16 februari 2019

Alla medel är tillåtna

President Trump undertecknade ett budgetavtal i förrgår, samtidigt som han förklarade ett “nationellt undantagstillstånd” (national emergency).

Mitt tidigare skriveri nedan, “Tji fick de” beskriver hur en mängd inflytelserika personer samarbetade för att omintetgöra Trump.
McCabe, Comey och Bruce Ohr,  James Baker, FBI, Clapper, Brennan, Rosenstein och alla de andra - inte en enda av dem har någonsin blivit vald till någonting. Ingen har en fullmakt från det amerikanska folket att göra vad de gjorde, och de försökte undergräva en vederbörligen vald president.
   Det var en kupp, och media var med på det och det fortsätter i det nya budgetavtalet.
Även om Nyhetskanalerna antytt att Mueller-undersökningen resulterat i nil, zero, nada,  är målet fortfarande att driva President Trumps popularitets-siffror i botten och budgeten har nu blivit ett viktigt redskap.

Democrats har lagt in en massa förbehåll, om hur mycket hinder och stängsel som kan byggas och de har satt en gräns för vilken typ som kan byggas. Det finns begränsning för modernisering. Detta avtal är fyllt med påbud som instruerar USAs president om vad han inte kan göra.  Nu tillåter det 23 miljarder dollar för Homeland Security, men begränsar gränshinder till 1,375 miljarder dollar.

När det handlar om invandring har vi bara ett parti i det här landet och jag tror att medlemmarna i Congress  (båda partierna) faktiskt med detta avtal skickar ett meddelande till hela landet att ingenting någonsin kommer att hända så länge som Donald Trump är president.
Utformningen i denna budget är ett meddelande till Trump-väljare att det är meningslöst att rösta på honom för han kan inte få någonting gjort.

 De kommer att lägga hinder i vägen och de kommer att efter bästa förmåga se till att han inte kan få något gjort.  Målet är att vi ska ge upp och ifrågasätta om det inte skulle bli bättre utan Trump.  Kanske vi skulle ha en bättre chans till förbättringar utan Trump?
De hatar honom så mycket att de aldrig kommer att tillåta något anständigt och bra för landet så länge han är president.

Det påminner om vad de gjorde mot Sarah Palin. De skapade så mycket negativitet runt Sarah Palin att de övertygade alla Republicans att det skulle vara bättre att glömma henne.

 Pelosi i The House och Schumer i Senate driver detta tillsammans och de vet att båda partierna gillar illegala invandrare fast av olika anledningar. Det finns undantag bland Republicans men det finns också många Reps. som inte vill att Trump ska lyckas.
De bryr sig inte om hur skadligt det blir, för i deras värld är det bara Donald Trump som är till skada för landet.
Påhitten om rysk infiltrering och Muellers ansträngningar har misslyckats med att få ner hans popularitets-siffror så det här är den senaste ansträngningen.
Förhoppningen är att om de kan hindra Trump från att hålla sina löften kommer hans anhängare att ge upp vid nästa val.

Lördagsgodis

15 februari 2019

Tji fick de


Det har ryktats rätt länge att Mueller har kammat noll i sin utredning om Trump och även The Senate Intelligence Committee har medgivit efter 2 års rotande att de inte hittat något bevis på hemlig samverkan mellan Trump och ryssarna. Man tror också att Mueller inte kommer att presentera någon rapport alls.
John Dowd, Trumps advokat,  är övertygad om det.

Och det är inte bara Trumps advokat som säger att vi inte kommer att få en rapport.  Nu säger Muellers FBI-specialist, John Pistole, också det: “Vem trodde att det skulle bli en rapport? Reglerna kräver inte en rapport! Mueller kommer inte att bryta reglerna! Jag förväntar mig inte en rapport!

Hela poängen med Mueller-undersökningen har varit att skyla över den verkliga skandalen, vilket är samverkan mellan Hillary Clinton-kampanjen och Obamas Department of Justice, som drev en tyst kupp baserad på fabricerade “bevis”,  påhittade “fakta”, antaganden  - Fake  News -  för att försöka bli av med Donald Trump som president.
Det var en bluff för att skydda de korrupta FBI- och DOJ-ledarna under Obama-tiden och för att dölja Hillary Clintons massiva korruption och kriminella beteende.

