26 februari 2020

Här är något att fundera över

Ingen som får matkuponger ska tillåtas att rösta!

De som tar emot pengar som de inte tjänat och som regeringen har konfiskerat från andra, bör inte få rösta. Att låta de som åker i vagnen skriva reglerna istället för att dra den, kommer att resultera i allt fler passagerare och allt färre dragare, tills vagnen går sönder.

Det finns andra människor vars rösträtt inte gynnar samhället.  Mr. Reagan förklarar:
Biden stapplar sig fram

Biden hävdar att mer än hälften av den amerikanska befolkningen, 150 miljoner amerikaner, har dödats med vapen sedan 2007Joe Bidens rika fantasiliv blir alltmer underligt.  Han har påstått att han arresterades tillsammans med före detta FN: s ambassadör Andrew Young (som inte minns händelsen) i Sydafrika,  för att ha försökt träffa Nelson Mandela. Nu säger han att han arbetade på det anti-amerikanska Parisavtalet med ChiCommie Deng Xiaoping - som dog långt innan avtalet undertecknades.

En av de saker jag är stoltast över att ha fått igenom är Paris klimatavtal," sa Biden i ett tal vid College of Charleston. ”Jag är killen som kom tillbaka efter mötet med Deng Xiaoping och hävdade att jag tror att Kina kommer att gå med, om vi sätter press på dem. Vi fick nästan 200 nationer att gå med. ”
Kommunistdiktatorn Deng Xiaoping gick i pension 1992 och dog 1997.  Parisavtalet undertecknades 2016. Tack och lov drar Trump oss ur detta system, som går ut på att omfördela USA: s rikedom till andra länder.  Enbart denna handling rättfärdigar att Trump blir omvald.

Bidens struntprat består inte helt av lögner. Det mesta är bara förvirrat nonsens som nog beror på att han är senil.

 Till exempel:

Förra veckan vid ett CNN-evenemang påstod han att hans  avlidna son Beau Biden - som tjänade som Attorney General of Delaware - var  United States Attorney General…
….och  i South Carolina att han själv är en "kandidat för USA: s Senat" och att folk kan "rösta på den andra Biden" om han inte är den presidentkandidat de föredrar.


25 februari 2020

Socialisternas fantasi


Räkningen för Green New Deal,  efterskänkning av  $ 1,5 trillioner i studentskulder, och Medicare för alla, toppar 100 triljoner $.
 Inget förslag för finansiering av dessa kostnaden har på allvar presenterats.  De flesta är variationer av" låt de rika  betala sin rättvisa andel ,” vilket innebär olika skattehöjningar som skulle stoppa det nuvarande ekonomiska uppsvinget. 
   Verkligheten är att de 10% som tjänar mest har inte tillräckligt med pengar. Även om vi direkt kan konfiskera all rikedom från USAs  707 miljardärer -  3 triljoner dollar - kan vi inte ens finansiera den federala regeringens FY 2020-budgetberäkning på 4,7 triljoner dollar.

Man kan inte heller tvinga de onda företag som skapar jobb och förmögenhet, att betala för allt detta.   Fortune 500 rikaste företag är värda $ 22,6 triljoner, ungefär tillräckligt för att täcka den  totala federala skulden på $ 22,7 triljoner och som växer medan jag skriver detta.
  Och naturligtvis skulle ekonomin falla samman.
   En höjningen av företagsskatten kan inte heller generera de pengar som socialisterna behöver för att finansiera sina förslag. Trumps minskning av företagens skattesatser har bidragit till ekonomisk tillväxt, fler jobb, högre skatteintäkter och högre löner för arbetarna. Varför skulle väljarna vilja kasta bort allt för att uppnå en flummig idé om "social rättvisa"?
Dessa kandidater gick alla i den kommunala skolan. Körde de i matte?

Siffrorna från Frontpage Mag.

Och pengarna är borta

Jag måste återuppliva denna klassiker dagen efter att aktiemarknaden föll med mer än 1 000 poäng.

24 februari 2020

Kommer massmigrationen leda till militärkupper i Europa?

Från Snaphanen

Mons Krabbe, som är utrikespolitisk talesman i Medborgerlig Samling, nämner de varningar om inbördeskrig som de senaste åren kommit från den schweiziska arméchefen André Blattmann,, chefen för den franska säkerhetstjänsten DGSI Patrick Calvar,, Frankrikes avgående inrikesminister Gerard Collomb  samt tio franska generaler, en admiral och en tidigare försvarsminister, som i ett öppet brev (åbent brev) kallade president Macron "landsförrädare" för att ha undertecknat FN: s Migrationsavtal, även känt som Marrakech 2.

