23 september 2018

Håll er borta från Marseille


Ny undersökning avslöjar att den sydfranska staden Marseille är Europas farligaste stad.
Deltagarna i studien blev bland annat tillfrågade hur de bedömer brottsnivå, om de känner sig trygga när de går på gatan och om de är rädda för att bli rånade eller överfallna.

Undersökningen som gjorts av Numbéo hävdar att de har den största online-databasen.
Resultatet visar två franska städer bland de 10 farligaste europeiska städerna.

Marseille rankas som Europas farligaste stad och Paris kommer på åttonde plats. Båda städerna har en stor “mångkulturell” befolkning.

Omkring 40 procent av individer under 18 år i Marseille har Maghrebi-rötter (nordvästra Afrika), med minst en invandrar-förälder.  Paris har också en stor mängd invånare från samma region och från Afrika söder om Sahara.

Studien visas tre italienska städer:  Neapel (2: a) och Catane (3: e) - båda i södra Italien där det fortfarande finns ett stort mafia-inflytande samt Turin i norr  som den fjärde farligaste.
Norska städer platsar också på listan. Var finns Malmö?

Marseille är känt för organiserad brottslighet, upplopp och narkotikahandel. I maj angreps franska polisen med Kalashnikov-gevär av ett beväpnat gäng i staden.


Veckans Bild

från American Thinker

22 september 2018

Juanita Broaddrick är redo att vittna


Juanita Broaddrick, som anklagade Bill Clinton för våldtäkt 1978, under hans kampanj för guvernör i Arkansas, säger att hon är villiga att vittna inför amerikanska senaten om Brett Kavanaughs anklagare inte kommer att göra det.

Kan inte annat än gilla henne.  Prata om att vara envis…


Detta är genialt

Om män inte röstar gör det kvinnor mäktigare. “Be a woke man, stay home”!!!

Lördagsgodis

21 september 2018

Democrats gör allt de kan för att undvika förhör

Först hävdade democrats att republicans inte ville höra vad kvinnan som anklagar domare Brett Kavanaugh hade att säga.  När  republicans sa att de verkligen ville höra hennes berättelse,  och såg fram emot att hon vittnade inför Senate-kommitté,  menade dems. att en sådan begäran var sexistisk och grym. De ville inte ha något förhör utan begärde att FBI gör en undersökning.
Nu, försöker man verka tillmötesgående utan att komma med någon trovärdig information, och Christine Blasey Ford advokater spelar ett spel med senatens domarkommitté.

På torsdagskvällen presenterade hennes advokater en serie krav och regler för att Ford skulle kunna vittna under ed.
 Kavanaugh har förnekat alla påståenden från Ford och kommer att vittna under ed på måndag. Om det visar sig att han ljuger hamnar han i fängelse.   Så det här är inget spel för Kavanaugh.

20 september 2018

“Någonting måste hända Trump. Vi måste bli av med honom”


Kaliforniens  Gov. Jerry Brown kallade president Donald Trump en "sabotör" och hävdade att Trump skulle undergräva Amerika "om vi inte blir av med honom".

I en intervju med MSNBC under ett Climate Change-möte i San Franshitsco vädjar Brown till Amerika att göra sig av med Trump.

Brown skällde på presidenten för hans tweets om de som avlidit i Puerto Rico och hans ståndpunkt vad gäller klimatförändringar.  Brown hävdade att Trump "saboterade världsordningen" och uppmanade väljare att rösta på Dems. i november.

"Vi har aldrig haft en president som varit engagerad i denna typ av beteende. Han talar inte sanning och  han fortsätter att ändra sig.  Han saboterar världsordningen i många avseenden”, säger Brown.

"Det är oöverträffat, det är farligt, och förhoppningsvis kommer det här valet att sända ett starkt budskap till landet.  Democrats kommer att vinna ... något måste hända med den här mannen, för om vi inte blir av med honom kommer han att underminera Amerika och även världen, "tillade Brown. 

Daily Caller

Hur hög ska minimilönen vara?