19 augusti 2018

CNN-analytiker Philip Mudd tappar fattningen


Philip Mudd som tidigare jobbade för CIA och FBI (1985-2010) är numera chef för Mudd Management, ett företag som specialiserat sig på säkerhetsrådgivning och analytisk träning om säkerhetsfrågor.
Han tappade koncepten fullständigt och skriker åt Paris Dennard: “Get out”Sextio personer, som tidigare jobbade som underrättelsetjänstemän, har undertecknat ett brev som fördömer återkallandet av den tidigare CIA-direktören John Brennan säkerhetstillstånd.

 Under en pågående diskussion igår visade Phil Mudd - som numera bl.a. är CNN:-analytiker i terroristfrågor - att han verkligen inte uppskattade kommentator Paris Dennards försvar av president Trump.  Dennard antydde att tidigare anställda tjänstemän kan dra fördel av och tjäna pengar,  därför att de har dessa tillstånd.

Det är skrämmande att den här mannen, som inte förstår vad som sägs till honom och inte kan kontrollera sitt humör, ända har säkerhetstillstånd.
Det är på tiden att man omvärderar reglerna.

18 augusti 2018

Guvernör Cuomo får bussbiljett till Kanada


I ett tal i onsdags sade Andrew Cuomo att “Amerika har aldrig varit framstående”, vilket inte satt så bra vare sig på Höger eller Vänstersidan.Republicans köpte honom en enkel resa till Kanada och rivalen bland Dems. Cynthia Nixon,  anklagar honom för att försöka och misslyckas med att låta som en progressiv.
Dem.-guvernörens allierade försvarade honom och menade att det bara var en bekräftelse på landets historia av rasism, sexism och intolerans.

Uttalandet gjordes när han undertecknade en lag på Manhattan och tog tillfället i akt att kritisera president Donald Trump och hans slagord, ”Make America Great Again”.

"Vi kommer inte att göra Amerika storslaget igen - det har aldrig varit bra" sa Cuomo, som försöker bli vald för en tredje gång i november. "Vi har inte uppnått storslagenhet. Vi kommer inte att göra det förrän alla amerikaner är fullt anställda. "

Cuomos personal sade senare att guvernören visst tycker att Amerika är bra, men att han argumenterade för att landet måste se fram emot större jämlikhet, inte bakåt till en tid med mindre möjlighet för många amerikaner.

Förklaringen gjorde lite för att stoppa flödet av uppror från hans kritiker.

Republican Party köpte Cuomo en $ 55 enkel biljett till Montreal - gäller endast för resor på fredagen. Senare tweetade Trump att Cuomo hade en "total härdsmälta!"

Cuomos talesman nekade att kommentera när man frågade om guvernörens anmärkningar var en del av det förberedda talet eller ett tillägg

Men Barack Obama valdes till POTUS genom att visa ett hånfullt förakt för Amerika och det gav honom medhåll och uppskattning från Media.

Lite extra godis


Den är ännu bättre om du är en StarWar -fan

lördagsgodis

Från Ann-Marie

17 augusti 2018

Förbjud bilar?


På grund av muslimer kan vi inte längre gå ombord ett flygplan utan att först genomgå en kroppsundersökning.

Nu leker en borgmästare i en europeisk huvudstad med tanken att förbjuda bilar i vissa områden i staden.  Detta beror inte på Amish-folket,  Eller kristna, Eller judar. Det beror på MUSLIMER.

De har insisterat på att “no-go-zoner” är en myt. Kommer “inga-kör-zoner” att kallas en myt, eller kommer de att införas på grund av muslimer?

Från Daily Caller:
London borgmästare Sadiq Khan sade på onsdagen att han vill förbjuda bilar från vissa delar av Parliament Square som svar på en misstänkt terrorattack på tisdagen.

Khan sade att det var viktigt att se till att folket har  tillgång till sin regering, men att åtgärder för att hålla parlamentsledamöterna trygga kommer att  gynna alla.