Han nämner också 200 tyska elitsoldater som planerade en regelrätt militärkupp i november och redan hade vapen, ammunition och bränsledepåer. 65 procent av fransmännen tror att deras civilisation kommer att kollapsa.( “deres civillisation vil kollapse.”)

Inget av detta har nämnts i den vänsterorienterade svenska pressen, i ett land som är lika destabiliserat som Frankrike. Svennebananerna måste äta kanelbullar, ha en "sportsemester" och titta på "melodifestival" hela året och lämna allvarliga händelser till Big Mother.

På frågan om ”när”, så blir svaret; att ”efter 5 år från idag, så är situationen irreversibel. Ja, vi har fem, sex år .” Sådana här uttalanden låter troligen helt absurda i svenska öron, men det beror på att vi befinner oss i en mediabubbla. Inget av detta rapporteras vidare till de svenska tittarna.
Enligt en undersökning publicerad av Pew Research i 2017, så kan vi se, om vi nu fokuserar på Frankrike som utgör epicentrum för denna utveckling, att bara 35 % är fasta i sin tro på demokratin….Hela 18 % tycker att demokratin är direkt dålig som system och 44 % anser att det hade varit bättre för landet att om den folkvalda regeringen ersatts av en grupp opolitiska experter (lycka till att hitta dem). Här ligger Sverige faktiskt inte långt efter med sina 40 %! Och, för att komma till poängen, i Frankrike, Napoleons hemland, vill hela 17 % ha en militärregim istället för demokratin.
I Kölvattnet av protesterna mot Macron kom steget som många, trots detta, häpnade inför. Tio generaler, en amiral och en fd försvarsminister författade ett öppet brev, där de anklagade president Macron för landsförräderi. Anledningen var påskriften på FN:s Migrationsavtal. Läs hela artikeln här.
Läs även Julia Caesars blog

“Rånoffren väljs ut som av cirklande hyenor”

Från Snaphanen 

Likt hyenornas cirklande runt den sårade antilopen väljs ett offer ut. Någon som befinner sig i underläge och bedöms sakna kapacitet eller vilja att göra allvarligt motstånd.

Godhetens konkurs i världenTerrorliknande  ungdomsrån mot svenskar har pågått i minst två decennier, men först nu blivit uppmärksammade, när barnen till den högre medelklassen drabbas. Nu vågar den fega svenska rövslickande pressen skriva om det. Hur kan människor, som Sverige har gett allt  bete sig så fientligt, föraktfullt och krigiskt mot svenskar? Varför tillmäter de inte svenskarna allt det goda de har gjort för dem? Det svaret skulle vara det som gjorde ont att få.
Jørgen Huitfeldt skriver i Kvartal: 

Ja, faktiskt terror. Jag skulle självklart inte gå så långt som att kalla epidemin av ungdomsrån för terrorism. Däremot har det effekter på en stor grupp i befolkningen som i viss mån påminner om dem som terrorister vill uppnå: Nämligen att injaga allvarlig fruktan hos befolkningen. Det var det som blev så tydligt för mig när jag pratade med de här två killarna.

Det vi måste prata om är istället vad detta ressentment från ungdomar med invandringsbakgrund mot ungdomar med svenska rötter grundar sig i. Vad är det som gör att människor som sökt sig till Sverige för att få skydd undan krig och förföljelse, och i ännu högre grad deras svenskfödda barn, utvecklar en antipati mot Sverige och svenskar som tar sig så groteska uttryck? Hur kan det komma sig att Sverige som ger skydd till förföljda, erbjuder dem gratis sjukvård, utbildning och till och med försörjer dem om de inte klarar det själva, möts med sådant förakt? Att ungdomar till och med kastar sten på ambulansen när den kommer för att hjälpa deras egna grannar?” 

Tack Gerda!

Ska Bloomberg jämna vägen för Hillary?


Enligt Washington Examiner tror en fd. rådgivare till president Bill Clinton att Michael Bloomberg och Hillary Clinton planerar ett sätt för henne att bli  Dem. Partys  nominerade kandidat 2020, trots att hon inte är med i loppet.

" Jag tror att Hillary och Bloomberg har gått samman och kokat ihop ett system, ”säger Dick Morris.

Han sade att Bloomberg kommer att vara kvar i loppet, även om han inte har någon chans att vinna - i ett försök att få åtminstone tillräckligt med stöd för att hindra Senator Bernie Sanders från att ta hem nomineringen.

"Ingen kommer att nomineras i den första omröstningen, och det kommer att gå till en andra omröstning.  Problemet är att parti-institutionen inte har en kandidat. De kan inte välja Bloomberg för han blev överkörd i debatten. ... och inte [Joe] Biden eftersom han redan har tappat statusen som förste man. ... [Pete] Buttigieg ser ut som en skolpojke vid Model UN. ... [Elizabeth] Warren är trea, men hon är ganska långt till vänster, och de kommer inte att kunna  lita på henne.
—————
Det kan fungera om etablissemanget är desperat nog att bli av med Bernie. Men det kommer att splittra partiet ännu mer och “Bernie Bros” kommer att bli våldsamma.

