur ungdomars händer "är att klämma upp dem mot väggen och muddra dem."
"Om man kan hindra dem från att bli mördade, skulle jag hävda att allt annat man gör är mindre viktigt,"

President Donald Trump reagerade på kommentarerna i en därefter raderad tweet. 
“WOW, Blomberg är en fullständig rasist!”

När han blev borgmästare i New York sågs Bloomberg av vissa som den näst bästa efter Giuliani. Han kanske inte är tillräckligt Vänster för att tävla med Elizabeth Warren eller skamlös nog för att konkurrera  med Quid Pro Quo Joe, men han har inte legat på latsidan.
Den tidigare borgmästaren i New York har lanserat jihader mot cigaretter, salt, skjutvapen, transfetter, läsk, soppa, matdonationer, babymat, rulltrappor, öronskydd, Styrofoam, fyrverkeri och  kol.

Men democrats är inte på humör att förlåta överträdelser mot dagens kollektivism och PC.
   Michael Bloombergs kandidatur kommer inte att kunna räddas nu när det avslöjas att han bekräftade verkligheten.