05 augusti 2020

Biden förklarar varför han inte tänker Covid-testa sig

Blogger har ändrat hela sitt system när gäller att lägga ut postings och filmsnuttar. Jag har inte lyckats klura ut det ännu.
Om någon av er som läser detta vet hur man gör var snäll och lär mig.
Under tiden får ni gå till denna twitter-adress för att lyssna till vad Biden säger.


Möjligheten att Joe Biden kommer att installeras i White House av Media och systematiskt väljarbedrägeriet är skrämmande.  Titta på den här korta videon, där han ger en förvrängd förklaring till varför han inte kommer att testas för Kina-viruset, och sedan bevisar att han bokstavligen inte ens kan säga orden ”mental fitness” - åtminstone inte i det första eller andra försöket.


Men de skyller på Trump


“Om Biden inte kan debattera ska han diskvalificeras”

.....säger ordförande för Republican National Committee :
Democrats gör allt de kan för att valfuska. En federal domare beordrade valfunktionärer att räkna tusentals poströster - i hela New York State - som tidigare förklarats ogiltiga för att de inte hade ett poststämpel eller lämnats in efter valdagen den 23 juni.
Hon säger att det bevisats att väljarna berövats sin rösträtt och nekats sina konstitutionella rättigheter efter att ha uppmuntrats att poströsta under coronavirus-pandemin.

04 augusti 2020

De griper efter ett halmstrå

Låt oss strunta i presidentdebatterna!

Nervösa organisatörer för de planerade debatterna 2020 mellan Biden och Trump diskuterar föreslagna platser för att hantera hotet om Coronaviruset.  Men här är en ny idé: Strunta helt i debatterna!

The New York Times håller med. Läs här

Dems.  har försökt allt mellan himmel och jord:  Ryssland; påhittade berättelser av Media ; poströster; avskaffandet av electoral college; och nu vill de tar bort debatterna.

De vet att Joe Biden inte skulle kunna vinna en debatt ens mot en potatis. Media är rädda för att Joe Bidens minne kommer att flyta ut i en pöl av slam om han står på en scen och möter Trump, och det vore verkligen orättvist om ett sådant skådespel skulle ändra inriktningen av valet, eller hur.
De är medvetna om att deras kandidat inte kommer ihåg sitt eget namn. Man märker det varje gång de hittar på någon ny ursäkt för Biden. 

Till Morgan Johansson och Mikael Damberg

Ni båda uttalar er angående den ihjälskjutna 12 – åriga flickan i Stockholm och säger att det är ett avskyvärt illdåd och att inga ord är tillräckliga för att beskriva dådet. Det stämmer!

Men vad ni tycks glömma är att det största illdådet och det mest avskyvärda är att det är just er invandrings och flyktingpolitik som är orsaken till att flickan blev ihjälskjuten. Denna politik har möjliggjort för  primitiva varelser som dessa som nu med berått mod sköt ihjäl flickan att vistas i landet.

Det är inte första gången som era importerade tillgångar ägnar sig åt skjutning som slutar med att helt oskyldiga får sätta livet till.

Era tillgångar visar ingen som helst hänsyn till andras liv. Precis som ni själva inte visar någon som helst hänsyn till vad ni utsätter era egna landsmän för.

Hur många svenskar har inte blivit mördade, våldtagna, misshandlade, rånade, förnedrade av era primitiva tillgångar?

När skall ni reagera mot detta på det enda sättet som dessa mångkulturella kräk förstår, nämligen att skicka tillbaka skitet dit där dom hör hemma, nämligen tillbaka dit därifrån dom kommit. Och inte bara den som begår den primitiva handlingen utan hela avskrädet som innefattar hela familjen och släkten.

Att som ni nu gör genom att uttala inlärda tomma floskler och fördömanden är bara ett ytterligare sätt att visa en gränslös respektlöshet mot ert eget land och ert eget folk.

När skall ni fatta att det inte går att hysa dessa primitiva odjur i ett civiliserat samhälle som är baserat på att man skall visa respekt för andras liv och andras ägodelar och värderingar. Tydligen har eran invandrings och flyktingpolitik nu resulterat i att man när som helst och var som helst skall räkna med att kunna bli ihjälskjuten.

