15 februari 2019

Tji fick de


Det har ryktats rätt länge att Mueller har kammat noll i sin utredning om Trump och även The Senate Intelligence Committee har medgivit efter 2 års rotande att de inte hittat något bevis på hemlig samverkan mellan Trump och ryssarna. Man tror också att Mueller inte kommer att presentera någon rapport alls.
John Dowd, Trumps advokat,  är övertygad om det.

Och det är inte bara Trumps advokat som säger att vi inte kommer att få en rapport.  Nu säger Muellers FBI-specialist, John Pistole, också det: “Vem trodde att det skulle bli en rapport? Reglerna kräver inte en rapport! Mueller kommer inte att bryta reglerna! Jag förväntar mig inte en rapport!

Hela poängen med Mueller-undersökningen har varit att skyla över den verkliga skandalen, vilket är samverkan mellan Hillary Clinton-kampanjen och Obamas Department of Justice, som drev en tyst kupp baserad på fabricerade “bevis”,  påhittade “fakta”, antaganden  - Fake  News -  för att försöka bli av med Donald Trump som president.
Det var en bluff för att skydda de korrupta FBI- och DOJ-ledarna under Obama-tiden och för att dölja Hillary Clintons massiva korruption och kriminella beteende.

Det var NBC som ursprungligen rapporterade att kommittéen inte funnit några bevis på samverkan. "Enligt en exklusiv NBC News-rapport som först sändes på tisdagsmorgonens MSNBC Live, erkände Republican and Democrat-källor från Senate Intelligence Committee att de inte hade hittat några bevis på samverkan mellan Trump-kampanjen och Ryssland."

Rysslandsbluffen faller samman och folk kan inte backa tillräckligt snabbt. Här är några av dem:


Men nu kommer Andrew McCabe ut med en  bok. Han var en av ledarna i den här kuppen för att bli av med Donald Trump och 60 minuter hjälper honom att marknadsföra boken.  
Han skryter om sina ansträngningar att undergräva och störta Trump. Han medger att han och hans kompisar arrangerade en tyst kupp för att bli av med Donald Trump. Han säger också att pratet om att Rosenstein var försedd med hemlig inspelningsapparatur, under att möte med Trump i Oval Office, var sant.

Rosenstein och andra har skrattat åt det och förnekar det men McCabe påstår att det är helt riktigt.  Han säger att varje dag i White House även idag är botten.  Han skryter om vad han gjort och känner sig tydligen duktig, men samtidigt lär vi oss vad hans motiv är.

Det är verkligen en illa val tid för McCabe bok. Han skryter om sin sluga kupp att bli av med Trump samtidigt som Mueller-folket skvallrar om att de inte har någonting att komma med.

De har ljugit och manipulerat och de skador som de har åsamkat landet under de senaste två åren är oöverstigliga. En helt ny special-undersökning bör etableras för att utreda alla från Mueller och hans team, till McCabe, Comey, Strzok,  Bruce Ohr, - till var och en av dessa människor hela vägen till Fusion GPS, Perkins Coies advokatbyrå, Hillary Clinton, Democrat National Committee - hela vägen upp till Brennan och Clapper och kanske till och med Obama.

14 februari 2019

Regn-skatt


Skattebetalarna i New Jersey är upprörda över den kommande "regnskatten" som lades fram av statens lagstiftare den 31 januari och som nu är klar för Dem-guvernör Phil Murphys underskrift.

New Jersey är redan en av de högst beskattade staterna i USA.  År 2016 var den enskilda inkomstskatten per capita $ 1 488, den sjunde högsta i landet. De har också den högsta fastighetsskatten i landet. 

Nu kommer New Jersey-borna också att tvingas betala skatt på regnvatten och man kan undra var det kommer att sluta. Blir nästa steg en skatt på luft?
"Varje gång man tror att det inte finns något kvar att beskatta, kommer de på något nytt,” (Hal Wirths (R-Morris-Sussex) under en debatt om åtgärden.

Regnskatten, som i stor utsträckning stöds av Dems. och motarbetas av Reps. skulle göra det möjligt för städer och kommuner att inrätta sina egna dräneringssystem för regnvatten. 
   Dessa nyskapade avdelningar av lokal byråkrati kommer att ha befogenhet att ta ut en avgift från fastighetsägare, baserad på den mängd ytor som de äger men som inte släpper igenom regnvatten (typ  parkeringsplatser och asfalterade infarter).

 Logiken bakom detta är att de ytor som inte släpper igenom vatten skapar avrinning när det regnar och att avrinningen blir förorenad under sin väg till de lokala avloppen, och sedan vidare till statens vattenvägar.
   Intäkterna som genereras av dessa skatter skulle användas för att uppgradera statens dräneringssystem och rädda statens redan förorenade vatten från ytterligare föroreningar (fast staten kommer att lägga beslag på 5% av alla intäkter för andra ändamål).

