17 december 2017

Jul i Polen och TysklandDet har åtminstone inte varit några terroristattacker i Tyskland den här julen -  inte ännu i alla fall.

Veckan som gått


The Office of Special Counsel Robert Mueller har kommit under granskning pga. den öppna partiskhet som demonstrerats av flera medlemmar i hans krets.
"Så, en av våra killar ljög om ett möte med representanter för Fusion GPS. Det har inget att göra med att hans fru arbetar där, eller så”

Mueller har jobbat på det i flera månader nu, och trots den uppenbara democrat-partiskheten i hans pluton, har man bara hittat en kandidat från 2016-valet som verkar ha haft en överenskommelse med Ryssland.


Om det varit Trump skulle de ha skippat åtal och hängt honom omedelbart!

I torsdags upphörde FCCs  ”netneutralitets-regler” från Obama-eran och det kopplade bort en del av regeringsinblandningen i privata företag. Demokraterna sparkade och skrek och hävdade att förändringen skulle "förstöra ett fritt och öppet internet".

Enligt Bernie Sanders är det "en enorm attack mot vår demokrati" att ta bort dessa regler.
Utan dem blir informationen som den var före 2015, då mycket okvalificerade människor fick befattningar baserade på lögner, manipulation och fördomsfull nyhetsförmedling.

 Oj…vänta lite

Förespråkarna var närmast hysteriska och hävdade att brist på statlig reglering via internet skulle kväva innovation och framsteg.

Jag undrar vilken avancerad teknisk industri som förbättrats av mer regeringsinflytande?

16 december 2017

Klimatförändringar är ingen säkerhetsrisk


Trump-administrationen kommer att frångå den tidigare Obama-administrationens politik och eliminera klimatförändringar från listan över nationella säkerhetshot.

Den nya nationella säkerhetsstrategin som offentliggörs på måndag kommer att betona vikten av att balansera energisäkerheten med ekonomisk utveckling och miljöskydd, enligt en källa som har sett dokument och ett utkast.

"Klimatpolitiken kommer att fortsätta att forma det globala energisystemet. Det är viktigt att USAs ledarskap  motverkar energiprojekt som motsätter sig tillväxt och som skadar amerikanska ekonomiska  energisäkerhetsintressen. Med tanke på framtida globala energibehov kräver en stor del av utvecklingsländerna fossila bränslen, liksom andra former av energi, för att lyfta sitt folk ur fattigdom. "

President Trumps nationella säkerhetsstrategi kommer att fokusera på konventionella och omedelbara nationella säkerhetsrisker.

"Nordkorea söker möjligheter att döda miljontals amerikaner med kärnvapen. Iran stöder terroristgrupper och uppmanar öppet till vår förstörelse. Jihadistiska terroristorganisationer som ISIS och al-Qaida är fast beslutna att attackera USA och radikalisera amerikanerna med sin hatfulla ideologi.
Stater och icke-statliga aktörer undergräver social ordning med narkotika- och människohandel, som skapar våldsbrott och orsakar tusentals amerikanska dödsfall varje år ....
Att stärka kontrollen över våra gränser och invandringssystem är centralt för nationell säkerhet, ekonomiskt välstånd och rättsstatsprincipen. Terrorister, narkotikahandel och kriminella karteller utnyttjar porösa gränser och hotar amerikansk säkerhet och allmän säkerhet. Dessa aktörer anpassar sig snabbt för att överlista vårt försvar."

"Förenta Staterna kommer att förbli en världsledare för att minska traditionell förorening, liksom växthusgaser, samtidigt som dess ekonomi växer. Denna bedrift som kan fungera som modell för andra länder, flödar från innovation,  tekniska genombrott och effektiv energiutveckling  - inte från betungande lagstiftning. "
-----------

Här en länk till en intressant artikel om bränderna i Kalifornien och att de INTE orsakas av klimatförändringar


San Francisco har blivit en avloppsbrunn


En robot som patrullerar en gata i San Francisco för att störa utesovarna,  har tagits bort efter klagomål från befolkningen, som också tippade omkull roboten och smetade in den med avföring.

Avföring är ett ord som förknippas med den staden numera.

    Roboten Knightscope K5 utvecklades ursprungligen av San Francisco-filialen för att“ Stoppa Djurplågeri’ Society for the Prevention of Cruelty to Animals (SPCA). …hur man nu kan göra det med en robot?
Den användes också för att avskräcka hemlösa från att sova i närheten av byggnader.

Men även detta ynkliga försök att städa upp San Franciscos gator är inte populärt bland de ansvariga byråkraterna, (som naturligtvis inte själva bor i området.)