Dom enda som inte behöver räkna med det är tydligen dom som sett till att vi nu befinner oss i den situationen, nämligen bl a just ni två.

Ni hämtas och lämnas av SÄPO – bilar när ni ska någonstans. Ni har livvakter runt omkring er vart ni än går. Skulle inte förvåna mig om även era närmaste anhöriga besitter samma skydd. Vi andra som inte har detta skydd får hela tiden från ert håll höra att risken är närmast obefintlig för att man skall råka ut för att bli ett oskyldigt offer i en s k gänguppgörelse. Jasså, vad var det då som den 12 -årige flickan råkade ut för?

Och om det nu är så ofarligt att vistas ute på gator och torg vad fan har ni då livvakter för?

 Gänguppgörelse förresten? Varför kallar ni det för gänguppgörelse? Det bör kallas för dess rätta namn, nämligen invandraruppgörelse för det är ju det som det är frågan om. Gängkriminalitet, vad är det? Det är inget annat än invandrarkriminalitet det är frågan om eftersom säkerligen närmare 100 % av all grov kriminalitet i detta landet numera begås av just invandrade vildar.

Likadant med utsatt områden. Vadå utsatta? Detta är inga utsatta områden, det är invandrarområden! Och är dom utsatta för något så är det ett gratisboende,

försörjningsstöd som punktligt utbetalas, fri läkarvård, fri tandvård, fri skolgång både för barn och vuxna, fri tolkhjälp vid behov och säkerligen andra fria rättigheter. Så var finns utsattheten?

Utsätts dom för några obehagligheter som  att lägenheten brinner ner så är säkerligen branden anlagd av en av dom som bor där i det ”utsatta” området.

Likadant när Mercedesen eller BMW,n på parkeringen brinner. Det är väl bara en tidsfråga när dom stackars ”utsatta” även kan tillgodogöra sig både fri hemförsäkring och brandförsäkring för sina bilar.

 Ni båda har blod på era händer och ännu mer blod kommer ni att ha om ni inte gör något för att stoppa era vildars framfart.

Vi behöver inte fler floskler från er sida. Vi behöver konkreta handlingar som sätter stopp för ytterligare raseringar och förstörelse av landet.

Det enda sättet att sätta stopp för detta är att stoppa inflödet av ytterligare primitiva varelser samt att skicka tillbaka alla dom som håller på med all form av grov kriminalitet tillsammans med hela familjen och släkten. Det är det värsta straff dom kan få och det enda dom begriper.

Sätt igång!

 Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten 

Björnarna röstar på Trump


 Arga Vänster-radikaler i North Carolina är på krigsstigen.

En lokal grupp aktivister är upprörda över att en svartbjörn nyligen sågs i Asheville med ett politisk klistermärke på sitt halsband.

"Help Asheville Bears" (HAB) erbjuder en belöning på 5 000 dollar till den som kan tala om vem som satt ett  "Trump 2020" klistermärke på björnens halsband.
Ms. Chapman som tog bilderna säger att det är "grymt och omänskligt att sätta en Trump-klistermärke på en björn.  Hon säger att det är "inte OK."


Gnällspikarna som kommenterar på HAB Fakebook-sida verkar tro att det inte finns något större problem än björnar som har halsband, så att de kan spåras. Det krävs inte mycket för att de ska skrika.
   Om gärningsmannen tas till fånga är det sannolikt att han får en lika rättvis rättegång som Derek Chauvin, polisen som anklagas för George Floyds död.

03 augusti 2020

12-årig flicka mördad i gängskjutning

“Om någon år 2000 förutsåg att Sverige 2020 skulle se ut så så skulle de ha avfärdats som galna, men idag är det inte bara realitet, det är normaliserad och något vi redan resignerat oss inför. Sanandaji

Jag sa och skrev det faktiskt för tjugo år sedan, men jag kan lita på Sanandaji att det inte lönar sig att vara ute tidigt och veta vad man pratar om. Man tjänar inte pengar eller någon karriär på det.

