24 maj 2020

Dessa människor håller på att fastna i sina egna ologiska påhitt. Vilken överraskning!

Typexempel från Lew Rockwell


Jag besökte min bank igår för att göra en insättning till mitt företagskonto. De har ett skylt på dörren som säger att ingen får komma in utan ansiktsmask.

Jag hade på mig en av dessa


Också en långärmad svart t-shirt och svarta handskar.

Den beväpnade vakten vid dörren hade inga problem med det, men bankdirektören följde mig ut ur banken för att klaga på att jag hade ”skrämt” henne och hennes medarbetare.
Ja, ja

1. Be dina kunder att klä sig som bankrånare.

2. Klaga över att du blir rädd när de följer dina instruktioner.


23 maj 2020

Öppna upp skolorna

Tony Heller från Real Climate Science har gjort ett bra jobb med att avslöja den globala uppvärmninglögnen -  låt oss se vad han kan göra med Kinesvirushysterin.
Kan någon förklara varför vi skulle stänga skolor över ett virus som riktar sig till de mycket gamla och inte har någon märkbar effekt på barn?
 Heller förklarar varför vi inte ska och använder Sverige som exempel:Den stora effekten av att stänga skolorna är att det skapar problem bland de föräldrar som regeringen tillåter att arbeta.

Om myndigheterna är i krig med ett virus har deras handlingar ingen mening. Om de är i krig med ekonomin är de vettigt.

“Om du röstar på Trump är du inte svart”

Ingen har så tydligt klargjort democrats uppfattningen om svarta sedan Lyndon Johnson flinade och sade  “I’ll have those ni**ers voting Democratic for the next 200 years” ( tack vare lagen om medborgerliga rättigheter).
Joe Bidens rådgivare var dumma nog att låta honom hantera en mikrofon igen.
Slow Joe dök upp i går i ett svart radioprogram med Charlamagne tha God.  En Biden-hjälpreda  försökte avsluta intervjun -vilket var en god idé som det visade sig.
Charlamagne bad sedan Biden att komma tillbaka.

C.t.G .: ”Det är långt till november. Vi har fler frågor.

Biden: ”Du har fler frågor. Men jag säger om du har problem med att fundera ut om du är för mig eller Trump, “You ain’t black.”, sa han.
Det är lustigt hur Dems försöker prata “svart” när de kommer hit till Södern och det låter alltid så falskt. (Här är Hillarys försök)

Ingen Klan-medlem för ett sekel sedan uttryckte någonsin en mer nedlåtande åsikt. “
Vi ger dig favoritism, vi ger dig allmosor.  I gengäld röstar du på oss. Vi tänker, du röstar som du har blivit tillsagd.  Vi definierar även din ras för dig och sparkar ut dig, om du inte följer vår definition.

Det som gör Biden farligt för andra democrats  är att han är tillräckligt dum för att vara ärlig.  Det han sade riktade uppmärksamheten på den inställning som råder i den socialistiska härskande klassen. Om du tvivlar på det, titta på  deras vrede när en svart person väljer självrespekt över rätten till att vara ett offeror som med Clarence Thomas eller Condoleezza Rice.

Är favoritism och nådegåvor värda priset av att behandlas som ett  barn av dina översittare?

Senator Tim Scott (R-S.C.) (Den enda svarta senatorn)Sade att Bidens kommentarer bara visar att han har tagit "den svarta befolkningen  för givet."

”1,3 miljoner svarta amerikaner röstade redan för Trump 2016. I morse sade Joe Biden till var och en av oss att vi inte är svarta.” Jag kunde säga att jag är förvånad, men det är tyvärr typiskt  för democrats att ta det svarta samhället för givet och känga till de som inte håller med, sa Scott.

Lördagsgodis

22 maj 2020

600 läkare varnar Trump

  
Ett brev undertecknat av mer än 600 läkare skickades till president Donald Trump och bad honom att avsluta de landsomfattande lockdowns
Det finns "exponentiellt växande hälsoeffekter" om patienter inte kan lämna sina hem, säger de i brevet
Men Dr. Anthony Fauci vittnade om att mer "lidande och död" skulle kunna ske om USA öppnar upp igen.

Brevet beskriver en rad olika konsekvenser som läkarna har observerat till följd av avstängningar på grund av koronaviruset, inklusive patienter som inte får rutinmässiga kontroller som kan upptäcka saker som hjärtproblem eller cancer, ökningar av missbruk av droger och alkohol och ökad ekonomisk instabilitet som kan leda till " fattigdom och ekonomisk osäkerhet, "som" är nära kopplade till dålig hälsa. "

"Vi är oroade över vad som verkar vara bristen på omtanke om våra patienters framtida hälsa", säger läkarna i sitt brev. "De negativa hälsoeffekterna ... underkattas och underrapporteras. Det är en stor felmarginal.”
Om videon försvinner finns den här

Trump driver med Biden

I detta första avsnitt av “Truth Over Facts,” driver Trump-teamet med Biden över några av hans påståenden.

Man  måste uppskatta en president med humor. Och vilket fantastiskt sätt att avslöja Bidens senilitet utan att verka som man attackerar en handikappad.
Trump’s Communications Director Tim Murtaugh är värd och han beskriver flera av Bidens klavertramp.

21 maj 2020

14,000 personer är villiga att låta sig infekteras

Fortsätt tvätta händerna

The U.S. Centers for Disease Control and Prevention  CDC, har utfärdat ett 60-sidigt dokument som ger detaljerade förslag för olika faser av öppnandet av arbetsplatser, skolor och restauranger, efter att ett tidigare utkast avvisades av White House för att vara för påtvingande.

Dokumentet, som utökats med flera förslag  för att vägleda specifika typer av organisationer, publicerades på CDC: s webbplats under helgen utan ståhej.  Riktlinjerna liknar dem som ingår i utkastet, även om de avser färre typer av företag och är mindre restriktiva.

Instruktionerna släpps nu när de flesta stater har börjat öppna upp. 
Arbetsgruppen utfärdade omfattande riktlinjer för att öppna landet igen den 16 april men lämnade i stor utsträckning detaljerna till stater om hur man kan starta om ekonomiska och sociala aktiviteter.

Mycket av den nya vägledningen ger en översikt över folkhälso-åtgärder som tester som syftar till att spåra virusets spridning.  De sista 20 sidorna innehåller stadier av återöppning för barnomsorgsprogram. skolor och dagis; företag med högriskarbetare; restauranger och barer; och masstransport.  Dokumentet ger detaljerade förslag på social distans, hygieniska metoder och symptomkontroll.

 De utvidgade riktlinjerna är avsedda som ett komplement genom att sätta upp "en meny med säkerhetsåtgärder, från vilka arbetsplatser  kan välja de som är vettiga för dem i samband med deras verksamhet och lokalsamhället, samt statliga och lokala förordningar och direktiv." (Kan man tänka sig att det finns utrymme för sunt förnuft? (min anm.)
De nya riktlinjerna gjorde vissa ändringar av utkastet, inklusive att eliminera rekommendationer för religiösa grupper,  parker, fritidsanläggningar och gym. Det tidigare utkastet innehöll regler för olika storlekar på sociala sammankomster i olika stadier av återöppningen. Tonen i det nya dokumentet är inte heller lika kärv och säger ofta att företag och organisationer “bör” följa de metoder som det beskriver.