26 oktober 2020

För en gångs skull tror jag honom

Inte undra på att hans vårdare för det mesta håller Biden i källaren. Om de låter honom prata tillräckligt länge, så kan han säga något som är sant. 

För att citera USA: s potentiella 46: e president: 

 "Vi har satt ihop vad jag tror är den mest omfattande och inkluderande väljarbedrägeri-organisationen i amerikansk politisk  historia."

 

 

25 oktober 2020

Jag kan knappt känna igen USA längre

Det är otroligt. 
 
   Ungefär hälften av landets befolkning hoppas att antalet dödsfall ökar, att förhoppningar och drömmar hos småföretagare kommer att brytas ned med ytterligare en "lockdown", att vi får en ekonomisk depression, hellre än att arbetslösheten minskar och investeringarna och försäljning ökar och att alla från små barn med kaotiska skoldagar till äldre som är rädda att lämna sina hem, ska ständigt leva i rädsla. 
 
 Ja, hälften av landet hatar president Trump så mycket att de är villiga att förstöra det.

 

“Weekend At Biden’s” Movie Trailer

Vi måste få skratta lite också 

 

Hemliga Biden-Poroshenko-konversationen läckte ut

Man kan hitta samtalet på nätet,  men i synnerhet You Tube-censuren arbetar på högtryck.

Från Snaphanen

Det är möjligt att Biden kommer att överleva valet, men nästa år kommer han att spendera i en rättssal. Internt inom Demokratiska partiet kallas nästa president redan för “madam President.”

Det finns lyckligtvis demokrater. Den här dagen har en video släppts av Hunter Biden, där han röker crack medan han har sex med en förmodligen minderårig prostituerad. Det borde vara tillgängligt även om Big Tech tar bort den gång på gång.  Det gynnar inte fallet med Sleepy Joe. Familjen Biden är färdig, som jag skrev för en vecka sedan. Kanske kommer den danska MSM att upptäcka det. 

Joe Biden’s 2016 call with ex-Ukraine President Petro Poroshenko is leaked

Tack Gerda!

Droppar av information blir till ett flöde ...

 ...som blir till översvämning som blir till en lavin. 

Utdrag från en mycket detaljerad artikel av Francis Menton:

"Huruvida Joe Biden personligen kände till detaljerna. . . det är helt enkelt politisk felbehandling att inte vara medveten om detaljerna i dessa ekonomiska arrangemang. Dessa dokumenterbara ekonomiska kopplingar  kan helt enkelt inte önskas bort."

Hur som helst, nu när lavinen är igång förväntar jag mig att den fortsätter åtminstone genom valet. När människor som Bobulinski - tidigare affärspartner till Bidens - beslutar att de inte kan hålla tyst längre, finns det inget som stoppar lavinen.

Hela artikeln här!

Covid-19 tyranni

Ge demokraterna en möjlighet att införa tyranni på federal nivå och de kommer inte att försitta det. Här antyder Biden att vi kommer att behöva ha mask för ansiktet medan vi kör ensamma från stat till stat.

 

Engelska som andra språk

Kanske skulle vi kunna få massinvandring under kontroll om vi lät kulturmarxister undervisa engelska som andra-språk.  Det skulle låta invandrare förstå vad de ger sig in i: 

 

24 oktober 2020

Har USA blivit en skurkstat?


 Från Snaphanen och Lars Hedegaard
:

Det blir allt tydligare att USA: s demokratiska parti inte leds av människor som vill göra något bra för det amerikanska folket, utan som använder politik för att berika sig själva. Efter att Hunter Bidens tidigare affärspartner, Tony Bublinski, avslöjade att han var medveten om Joe Bidens korrupta avtal med det kinesiska kommunistpartiet, kan stanken knappast döljas,  även om MSM-media gör sitt bästa för att undertrycka alla berättelser som kan skada Bidens valmöjligheter.


Hur har demokraterna kunnat komma undan med det? Genom att ljuga!

Det var kanske ingen slump att under torsdagens debatt med president Trump kom Joe Biden att hänvisa till Adolf Hitler, som lade fram den geniala idén att om man ska ljuga måste man ljuga massivt. Vanliga människor kan mycket väl föreställa sig att politiker ljuger om händerna på ett lår eller rattfylleri.

Vem kunde ha föreställt sig att demokraterna skulle bete sig så?

Men har vanliga människor svårt att föreställa sig att Demokratiska partiet kommer att driva en häxjakt på USA: s president och försöka få bort honom på grundval av galna anklagelser som de själva har hittat på?
Vem kunde ha föreställt sig att de skulle bete sig så här när de från början visste att det inte fanns någon grund i anklagelserna mot Trump om ryska konspirationer?
   Hur kan Joe Biden komma undan med att hävda att han inte vill förbjuda olje- och gasutvinning när det är det han har spenderat det senaste året på att agitera för? Hur kan han hålla Trump ansvarig för de många corona-relaterade dödsfallen när han själv och hans demokratiska kollegor fördömde presidentens gränsstängning mot Kina?

Gud vet, vad den danske lögnpressen kan hitta på.

Hur kan de europeiska regeringarna sova lugnt med utsikterna att USA från och med januari kan styras av en politisk brottsling som inte kommer att tveka att sälja ut USA: s intressen till högste budgivare?
Och Gud vet vad den danska lögnpressen skulle hitta på om deras främsta hatföremål, Donald Trump, skulle  vinna?

Tack Gerda !