Det var NBC som ursprungligen rapporterade att kommittéen inte funnit några bevis på samverkan. "Enligt en exklusiv NBC News-rapport som först sändes på tisdagsmorgonens MSNBC Live, erkände Republican and Democrat-källor från Senate Intelligence Committee att de inte hade hittat några bevis på samverkan mellan Trump-kampanjen och Ryssland."

Rysslandsbluffen faller samman och folk kan inte backa tillräckligt snabbt. Här är några av dem:


Men nu kommer Andrew McCabe ut med en  bok. Han var en av ledarna i den här kuppen för att bli av med Donald Trump och 60 minuter hjälper honom att marknadsföra boken.  
Han skryter om sina ansträngningar att undergräva och störta Trump. Han medger att han och hans kompisar arrangerade en tyst kupp för att bli av med Donald Trump. Han säger också att pratet om att Rosenstein var försedd med hemlig inspelningsapparatur, under att möte med Trump i Oval Office, var sant.

Rosenstein och andra har skrattat åt det och förnekar det men McCabe påstår att det är helt riktigt.  Han säger att varje dag i White House även idag är botten.  Han skryter om vad han gjort och känner sig tydligen duktig, men samtidigt lär vi oss vad hans motiv är.

Det är verkligen en illa val tid för McCabe bok. Han skryter om sin sluga kupp att bli av med Trump samtidigt som Mueller-folket skvallrar om att de inte har någonting att komma med.

De har ljugit och manipulerat och de skador som de har åsamkat landet under de senaste två åren är oöverstigliga. En helt ny special-undersökning bör etableras för att utreda alla från Mueller och hans team, till McCabe, Comey, Strzok,  Bruce Ohr, - till var och en av dessa människor hela vägen till Fusion GPS, Perkins Coies advokatbyrå, Hillary Clinton, Democrat National Committee - hela vägen upp till Brennan och Clapper och kanske till och med Obama.

14 februari 2019

Regn-skatt


Skattebetalarna i New Jersey är upprörda över den kommande "regnskatten" som lades fram av statens lagstiftare den 31 januari och som nu är klar för Dem-guvernör Phil Murphys underskrift.

New Jersey är redan en av de högst beskattade staterna i USA.  År 2016 var den enskilda inkomstskatten per capita $ 1 488, den sjunde högsta i landet. De har också den högsta fastighetsskatten i landet. 

Nu kommer New Jersey-borna också att tvingas betala skatt på regnvatten och man kan undra var det kommer att sluta. Blir nästa steg en skatt på luft?
"Varje gång man tror att det inte finns något kvar att beskatta, kommer de på något nytt,” (Hal Wirths (R-Morris-Sussex) under en debatt om åtgärden.

Regnskatten, som i stor utsträckning stöds av Dems. och motarbetas av Reps. skulle göra det möjligt för städer och kommuner att inrätta sina egna dräneringssystem för regnvatten. 
   Dessa nyskapade avdelningar av lokal byråkrati kommer att ha befogenhet att ta ut en avgift från fastighetsägare, baserad på den mängd ytor som de äger men som inte släpper igenom regnvatten (typ  parkeringsplatser och asfalterade infarter).

 Logiken bakom detta är att de ytor som inte släpper igenom vatten skapar avrinning när det regnar och att avrinningen blir förorenad under sin väg till de lokala avloppen, och sedan vidare till statens vattenvägar.
   Intäkterna som genereras av dessa skatter skulle användas för att uppgradera statens dräneringssystem och rädda statens redan förorenade vatten från ytterligare föroreningar (fast staten kommer att lägga beslag på 5% av alla intäkter för andra ändamål).

13 februari 2019

“Mångfald är vår styrka”

Det är många människor som läser från detta manus.  Förstörelsen av vit kultur måste stå högst på deras lista.