    [SPCA] tvingades ta bort den 180 kilo tunga maskinen eftersom den arbetade på allmänna gator utan tillstånd och straffet var $ 1 000 per dag i böter.

Samma byråkrater gör inget för att stoppa lösdrivarna från att göra den annars så vackra staden till ett öppet  avloppsdike och hota anställda när de försöker gå till och från jobbet.


Lördagsgodis

15 december 2017

Korruption


Obamas administration såg till att om ett val inte gick som de ville, anställde de byråkrater som tog över utan att bry sig om val och folkets vilja.
Val spelar ingen roll om man lägger all makt i händerna på icke-valda-byråkrater.

Därför vägrar State Department att flytta den amerikanska ambassaden till Jerusalem, trots att president Trump meddelade att USA skulle  göra det. .

Vi visste långt före valet 2016- att Justice Department var  hopplöst politiserat av Eric Holder och Loretta Lynch.
Men nu börjar vi se hur djupt deras partipolitiska tentakler har nått.

Inspector General undersökningen avslöjar nu mer och mer det missbruk och den korruption som härskar i den byråkratiska staten inom Justice Department.

Ironin i det hela är att undersökning startades på grund av att FBI återupptog fallet med Clintons epost under de sista veckorna före valet.
.

14 december 2017

Kirurg som avslöjade Clintons

Dr Dean Lorich, en kirurg som frivilligt hjälpte till i Haiti och avslöjade Clinton Foundations korruption och felagerande på ön, har hittats död i New York. Han var 54.

Hans 11-åriga dotter hittade honom mitt i natten i badrummet med en kniv i bröstkorgen.
 Kniven hade missat hjärtat men han förblödde till döds.
Polisen kallades till hemmet angående ett “överfall” men de bestämde omedelbart att Dr. Lorich begått  självmord.

Dr. Lorich deltog i en grupp  som leddes av Clinton-stiftelsen och som skulle  bistå befolkningen  i Haiti efter jordbävningen 2010. Men han reagerade mot den "skamliga" Clinton Foundations agerande och uttryckte sin oro och kontaktade  Hillary Clinton direkt.

Han kunde inte utföra sitt jobb och skickade ett mail till  Hillary Clintons personalchef.
E-postmeddelandet vidarebefordrades till Hillary Clinton vilket innebar att det så småningom hamnade hos WikiLeaks och kan läsas här.

Dr. Lorich var inte nöjd med det svar han fick och skrev en artikel som publicerades av CNN och han anklagade Clinton Foundation för utbredd korruption och felhantering som kostade tusentals barns liv i Haiti .


Clinton Foundation samlade in miljontals dollar för att hjälpa Haitians, men den stora delen av pengarna hamnade hos Clintons vänner och medarbetare,

Enligt Dr. Lorich var det bara 0,6% av donationer från internationella givare som direkt hjälpte medborgarna i Haiti.
 9,6% hamnade hos den haitiska regeringen. De återstående 89,8% - eller 5,4 miljarder dollar - gick till icke-haitiska organisationer.

Om det verkligen var självmord, hur troligt är det att en läkare väljer att göra det med en kniv och missbedömer var han har sitt hjärta och låter sin 11-åriga dotter hitta honom?

13 december 2017

Och katten på råttan….

….och råttan på repet, och repet på oxen…


Hillary Clintons kampanj och Democratic National Committee (DNC)  finansierade undersökningen som resulterade i de dokument som innehöll påståenden om president Trumps koppling till Ryssland och en eventuell samordning mellan hans kampanj och Kremlin.

 En advokat för Clinton-kampanjen och DNC, Marc E. Elias, gav Fusion GPS i uppdrag att genomföra undersökningen.
 Fusion GPS anlitade Christopher Steele, en f.d.  brittisk underrättelsetjänsteman,  med anknytning till FBI och USA: s underrättelsetjänst, att sammanställa informationen.
Clinton-kampanjen och DNC, fortsatte att finansiera Fusion GPS: s snokande till slutet av oktober 2016, bara några dagar före valdagen.

Daily Caller:

Glenn Simpson, en av grundarna av Fusion GPS bekräftar nu i domstolsförhandlingar att han förra året hade ett möte med justitiedepartementets ämbetsman Bruce Ohr och att han anställde Ohrs fru Nellie, för att hjälpa till med undersökningen av Donald Trump.

Simpson uppgav att Ohr, som var biträdande justitieminister, ville ha mötet för "att diskutera våra fynd om Ryssland och valet."

Trump försvarsadvokater menar nu att Ohrs förhållande till Fusion GPS ska undersökas närmare och att det kräver en speciell utredning.