26 maj 2020

När “hjälpa” är att stjälpa


En ny studie visar att 68% av de permitterade arbetarna nu tjänar mer än vad de gjorde när de jobbade - 134% mer än ordinarie löner.
20% tjänar dubbelt så mycket och de 10% med de lägsta lönerna får tre gånger så mycket. Dems.  kräver naturligtvis att de $ 600 och arbetslöshetsersättningen  förlängs till slutet av året.
 Studien visade att den genomsnittliga arbetaren nu får 42% mer genom att vara  hemma i stället för att arbeta. Politiskt säljsnack lockar arbetare att tro att Dems kommer att betala dem mer för att inte jobba  medan de giriga Republicans nekar dem det. Välkommen till socialismens Dem-politik. Detta kallas att köpa val.
McConnell har rätt att det inte bör finnas mer pengar för stater och städer utöver de 150 miljarder dollar som de redan fått.  Skrämselpratet  om att man måste permittera poliser och brandmän är redan på första sidorna i pressen och det är den vanliga politiska retoriken från Dem-borgmästarna att undvika att behöva ta itu med de verkliga frågorna om pensioner och slöseri.  Det är en stor fråga i november.
 Förhoppningsvis kommer Reps.  att hålla fast vid detta. Det är den sista chansen att fixa den ekonomiska katastrofen i stora städer och blå stater.

De politiska färgerna i USA är helt motsatta de svenska. Här står rött för konservativa (republicans,) och blått för progressiva, democrats.

Om någon undrar vad som hände med de extra arbetslöshetsdollarna plus subventionen på 1200 dollar, rapporterar återförsäljare att de sedan mitten av april användes för att köpa TV-apparater, kläder och andra icke-väsentliga varor  Men om man ska tro Media ser man bara berättelser om matbanker och människor som inte kan klara sig.  Det är bara mediepropaganda. Verkligheten är att de flesta arbetslösa har det bättre nu än om de arbetade, och att få dem tillbaka till jobbet är den verkliga frågan.

Ekonomin kommer inte att återhämta sig i augusti. Människor kommer fortfarande att sitta i sina hem. De kommer fortfarande att ta emot välfärdspengar från statens regeringar. Pelosi, Schumer och förmodligen republican- etablissemanget  kommer att släppa igenom en annan “räddning,” antagligen runt $ triljoner dollar. Detta anses vara en konservativ förutsägelse. Det kan bli 3 triljoner dollar.
Donald Trump har börjat sin kampanj tidigt. Det är tydligt vad hans kampanjslogan är: "februari i november."
Vi kommer inte tillbaka till februari. Vi kommer inte tillbaka till 3,5% arbetslöshet. Vi kommer inte tillbaka till dagar med vin och rosor.


Oh Karen!

Att kalla självgoda, människor för “Karen” är inte något nytt men många fler “Karen” har  fått vatten på sina kvarnar nu under Corona-tider.

En “Karen”kräver att världen existerar enligt hennes normer med liten hänsyn till andra, och hon är villig att riskera eller förnedra andra för att uppnå sina mål.
“Hon” är den som begär att få prata med chefen, den som ringer polisen om grannens barn har ett pool-party.Det är en tunn linje mellan mentaliteten hos Karen och en lynchmobb - som en Staten Island-kvinna fick erfara när hon drevs ut från en livsmedelsbutik för att inte ha på sig en mask:

Här förklarar Paul Watson:


Om en mobb kan påverkas av logik och förstånd…

“Om din mask fungerar kommer den att hindra dig från att få viruset, oavsett om andra människor bär en mask. Så du borde inte bryr dig om fall andra människor bär en mask.

     Om din mask inte fungerar kommer den inte att hindra dig från att få viruset oavsett om andra människor bär en mask. Så du borde inte bryr dig om, om  andra människor har en mask.

25 maj 2020

Folk struntar i reglernaAmerikaner trotsar lockdown-reglerna i hela landet, från Kalifornien till Atlantkusten.
Människor har kastat sina masker, som CDC ursprungligen sade inte kommer att hindra någon att angripas av ett virus av något slag.
Politiker kommer att upptäcka att minst 33% av befolkningen räcker lång näsa åt  regeringen och ser detta  nonsens för vad den verkligen är - ett reklamtrick av Vänstermedia, som stöder Bill Gates och hela hans agenda.Samma sak sker i Nederländerna. Människor är trötta på att matas med detta förvirrade försök att försätta folk i ett politiskt fascistiskt tillstånd av total kontroll som till och med har använts på ett verkligt marxistiskt sätt för att stoppa  religionsfriheten.

I USA har Trump visat sig stödja alla religioner och NPR-undersökningen säger att vita Evangelicals ser Trump som "ärlig" och "moraliskt högstående" och många andra ser honom som en förkämpe för deras religiösa rättigheter mot det Democrat Party’s  korruption .
Trump uppmanade CDC att öppna kyrkor och  sade att religiösa institutioner är ”nödvändiga” för nationens återhämtning. Han kritiserade också Dem.-guvernörer för att medvetet ha stoppade ansträngningarna för att vi ska kunna återgå till arbete och gudstjänst.