13 februari 2019

“Mångfald är vår styrka”

Det är många människor som läser från detta manus.  Förstörelsen av vit kultur måste stå högst på deras lista.

Och det mesta av mångfalden här kommer från en etnisk / religiös grupp: muslimer.
Tweets från Londons Metropolitan Police Service för januari 2019.
Det här är ansiktena av "läkare" och "ingenjörer" och "professionella" som den politiska etableringen fortsätter att påstå att de flesta invandrare består av.Bare Naked Islam

Ny måltavla för dumma skämt

Vi har väl alla hört “norskhistorier” och här i USA var det polska skämt som var populära. Under Järnridåns dagar hade polackerna polis-histotier och här är en bra:

         En polack som körde en gammal Volkswagen kom ut ur sin favoritkrog, startade bilen och blev överraskad när en polisman knackade på fönstret. Polisen drog ut honom ur bilen och sa: "Öppna bagageluckan, jag tror att du är en tjuv." 
Polacken svarade: "Det finns ingenting i bagaget," men polisen insisterade på att själv se det.  Så vår hjälte gick till framsidan av bilen för att öppna luckan, varpå polisen grep honom och sa: “Bagageutrymmet, dumbom!” och drog honom till baksidan av bilen. Polacken öppnade huven över motorrummet och klev åt sidan.

         "A ha! Nu fick jag dig allt ! “utropade polisen. "Du har stulit en motor! Och du måste ha stulit den alldeles nyss för den går fortfarande! "

    Varje demografisk grupp berättar "dumma” skämt om någon annan grupp.  Det är inbyggt i vårt system så att vi kan känna oss överlägsna.
Fram till nu har det varit blondiner som varit mest utsatta. och vi har hört många sådana skämt, men nu har det ändrats.

12 februari 2019

Green New Deal kommer att skapa hungersnöd

Democrats Green New Deal är inte bara bedrövligt dåligt. Det är vansinnig social ingenjörskonst av en storleksordning som inte förekommit sedan Pol Pot dödade en fjärdedel av den kambodjanska befolkningen. Om det genomförs, kommer inte ens 75 procent av USAs befolkning att överleva. 
Att medvetet kollapsa ekonomin i en sorts meningslös gest för planetens skull,  skulle resultera i mass-svält. Lyckligtvis förstår ett fåtal personer detta - inklusive en tidigare president för Greenpeace:

Green New Deal", som föreslagits av Congress-democrats är ett "recept på massmord" och "det löjligaste scenariot jag någonsin hört", varnade Greenpeace-grundaren Patrick Moore i en exklusiv intervju med The New American.  Faktum är att Dr. Moore varnade för att om de "fullständigt orimliga” förslagen verkligen genomfördes skulle amerikaner kunna tvingas ägna sig åt kannibalism för att undvika svält - och de skulle fortfarande inte överleva.
Moore noterar att utan fossila bränslen, kan mat inte levereras till städer. Situationen skulle snabbt likna en zombie-apokalyps.

Träd och djur så demonstrativt dyrkade av miljövänner skulle inte heller klara sig bra:
Om man eliminerar fossila bränslen, skulle varje träd i världen huggas ner och brännas upp.  Det finns ingen annan källa till uppvärmning och matlagning, när man eliminerar fossila bränslen. Man kan använda djurgödsel, om det finns några djur kvar, men djuren skulle alla dö också och bli uppätna. "
Det var vad som hände med husdjur och Zoo-djur när socialister förstörde Venezuelas ekonomi.

Moore kunde inte låta bli att notera att den dogma som Dems. använder för att motivera Green New Deal är oseriös:
Moore förklarade också att väldigt mycket av vad klimat-alarmister påstår är pseudovetenskap och det är lätt att visa att de är lögner. Till exempel gör koldioxid verkligen bra saker när det gäller att hålla planeten grön -  trots allt är det växtmat, sade Moore. Han skällde ut de som säger att korallrev dör på grund av påstådd konstgjord global uppvärmning, något han sa var inte sant.
Inte överraskande är den här “tanke-brottslingen” inte längre med i Greenpeace. Han lämnade organisationen när de började "karakterisera människor som jordens fiender - den mänskliga arten som naturens fiender, som om vi var den enda onda arten".

Democrats är uppfyllda av samma radikala ideologi.Något nytt att be om ursäkt för

Bloomingdale tar  bort en T-shirt med orden "Fake News" ur sitt sortiment efter att en reporter från New York lade upp ett foto på Twitter och klagade över varuhusets beslut att sälja tröjan med en fras som Trump ofta använder.

