06 april 2020

Vi tager vad ni haver

Trump-administrationen uppmanar alla att ha ansiktsmask när de rör sig bland folk.

New Yorks guvernör tog sitt eget dramatiska steg för att bekämpa Covid-19, genom att lova att beslagta oanvända ventilatorer från privata sjukhus och företag.

Han är en Vänsterpolitiker som anser att våra medborgerliga rättigheter och äganderätt kan avskaffas om han knäpper med fingrarna,  även om det betyder att döda folk för att uppnå politiska mål.
Oavsett problem är lösningen alltid auktoritär Statism.

Sarah Corriher är med rätta oroad över hans order att använda militären för att beslagta privat egendom. Coronaviruset kommer och går,  men Regeringen kommer aldrig att glömma hur lätta det var att ta kontroll över våra liv.
Att kontrollera varje väg, flygbolag, sportevenemang, klassrum, restauranger, kyrkor, livsmedelsaffärer och parkbänkar.
Och så många berömde det och sade att det var det var riktigt.

Walmart håller oss på avstånd


Varuhuskedjan Walmart tillkännager nya begränsningar i sina butiker för att främja “socialt avstånd" och begränsa spridningen av coronavirus.

Från och med lördag kommer man bara att tillåta högst fem kunder per 90 kvadratmeter.  Det är ungefär 20 procent av deras normala kapacitet.

Anställda kommer att ta emot kunderna en efter en och när butiken har uppnått kapacitet kommer kunder att tillåtas på en "1-in-1-ut" -basis.

Det kommer bara att vara enkelriktad trafik i butikerna när kunderna är inne. Detta för att främja social distans och hålla människor på avstånd från varandra när de shoppar.
Jag åkte förbi Costco i förrgår där de redan har dessa regler och kön utanför butiken var över 100 meter lång.


Det är som “Hunger Games”

En drone flyger över Manhattan och ger order om att hålla avstånd:

Covid-19 gör det möjligt att skapa en socialistisk idealstat

Videomontage:


05 april 2020

Sjukhus anger COVID-19 som dödsorsak även om “annat kan ha orsakat eller bidragit till döden"Gateway Pundit bekräftar det som många misstänker, nämligen att alla dödsfall som inträffar under denna pandemi, kommer att lista Covid-19 som den främsta dödsorsaken,  oavsett om en patient har andra hälsoproblem eller inte.  Det är ett ganska smart statistiskt trick med tanke på att 7 452 dör i USA: s varje dag och det var innan kina-viruset drabbade oss.  Detta är USA: s normala dödlighet och som måste beaktas.

Medierna bombarderar oss dygnet runt med uppdateringar om antalet dödsfall, visar dödskartor och skrämmer människor så att de stannar hemma.
Guvernörer tvingar små företag att stänga och hotar att arrestera alla som bryter mot deras auktoritära sociala distansorder.

Mediehysteriet är baserat på en Bill Gates-finansierad IHME Coronavirus-modell, som har visat sig vara långt ifrån riktig.
Och det blir värre…

Antalet amerikaner som rapporteras ha dött av Coronavirus är baserat på ett CDC-kodningssystem som "resulterar i att COVID-19 är den underliggande orsaken oftare än inte."
Detta är från 1 januari till 25 mars. Så i princip tre månader.

Coronavirus, 21 000 dödsfall.
Säsongsinfluensa, 113 000.
Malaria, 228 000.
Självmord, 249 000.
Trafikolyckor, nästan 314 000 dödsfall.
HIV / AIDS, 391.000 dödsfall.
Alkoholrelaterade dödsfall, 581.000.
Rök-relaterade dödsfall, 1,162 000.
Cancer dödsfall, 1 909 000 dödsfall.
Dödsfall som tillskrivs svält, 2 382 000 dödsfall.
Och död genom abort, 9,900, 000.

04 april 2020

Det kinesiska kommunist-viruset

Vissa konservativa media hänvisar till Covid-19 som det kinesiska coronaviruset.
Vänster-medier är upprörda över det och insisterar på att det visar på främlingsfientlighet att namnge källan till pandemin.

   Jag ser inga problem med att kalla det kinetiskt eftersom de styrande kinesiska kommunisterna försökte tysta det som hände och de är skyldiga.
    De kunde ha stoppat spridningen tidigt, men det gjorde de inte. De ville rädda ansiktet. De ville göra vad kommunistiska tyranner alltid har gjort: svepa det under mattan så att världen inte skulle få veta något om en katastrof.

Detta är traditionell kommunistisk praxis. Lenin gjorde det. Stalin och Mao gjorde det.

Den här videon visar hur den kommunistiska regeringen dolde vad som hände i Wuhan.Denna berättelse har inte rapporterats av media och den amerikanska regeringen har inte nämnt det.  Det har inte ens presenterats på Fox News, så vitt jag vet.

Jag hoppas att kommunisterna misslyckas med att undertrycka spridningen av denna berättelse och att den når ut till det kinesiska folket.

Var det planerat ?

Detta är väldigt underligt och man måste undra: “Vad visste Dr. Fauci's ?”

Gateway Pundit rapporterar om ett forumet om pandemisk beredskap vid Georgetown University år 2017 .
Dr. Fauci gjorde ett intressant uttalande och sade till publiken att den framtida administrationen inte bara kommer att utmanas av pågående globala hot mot hälsa som influensa och HIV, utan också av ett överraskande sjukdomsutbrott.

Lördagsgodis