Detta blir ett intressant val. Democrats har verkligen försökt använda detta virus som vapen mot Trump. Vad de har skapat är en motreaktion mot deras eget parti.

I dag är det Memorial Day

En amerikansk helgdag som observeras den sista måndagen i maj, och som hedrar män och kvinnor som dött medan de tjänstgjort i den amerikanska militären.

Ursprungligen kallade man det Dekoration Day, vilket härstammar från åren efter inbördeskriget och det blev en officiell federal helgdag 1971.  Många amerikaner observera Memorial Day genom att besöka kyrkogårdar eller minnesmärken, hålla släktträffar och delta i parader.

Det är en helgdag då vi borde tänk på alla unga som dött i förtid, alla hustrur och män som blivit änkor och änklingar, barn som växer upp utan far eller mor, föräldrar som begraver sina barn.

I år väljer jag att lägga  upp Ron Pauls tal “What if”….


24 maj 2020

Ansiktsblöja

Dessa människor håller på att fastna i sina egna ologiska påhitt. Vilken överraskning!

Typexempel från Lew Rockwell


Jag besökte min bank igår för att göra en insättning till mitt företagskonto. De har ett skylt på dörren som säger att ingen får komma in utan ansiktsmask.

Jag hade på mig en av dessa


Också en långärmad svart t-shirt och svarta handskar.

Den beväpnade vakten vid dörren hade inga problem med det, men bankdirektören följde mig ut ur banken för att klaga på att jag hade ”skrämt” henne och hennes medarbetare.
Ja, ja

1. Be dina kunder att klä sig som bankrånare.

2. Klaga över att du blir rädd när de följer dina instruktioner.


23 maj 2020

Öppna upp skolorna

Tony Heller från Real Climate Science har gjort ett bra jobb med att avslöja den globala uppvärmninglögnen -  låt oss se vad han kan göra med Kinesvirushysterin.
Kan någon förklara varför vi skulle stänga skolor över ett virus som riktar sig till de mycket gamla och inte har någon märkbar effekt på barn?
 Heller förklarar varför vi inte ska och använder Sverige som exempel:Den stora effekten av att stänga skolorna är att det skapar problem bland de föräldrar som regeringen tillåter att arbeta.

Om myndigheterna är i krig med ett virus har deras handlingar ingen mening. Om de är i krig med ekonomin är de vettigt.

“Om du röstar på Trump är du inte svart”

Ingen har så tydligt klargjort democrats uppfattningen om svarta sedan Lyndon Johnson flinade och sade  “I’ll have those ni**ers voting Democratic for the next 200 years” ( tack vare lagen om medborgerliga rättigheter).
Joe Bidens rådgivare var dumma nog att låta honom hantera en mikrofon igen.
Slow Joe dök upp i går i ett svart radioprogram med Charlamagne tha God.  En Biden-hjälpreda  försökte avsluta intervjun -vilket var en god idé som det visade sig.
Charlamagne bad sedan Biden att komma tillbaka.

C.t.G .: ”Det är långt till november. Vi har fler frågor.

Biden: ”Du har fler frågor. Men jag säger om du har problem med att fundera ut om du är för mig eller Trump, “You ain’t black.”, sa han.
Det är lustigt hur Dems försöker prata “svart” när de kommer hit till Södern och det låter alltid så falskt. (Här är Hillarys försök)

Ingen Klan-medlem för ett sekel sedan uttryckte någonsin en mer nedlåtande åsikt. “
Vi ger dig favoritism, vi ger dig allmosor.  I gengäld röstar du på oss. Vi tänker, du röstar som du har blivit tillsagd.  Vi definierar även din ras för dig och sparkar ut dig, om du inte följer vår definition.

Det som gör Biden farligt för andra democrats  är att han är tillräckligt dum för att vara ärlig.  Det han sade riktade uppmärksamheten på den inställning som råder i den socialistiska härskande klassen. Om du tvivlar på det, titta på  deras vrede när en svart person väljer självrespekt över rätten till att vara ett offeror som med Clarence Thomas eller Condoleezza Rice.

Är favoritism och nådegåvor värda priset av att behandlas som ett  barn av dina översittare?

Senator Tim Scott (R-S.C.) (Den enda svarta senatorn)Sade att Bidens kommentarer bara visar att han har tagit "den svarta befolkningen  för givet."

”1,3 miljoner svarta amerikaner röstade redan för Trump 2016. I morse sade Joe Biden till var och en av oss att vi inte är svarta.” Jag kunde säga att jag är förvånad, men det är tyvärr typiskt  för democrats att ta det svarta samhället för givet och känga till de som inte håller med, sa Scott.

Lördagsgodis