23 februari 2020

Kära Julia Caesar

Video från Snaphanen: “Från minut 36 till minut 46”

Julia Caesar var krönikör här i åtta år, och det var gyllene år som hon kanske ännu inte har fått något erkännande för. Varje lördagskväll såg jag fram emot att Word-filen skulle komma med ett noggrant, utarbetat manuskript. Jag minns inte att det fanns en enda brist i dem. I 220 krönikor fanns det inte ett finger att sätta finger på annat än att till texten lägga med foton och länkar, vilket kunde ta tre timmar varje gång. Det var ganska ofta tre timmar, och en del av tiden - 2011 - satt jag i en iskall stuga i Fakse Ladeplads på en mobil internetanslutning. Det var som att ha en del av Sverige i handen bara genom ett SIM-kort.
Arbetet var ett nöje. för när krönikan publicerades fanns det ögonblickligen många läsare. Det var som om tusentals bara väntade på att krönikan skulle komma ut kl. 24 lördagskväll. När hon "avslöjades" visade det sig att halva Sverige kände henne. Mer än 5 miljoner människor. Asle Toje  skrev i Weekendavisen om henne..

Jag efterforskade aldrig vem hon var. Jag visste att det var en offentlig dödsdom i Sverige. Vi hade kontakt på Skype, vi kände varandra men ändå bara professionellt. Hennes krönikor kunde få 50 000 läsare på en dag. Hur många de fick senare vet jag inte, men det finns förmodligen många hundratusentals läsare.

Sverige är den ständiga nutiden

Det är med andra ord ett helvete. Det fanns andra före henne, Janne Milld, Jonathan Friedman och Ingrid Björkman, men de var för tidigt ute. Det var jag också. Liksom Julia Caesar är jag en persona non grata i dagens, svenska PK- medier. De har till stor del förlorat sig i tabloidkatastrofer och det saknas inte brist på dem. Jag hade skrivit om Sverige i sju år före 2008, bara i danska tidningar, i svenska var det uteslutet. Jag försökte med de fyra största, men det var omöjigt.

Sverige är en oligarki. Därför är det ingen yttrandefrihet i landet.
Man var som luft,  inte ens ett automatiskt svar från debattredaktören. Den svenska eliten vet bäst och är expert på att en gång för alla tysta dig, och få dig att tro att Sverige är en demokrati.  Sverige styrs av cirka 20 000 människor, som Anders Isaksson beskrev i Den politiska Adeln 2002.

Sverige är ett fåmansvälde, en oligarki. Allt tal om demokrati är ren teater för folkmassan. När man inte vill att Sverigedemokraterna ska blandas in i makten, så är det bara för att demokratin inte ska blanda sig i  och få del av köttbenen som man själv delar ut till sina vänner, svärsöner och före detta fruar.

När svenskarna gör något gör de det grundligt
Därför finns det ingen yttrandefrihet i svenska medier. Nu har de kört landet i botten, för, som ni vet, när svenskarna gör något, gör de det noggrant. Det som händer nu är att makten letar efter någon att skylla på och som inte är någon av dem. Dessa 20 000 personer, som äger media och som är vana att simma ovanpå. På övervåningen massdöd och våldtäkt  (voldtægt. )

Det kommer att gå helt fel. De kan följa budbärarna, men de hamnar i diket. Deras betalda propaganda bleknar mot den verklighet de har skapat.

Ju längre du är före din tid, ju sämre blir det för dig. De nämnda svenskarna har förmodligen övergivit det som hände i politiken för länge sedan. Allt som händer här nu är försök att reparera det som de såg för tjugo år sedan. 2020 är för dem naturligtvis trivialt intill leda.

Jag är förmodligen medlem av klubben. Jag flydde 2004 och idag tillbringar jag inte längre någon tid i Sverige efter att ha varit där varje vecka i 40 år.

Vår tids ”galna kvartsekel”

Julia Caesar är mer i fas med nutiden och inte alltför långt före den. Därför pratade alla om henne, då jag blev inbjuden till Sverigedemokraternas valvaka 2010 på Hotel Kronprinsen i Malmö.
Jag berättade att jag publicerade hennes krönikor, men det var som om hon var en halvgud som ingen dansk kunde ha att göra med.
Alla hennes över 200 krönikor mellan 2010 och 2018 finns här.  Man kan se programmet som video här( her.)
Jag tror att hon kommer att läsas i framtiden som ett monument över en galen tid, som Orwells krigsdagbøger 1938-1942. Denna generations Galna Kvartsekel. 

  Tack Gerda!