17 februari 2018

Ingen handgranat-träning längre


Barack Obama är äntligen borta från White House, men skadorna från hans manipulering och värderingar dröjer sig kvar.  På grund av detta har armén tvingats upphöra med sin handgranat-utbildning, därför att vissa rekryter är för svaga för att kasta dem långt nog.

"Vad vi har funnit att det tar alldeles för lång tid. Det tar tre till fyra gånger så mycket tid än vi anslagit tidigare bara för att kvalificera människor att hantera handgranater  och det att ta bort tid från andra aspekter av träning”
Vi har upptäckt att ett stort antal rekryter inte är kapabla att kasta en handgranat 20 till 25 till 30 meter."

Men de vet åtminstone  hur man väljer rätt ögonskugga som matchar uniformen.

Man måste beundra Multikultisarna. 
Det klarar att degenerera allt - tom. världens största militärmakt.

Goda nyheter om CNN

     Under veckan den 5-11 februari förra året,  hade CNN  30 procent av det total antalet TV-tittare och 23 procent totalt av tittare under dagtid. Detta enligt AdWeek. 

     I år hamnade CNN inte ens bland de 10 bästa på listan som toppas av Fox News och  MSNBC .
 Vi kan bara föreställa oss hur mycket snabbare CNN: s betyg skulle ha rasat om det inte varit för den här annonsen som påminner oss om varför vi borde titta på dem:Faktum är att CNN inte är ett äpple. Det är en citron.

En gång tittade vanliga människor på CNN.  Dessa dagar konkurrerar de med MSNBC för Vänstertittarna.

Lördagsgodis

16 februari 2018

Elefanten i porslinsbutiken


Det är klart som korvspad att när en skolskjutning inträffar, kommer propagandamedia och politiker  omedelbart att skylla på vapnet och NRA. (National Rifle Association)
Deras ältande kommer att upprepas av papegojorna på Vänsterkanten.  Men det finns en gemensam nämnare som media och politiker aldrig berör: psykotropa droger.

Om det nämns alls, är skyttens droganvändning bara en fotnot i medierapporterna.

Den senaste mördaren är inget undantag. Om man letar noga bland medierapporter framgår det att han förmodligen är autistisk, att han hade känslomässiga problem och psykiska svårigheter, att han led av depression och att han medicinerar för det. Man säger också att han brukade dunka huvudet mot en vägg om han inte ville gå till skolan. Låter helt klokt, eller hur?

Han gjorde hotande inlägg på olika webbplatser och lade ut bilder på sig själv där han poserar med sina vapen. Han hade blivit avstängd från skolan för våld. Hans klasskamrater misstänkte att han en dag skulle genomföra sina hot.

De vanligaste medicinerna som ordineras för att hantera symptom på autism har biverkningar som oro,  förvirring, depression, mani, irritabilitet, aggression, ilska, onormala tankar, psykotiska störningar och schizofreni.

Aurora-skytten, Columbine-mördarna, Charleston-kyrkans skytt och Garland-kyrkans skytt tog alla psykotropa droger.

Tidningen PLoS One har en lista här, baserad på FDA:s biverknings-rapportering,  över de droger som oftast är kopplade till våld.

Food and Drug Administration (FDA), som godkänner dessa droger, erkänner att fler än 100 000 dödsfall inträffar varje år på grund av biverkningar från dessa droger.  Biverkningar är den fjärde ledande dödsorsaken - före lungsjukdomar, diabetes, aids, lunginflammation, olyckor och bilolyckor.

Ändå hävdar Media-pratarna , trendsättarna och deras papegojor att politiker inte kommer att göra något åt vapenlagarna pga. NRA och deras plånböcker.  Men Big Pharma använder mycket mer pengar för att att köpa politiker och reklam i de vanliga media än vad NRA gör.

Så om Vänstern vill skylla på någon annan än mördaren, kanske de borde fokusera sin uppmärksamhet på Big Pharma, deras vaccin-påtryckningar (som misstänks skapa autism och andra psykiska problem), droger som påverkar humöret och de läkare som ordinerar dem.

Låt mig också påminna om att 327 miljoner amerikaner inte sköt någon i onsdags,  men pistol-hatarna vill ändå ta ifrån oss våra vapen.


15 februari 2018

Skolskjutning i Florida

President Trump sade att det finns många tecken på att skytten var psykiskt störd - vilket tyder på att mer kunde ha gjorts för att rapportera honom till myndigheterna innan det hände.
Det är ett mycket svårare problem att ta itu med, men det är den vanligaste bakomliggande orsaken till fruktansvärda händelser som denna i Florida, som var den värsta efter Sandy Hook.


