08 augusti 2020

Lördagsgodis

Corona och BLM

Folk har fått nog av dem båda men speciellt BLM.

De blockerar gator. . . attackerar polisen. . . välter statyer. . . slår sönder fönster. . . Jag vet inte vad vanliga normala amerikaner tycker,  men jag är innerligt trött på protester, demonstrationer, krav, förstörelse…
Det mesta av det som händer har ingenting att göra med att förbättra saker för svarta, utan är resultat av ett perfekt tillfälle att tillskansa sig makt och visa hat mot Trump.

Om CNN och MSNBC hade varit på plats för att rapportera om Visigoternas invasionen  av Romarriket, skulle de ha sagt: "En i princip fredlig demonstration inträffade vid stadens portar."

Folk är också trötta på karantän, självisolering, masker och motstridiga rapporter och råd från “experter” om ett virus med en dödlighet på mindre än en procent för personer utan kroniska problem som påverkar deras andnings- eller hjärtverksamhet.

De som protesterar och demonstrerar är inte ute efter “rättvisa" för svarta - de vill ha spänning, uppmärksamhet, tv-täckning, politisk makt, freebies och bli av med Trump. 

De har lärt sig av Vänstern att Amerika aldrig var ett bra land,  att alla vita människor är rasister,  att Democrats alltid har stött svarta och var drivkraften bakom Civil Rights Movement,  att FN är en verkligt användbar och viktig faktor för att behålla global fred. . . .

 Deras kunskap om historia är snedvriden, partisk, antiamerikansk och mestadels helt enkelt fel.
De vet inte exakt vad de vill, men de vet att om vi får en helt socialistisk regering, så blir alla lyckligare och friskare.


Jag är trött på allt detta och så är mina vänner. . . och jag misstänker att miljontals människor ser på det som händer ungefär på samma sätt som jag gör - mindre än 14% av landets befolkning utropas som viktigare än de andra 86%.

Svarta är inte ens den största minoriteten i USA - latinos är det.  Och brottsstatistik indikerar att de mest lojala, ärliga, hårt arbetande medborgarna är öst-asiater (japaner, kineser, filippiner, koreaner).

En del av problemet är att människor på många ställen är rädda för att deklarera sitt stöd för konservativa politiska kandidater eller idéer,  eftersom någon Vänsterknäppis kommer att skada deras hus eller bil eller orsaka problem för dem på jobbet.


07 augusti 2020

Corona och medicinindiustrin

 Lars Bern går igenom på vilket sätt medicinindustrin motarbetar billiga och fungerande behandlingsmetoder 
  

   Jag har samlat lite kunskap om det medicinindustriella komplexet genom åren. Jag växte upp på sjukhus eftersom min far var läkare och min mamma var sjuksköterska. Jag har varit gift med en läkare i tjugo år, min svåger är läkare och massor av mina vänner. Jag arbetade också i läkemedelsindustrin för ett antal år sedan, och nu är jag också en patient och håller en cancer i schack med denna kur i stället för med Big Pharmas piller. Jag har alltså inte en helt alternativ bakgrund, men nu har det hittills fungerat i 8 månader.
Min läkare får en ”dimmig” blick om jag nämner det, och jag vet väl vad han fruktar, så jag pressar honom inte.  Han har ett jobb han vill behålla. Det senaste exemplet på det medicinindindustriellas kraft är att systemkritikern och syreläkaren Jon Tallinger, som har anklagat Sverige för att offra flera tusen gamla människor, har slutat som läkare i Sverige och har fått ett jobb i Danmark:

Läs också:
Billig astmamedicin, ett hot mot Big Pharmas coronavaccin?

Studie för att undersöka om en vanlig astmamedicin kan stoppa det värsta av COVID-19
 
LockDown or HandsUp: PENGARNA ELLER LIVET!?

LÄS mera om Läkarnas Presskonferens, som blev viral på Facebook och försvann, Pengarna eller livet på SwebbTV.