Offret är 12-åriga Adriana Naghei, som har en iransk far och en polsk mamma. Polska medier har har set historien. Föräldrarna var frånskilda. Hon älskade handboll och förberedde sin 13-åriga födelsedag om en månad.  Skott avfyrades från två sidor med automatvapen.
Ett helt nytt svenskt, multikulturellt barnamord i Botkyrka / Norsborg-gettot, ett av de mest förstörda områdena i Stockholm. Det är illa, men det blir mycket, mycket värre, och det är irreversibelt.

I Sverige påskyndas nu social och ekonomisk upplösning.

Bara dagen efter detta mord har jag slutat att räkna ytterligare bombningar. Det svenska eländet kan inte "lösas", eftersom politiker som har skapat katastrofen lever av ”utsagor”. Och det kan inte lösas alls av "världens första feministiska politiker."

Om 40 år kommer dessa klaner att äga landet.

Den svenska makteliten är ”inavlad” men den är också dödsdömd. De gräver sin egen grav, och diskussionen är egentligen bara när och hur de kommer ner i den. Vi ser matriarkin mot den muslimska patriarkin och matriarkerna förlorar. Det är Sveriges framtida härskare som kämpar på gatorna. Om 40 år äger disse klaner landet ….

Det är inte alls ovanligt att bli mördad offentligt i Sverige av misstag. 13-årig flicka död i Stockholmsförort – kom i vägen för gängskjutning.

Morten Uhrskov skriver om det: 12-årig flicka i Sverige død efter drive by shooting – vi er kun ved enden på begyndelsen. (Detta är bara början) Här är tidigare exempel uppräknade av Tino Sanadaji. Thomas Nydahl skriver bland annat.

Sverige – en sorgesång
Det är sannerligen ingen nyhet att det går åt skogen med Sverige. Det är heller ingen nyhet att Sverige bara är ett av många europeiska länder som är på väg ner i sumpen.
 Läs  hela inlägget hos Snaphanen.
Tack Gerda!

Är detta att förhindra rån?

Minneapolis har sett en kraftig ökning av våld, mord, rån och bilstölder under de senaste veckorna.
Minneapolis Police Department har rapporterat en ökning med 46 procent av bilstölder och en ökning med 36 procent av rån,  jämfört med samma tid förra året.

Jag antar att detta inte borde komma som en chock,  eftersom Minneapolis vill bli av med sin polisstyrka.
   De som bestämmer har skickat ut ett brev till stadsborna med råd om hur de ska förebygga rån. 
"Vi vill att de som bor och arbetar här ska vara säkra!"

Deras tips om “förebyggande av rån” låter inte speciellt "förebyggande" för mig - mer som att underlätta för rånarna.

"Var beredd att lämna över din mobiltelefon och handväska / plånbok. ”
”Argumentera inte eller slåss med brottslingen. Gör som de säger. ”

I vilket universum kan detta tolkas som förebyggande av rån? Förhindrar man rån om man ger rånaren allt han vill? Leder det inte till att han begår fler rån? 

"Har nycklar redo i handen när du närmar dig din bil" ... på så sätt kan brottsling lättare ta dem från dig och fly i din bil. 

"När du ringer 911" ... vilket du naturligtvis inte kan göra eftersom du just gett din mobiltelefon till personen som rånade dig.
Meddelandet varnar för att "vissa offer har sprayats, släpats, attackerats och andra hotats med pistol."
Kanske kommer gatu-banditerna som nu äger Minneapolis att vara barmhärtiga och inte skada någon fysiskt om de är tillräckligt angelägen om att ge dem vad de vill ha.

Istället för att göra sig av med Minneapolis polisdepartement bör man öka antalet poliser i områden med hög brottslighet.

Men nej! De kommer man inte att göra det. De har redan bestämt sig för att bli av med poliser.
Det är så Democrats fungerar.  Först implementerar de en ”plan” som skapar ett enormt problem.
I stället för att korrigera problemet föreslår de sedan en ”lösning” som bara kommer att förvärra problemet.