Den “misstänkte” Nikolas Cruz, 19, anlände till Broward County Failure tidigt på torsdag morgon efter att han förhörts i flera timmar. Cruz var en fd. elev vid Marjory Stoneman Douglas High School.

Efter varje tragisk händelse som denna måsta Democrats försöka tjäna politiska poäng genom att ropa efter “vapenkontroll” och “åtgärder”, Obama icke undantagen:

Han anger inte vilka exakta åtgärder han  menar.  De gör de aldrig.  De vet att de inte kan komma upp med saker som faktiskt skulle ta itu med problemen. De skriker bara “vapenkontroll" utan att definiera vad det betyder.

Trey Gowdy säger: “Visa mig den lag som kommer att hindra nästa mass-skjutningOch de kan inte det.  Och de vill hellre inte ta itu med de tuffare frågorna om psykisk sjukdom och om personer som borde ha känt till att Cruz hade stora problem. De skulle ha gjort sitt jobb och rapporterat det.

Det var en gång..

…när jag trodde att jag kunde hoppa rep.

Studenter vill förbjuda Alla Hjärtans Dag

Hoppas ni njöt av gårdagen för när dagens universitetsstuderande tar över tyglarna i samhället  kommer “Alla Hjärtans Dag” sannolikt att förbjudas därför att det diskriminerar ensamstående personer. Åtminstone att döma från Cornell University:14 februari 2018

De hatar Alla Hjärtans Dag


Idag, den 14 februari är den dag då vi visar vår kärlek till varandra. Om man vill studera hur par firar denna dag på ett positivt och kärleksfullt sätt, är muslimska världen och den radikala Vänstern absolut fel plats.
Det är faktiskt ganska svårt att överträffa islamister och Vänstern när det gäller hat av Alla Hjärtans Dag. men det är genom hat som de två världarna hittar sin gemensamma nämnare.

Varje år får den muslimska världen raseriutbrott inför denna dag och dess ledare gör allt som står i deras makt för att kväva festligheter och firande av privat romantik. Imamer runt om i världen är upprörda varje år - och firandet av dagen är bokstavligen förbjudet i islamiska stater.

I år har den islamiska republiken Pakistan, förbjudit Alla Hjärtans Dag för att det främjar "omoral, nakenhet och oanständighet".  Pakistansk tv- och radiostationer är förbjudna att nämna händelsen - på grund av ett domstolsbeslut som Islamabad High Court utfärdade förra året. Ingen i samhället, från en officiell nivå till någon offentlig plats, kan ens ange att de kanske firar, än mindre tänker på att göra det.

Pakistan ser Alla Hjärtans Dag som en "förolämpning" mot islam. Tidigare saboterades “Alla Hjärtans-aktiviteter”  i landet av Jamaat-e-Islami, Pakistans största religiösa parti, men de senaste åren har staten och domstolarna involverat sig.
Partimedlemmar från Jamat-e-Islami drog ut på gatorna för att fördöma dagen, 2013, och de lokala ledarna förklarade att organisationen inte skulle "tillåta" firande och varnade för att om inte polisen hindrade sådana funktioner, skulle Jamat- e-Islami skulle stoppa dem "på sitt eget vis”. Man kallar “Valentin” en skamlig dag.

Som vanligt förbjuder flera städer i muslimska majoriteten Indonesien att man firar dagen och samma sak gäller i det islam-dominerade Malaysia.

Alla Hjärtans Dag är också förbjudet i Iran och Saudiarabien. Under den islamiska regimen i Iran är det förbjudet att sälja eller marknadsföra någonting som är relaterat till dagen, inklusive utbyte av gåvor, blommor och kort.  Irans "moral"-polis varnar konsekvent återförsäljare och kräver att de tar bort alla dekorationer med hjärtan och blommor och bilder av par som omfamnar varandra.

Alla hjärtans dag är en "skamlig dag" för den muslimska världen och för Vänstern, eftersom privat kärlek anses hota det högsta värdet: Behovet av en totalitär ordning som fullständigt styr alla medborgare - genom odelad uppmärksamhet, trohet och vördnad.

Kärlek tjänar som det mest dödliga hotet mot tyrannerna som vill bygga Sharia och en klasslös utopi på jorden och krossa allt som är mänskligt.

Happy Valentine’s Day till er alla!