Biden bekräftar Democrats förakt för svarta

Fördelen med att hjälpa fram någon så förvirrad som Joe Biden är att de radikaler som programmerar hans teleprompter bakom kulisserna kan få honom att säga vad de vill.
Den största nackdelen är att planerna ibland misslyckas.  För varje dag blir Joe Biden något han aldrig tidigare varit - nämligen uppriktig. 
   Han avslöjar nu attityder som troligen är vanliga bland ledande Dems. men som de aldrig pratar öppet om.

Högt på listan bland dessa attityder är åsikten att svarta kan manipuleras.  Man kan valla dem lika enkelt som får, eftersom de inte tänker själva. Detta förklarar Bidens arroganta påstående att om du inte röstar på  honom, "så är du inte svart."

Om svarta väljare inte fick meddelandet första gången bekräftar Biden det i videoklippet nedan.
"Till skillnad från den afroamerikanska befolkningsgruppen,  med anmärkningsvärda undantag,  är Latino-samhället ett fantastiskt mångfaldigt samhälle med otroligt olika inställningar om olika saker."
 Det är värre än när han frågade den svarta intervjuaren Errol Barnett om han går på droger.

 Latinamerikanska väljare måste vara glada över att Biden betraktar dem som kapabla till individualitet.06 augusti 2020

Covid-Monstermasken

Hittade dessa två godbitar hos Lew Rockwell 

Fyra anledningar till att Hydroxychloroquine inte hjälper mot Covid-19


1. Socialisterna måste hålla Amerika nedstängt till november 4.

2. Socialisterna måste hålla Dementia-Joe i källaren, borta från debatter och allmänheten.

3. Socialisterna måste köra ekonomin i botten, och skapa så många rädda, desillusionerade, socialbidragsberoende väljare som de kan.

4. Socialisterna  behöver tid att ändra och kontrollera valprocessen med röstsedlar av papper som enkelt kan förfalskas, dupliceras eller förstöras.

Bill de Blasio åtalas

Ni kommer nog ihåg när Bill de Blasio visade sitt stöd för upprorsmakarna genom att personligen måla deras slogan - Black Lives Matter - på Fifth Avenue fast hans stad gick åt helvete.  
   Det visade inte bara på dålig smak och avsaknad av sunt förnuft. Det var också ett lagbrott och nu ska han stämmas för det.Staden borde anlita Bevelyn Beatty för att radera den fula  "målningen." Ännu bättre vore det om domstolen beordrar de Blasio att göra det själv,  med en flaska terpentin och en tandborste.

Ryan Reynolds betalade en miljon dollar för förlåtelse för vita synder


Vänster-radikaler lyckas tydligen alltid hitta något politiskt korrekt som de kan hata sig själva för.

Hollywood-knäppisarna Ryan Reynolds och Blake Lively spöar skenheligt upp sig själva för att de gifte sig 2012 i South Carolina’s Boone Hall, som för mer än ett hundra och femtio år sedan var en slavplantage.
 De är verkligen, verkligen ledsna:

"Det är något vi alltid kommer att vara ledsna för och djupt ångra, sa Reynolds, 43. . "Det är omöjligt att förlika sig med.”

"Skammen" (hans ord) att gifta sig där vit supremacism för länge sedan regerade, har skakat om hans liv.

”Ett gigantiskt jävla misstag som antingen får en person att stänga ner eller så kan det omforma saker och leda till handling.  Det betyder inte att du inte kommer att begå misstag igen. Men att ändra och utmana livslång social konditionering är ett jobb som aldrig tar slutar, ”sade Reynolds.

Jag undrar om Reynolds och Lively upptäckte sitt “brott” på egen hand?

När Black Lives Matter-rörelsen som gjort sig känd för "påtryckningar", tog fart igen, donerade Reynolds and Lively 1 miljon dollar till NAACP
(National Association for the Advancement of Colored People )

Svarta supremacister har roffat åt sig många miljoner dollar i utbyte mot “avlat”.  Låt oss hoppas att de slösar bort bytet på fina hus och limousiner, snarare än att spendera det på ytterligare Vänster-radikalism.

Jag trodde först att detta kom från Babylon Bee men Fox säger att det är sant.