Förbjuda bilar fullständigt är kanske något att tänka på i Malmö och andra sydsvenska städer.
Finns det inga bilar kan man ju inte bränna upp dem.

PETA är upprörd

För första gången någonsin har PETA rätt. Trump borde aldrig ha kallat Omarosa Manigault Newman en hund, för det är en förolämpning mot hundar:


Men ingen kan kalla Omarosa lojal
"När du ger en galen, gråtande “lowlife” en chans och ger henne ett jobb i White House,  antar jag att det inte fungerade. Bra jobb av General Kelly för att snabbt avskeda den hunden! “skrev Trump  på Twitter tidigt på tisdag morgon.

Utbrottet kom efter att Omarosa trissade upp intresset för sin bok genom att hävda att Trump begått det absolut värsta brottet: Uttala det förbjudna N-ordet!

En skämtsam op-ed i Chicago Tribune erbjuder en hund att uttala sig om saken och kåsören Rex Huppke skriver på uppdrag av sin hund Zoe:
Jag tror att du kallar människor hundar för att du tror att det gör dem mindre mänskliga," skriver hon. "Min människa säger att det är något som" fascister "gör. Jag vet inte vad det betyder, men det får mig att tro att du inte är en snäll pojke. "
Så om man kallar någon en hund nu, gör det en till fascist.

Det är tur för Trump att de idiotiska svaren som detta framkallar från Vänstern flyttar fokus en aning från hans dumma tweets.

Representanter från White House säger att Omarosa kan ha brutit mot lagen när hon spelade in privata samtal.  Hon anmäls nu för brott mot sitt sekretessavtal.


16 augusti 2018

Rangordning i offermentaliteten

Intersektionalitet är en offensiv maktordningar där vår "moraliska överlägsenhet” inte baseras på våra handlingar eller vår karaktär utan på ras, kön, sexuell läggning, socioekonomisk status osv.

Så om du är en fattig, svart, transgender kvinna, kan din moraliska överlägsenhet inte ifrågasättas, men om du är en vit, heterosexuell kristen man ... ja, då är det tveksamt om du ens har rätt att existera. " (Louis DeBroux)

Så den vita transgender-kvinnan som vill bli guvernör i Vermont är överlägsen en biologisk vit kvinna, men kan anses tävla på lika villkor om motståndaren är en svart, lesbisk kvinna,  men överlägsen en asiatisk funktionshindrad man.


Christine Hallquist, som anser att radikala kristna är ett stort problem, är f.d. VD för Vermont Electric Co-Operative och föddes som man, men identifierar sig som en kvinna.
Han är landets första transgender kandidat för guvernör (guverness?) och om han vinner  blir han den första transgender-person vald till en viktig statlig position i Vermont.

Det var på tiden


John Brennan var chef för CIA från mars 2013 till januari 2017.

Trump återkallar hans säkerhetstillstånd i går och Brennan kallar det ett angrepp på “yttrandefrihet"

Pressekreterare Sarah Sanders läste ett uttalande på uppdrag av presidenten:  “Brennan har en historia som ifrågasätter hans trovärdighet."
"Presidenten har ett konstitutionellt ansvar att skydda sekretessbelagda uppgifter och vem som har tillgång till dem, och han fullgör det ansvaret med den här åtgärden", sade Sanders.

Som svar,  tweeted Brennan några timmar senare: "Denna åtgärd är en del av en bredare insats av Mr Trump för att undertrycka yttrandefrihet och straffa kritiker. Det borde allvarligt oroa alla amerikaner, inklusive underrättelsetjänstemän, om vad det kostar att tala ut. Mina principer är värda långt mer än tillstånd. Jag kommer inte att böja mig "

Han borde ha blivit sparkad och åtalad för fyra år sedan, när det framgick att han spionerade på Senate Intelligence Committee och ljög för Congress. Men det hände inte tack vare Obama.
Att ta ifrån honom säkerhetstillståndet är det minsta man kan göra.
Man borde inte har rätt till säkerhetstillstånd när det visar sig att man är en knäppis.