Reporter Allison Kaden menar att det nedvärderar arbetande journalister som rapporterar om RIKTIGA nyheter.

Bloomingdale svarade på Kaden's klagomål och bad om ursäkt och att de skulle "jobba snabbt" för att ta bort skjortan.

Någon som kommer ihåg när journalister försvarade yttrandefrihet?

Majoriteten gillar Trump


Rasmussens opinionsundersökning visar att Trumps popularitet ligger på 52 procent, hans bästa “show” på 23 månader.
Även Washington uppmärksammar detta, trots att det kommer från Rasmussen och inte från vad man kallar the-Beltway-undersökningarna, men också Gallup ligger på 45% och inte ens CNN kan prata bort det. De förstår inte vad som händer.

Vi har haft anklagelser om brott, undersökningar och utredningar, DOJ och FBI har försökt tillintetgöra honom. Vi har haft regerings-avstängning, massor av kritik för State of the Union, allt mothugg och käbbel runt gränsmuren och Donald Trump sitter där med ett bifall på 52% och pratet om muren fortsätter.

Democrats kommer att fortsätta att försöka blockera Trump, eftersom de inte vill ha en mur.  Democrats vill inte ha någonting som hindrar flödet av illegala invandrare till landet.
De vill inte ha en mur.  De vill inte ha ett stängsel.  De vill inte ha nya agenter.  Så det blir ingen kompromiss här - är min gissning - liksom det inte finns någon kompromiss vad gäller mycket annat problematiskt.
52% ? Never Trumpers och Democrats är frustrerade och arga, och de kan inte förstå det.

Amerika var för inte alltför länge sedan ett land som fokuserade på medborgaren - på individen. Amerikanens sätt att leva, hans möjlighet till välstånd, utbildning - kalla det speciellt amerikanskt - men det var ett land som grundats för medborgarna. Ett land med en konstitution som begränsande regeringens roll över medborgarna. Medborgaren stod i fokus, personen, den amerikanska individen var det viktigaste.

 Men inte längre. Under de senaste 30 till 40 åren har medborgarnas möjlighet att bestämma blivit mindre och mindre,  trots att de röstat i valen.  Kandidater låtsades bry sig om vad medborgarna ville under sina kampanjer och lovade att genomföra dessa saker om de valdes och vi vet alla vad som händer. De väljs baserat på deras på kampanjen och när de kommer till Washington ser vi ser inte många spår av det som de pratade om.

Många människor har blivit så frustrerade att de inte ens brydde sig om politik längre, men så kom Donald Trump, med sin slogan "Make America Great Again" och allt det betyder är att hitta tillbaka till det United States som står i de amerikanska medborgarnas tjänst - som sätter dem först.

Trump är ingen ideologisk man, men han älskar Amerika. Han vet vad som gjorde Amerika storslaget. Han vet hur Amerika grundades och bildades, och han vet vad som är nödvändigt för att föra Amerika tillbaka till vad det var - och det är vad han gör och folk ser det.

11 februari 2019

Ljuger som hästen travar

 Nu förstår jag varför Alexandria Ocasio-Cortez tog bort de löjligaste detaljerna i New Green Deal-planen, som de flesta av Dems. presidentkandidaterna stöder på hennes hemsida.

Det gör det möjligt för hennes anhängare att ändra historien på det enda sättet som är möjligt - genom att helt enkelt ljuga om det dokument som tidigare var offentligt.
 Det visar  Ivy League juristen och AOC-rådgivaren Robert Hockett:Detta toppar även Obamas lögn: ”Om du gillar din läkare kan du hålla din läkare” 

Nedan är en lista från en borttagen men arkiverad sida på AOC: s kongress-webbplats,  över objekt som garanteras "till alla" under Green New Deal . (+ ekonomisk säkerhet för de som inte vill jobba)

1. Ban affordable energy.

2. Eliminate nuclear energy.

3. Eliminate 99 percent of cars.

4. Gut and rebuild every building in America.

5. Eliminate air travel.

6. A government-guaranteed job.

7. Free education for life.

8. A salubrious diet.

9. A house.

10. Free money.

Nu när alla till höger om Khmer Rouge har tagit avstånd från absurditeten i Green New Deal, vill den här kollektivisten få oss att tro att detta och mycket mer aldrig var sagt. Kom ihåg att det inte bara var sagt, men också skrivet och spritt till allmänheten.

Ett dokument som AOC gav till NPR inkluderar “de fria pengarna för de som inte vill arbeta” tillsammans med mycket mer som inte är politiskt lämpligt att erkänna just nu, inklusive en hänvisning till att göra sig av med flygplan och “fisande kossor” och ett mandat att "uppgradera eller ersätta varje byggnad i USA".
Det finns fortfarande här.