Och det mesta av mångfalden här kommer från en etnisk / religiös grupp: muslimer.
Tweets från Londons Metropolitan Police Service för januari 2019.
Det här är ansiktena av "läkare" och "ingenjörer" och "professionella" som den politiska etableringen fortsätter att påstå att de flesta invandrare består av.Bare Naked Islam

Ny måltavla för dumma skämt

Vi har väl alla hört “norskhistorier” och här i USA var det polska skämt som var populära. Under Järnridåns dagar hade polackerna polis-histotier och här är en bra:

         En polack som körde en gammal Volkswagen kom ut ur sin favoritkrog, startade bilen och blev överraskad när en polisman knackade på fönstret. Polisen drog ut honom ur bilen och sa: "Öppna bagageluckan, jag tror att du är en tjuv." 
Polacken svarade: "Det finns ingenting i bagaget," men polisen insisterade på att själv se det.  Så vår hjälte gick till framsidan av bilen för att öppna luckan, varpå polisen grep honom och sa: “Bagageutrymmet, dumbom!” och drog honom till baksidan av bilen. Polacken öppnade huven över motorrummet och klev åt sidan.

         "A ha! Nu fick jag dig allt ! “utropade polisen. "Du har stulit en motor! Och du måste ha stulit den alldeles nyss för den går fortfarande! "

    Varje demografisk grupp berättar "dumma” skämt om någon annan grupp.  Det är inbyggt i vårt system så att vi kan känna oss överlägsna.
Fram till nu har det varit blondiner som varit mest utsatta. och vi har hört många sådana skämt, men nu har det ändrats.

12 februari 2019

Green New Deal kommer att skapa hungersnöd

Democrats Green New Deal är inte bara bedrövligt dåligt. Det är vansinnig social ingenjörskonst av en storleksordning som inte förekommit sedan Pol Pot dödade en fjärdedel av den kambodjanska befolkningen. Om det genomförs, kommer inte ens 75 procent av USAs befolkning att överleva. 
Att medvetet kollapsa ekonomin i en sorts meningslös gest för planetens skull,  skulle resultera i mass-svält. Lyckligtvis förstår ett fåtal personer detta - inklusive en tidigare president för Greenpeace:

Green New Deal", som föreslagits av Congress-democrats är ett "recept på massmord" och "det löjligaste scenariot jag någonsin hört", varnade Greenpeace-grundaren Patrick Moore i en exklusiv intervju med The New American.  Faktum är att Dr. Moore varnade för att om de "fullständigt orimliga” förslagen verkligen genomfördes skulle amerikaner kunna tvingas ägna sig åt kannibalism för att undvika svält - och de skulle fortfarande inte överleva.
Moore noterar att utan fossila bränslen, kan mat inte levereras till städer. Situationen skulle snabbt likna en zombie-apokalyps.

Träd och djur så demonstrativt dyrkade av miljövänner skulle inte heller klara sig bra:
Om man eliminerar fossila bränslen, skulle varje träd i världen huggas ner och brännas upp.  Det finns ingen annan källa till uppvärmning och matlagning, när man eliminerar fossila bränslen. Man kan använda djurgödsel, om det finns några djur kvar, men djuren skulle alla dö också och bli uppätna. "
Det var vad som hände med husdjur och Zoo-djur när socialister förstörde Venezuelas ekonomi.

Moore kunde inte låta bli att notera att den dogma som Dems. använder för att motivera Green New Deal är oseriös:
Moore förklarade också att väldigt mycket av vad klimat-alarmister påstår är pseudovetenskap och det är lätt att visa att de är lögner. Till exempel gör koldioxid verkligen bra saker när det gäller att hålla planeten grön -  trots allt är det växtmat, sade Moore. Han skällde ut de som säger att korallrev dör på grund av påstådd konstgjord global uppvärmning, något han sa var inte sant.
Inte överraskande är den här “tanke-brottslingen” inte längre med i Greenpeace. Han lämnade organisationen när de började "karakterisera människor som jordens fiender - den mänskliga arten som naturens fiender, som om vi var den enda onda arten".

Democrats är uppfyllda av samma radikala ideologi.Något nytt att be om ursäkt för

Bloomingdale tar  bort en T-shirt med orden "Fake News" ur sitt sortiment efter att en reporter från New York lade upp ett foto på Twitter och klagade över varuhusets beslut att sälja tröjan med en fras som Trump ofta använder.

Reporter Allison Kaden menar att det nedvärderar arbetande journalister som rapporterar om RIKTIGA nyheter.

Bloomingdale svarade på Kaden's klagomål och bad om ursäkt och att de skulle "jobba snabbt" för att ta bort skjortan.

Någon som kommer ihåg när journalister försvarade yttrandefrihet?