15 augusti 2020

Lars Hedegaard: Amerika brinner


Översättning från Snaphanen

USA förändras snabbt till en totalitär stat av den mest motbjudande sorten.  Nämligen en stat där makten inte ens säkerställer att människor kan leva i säkerhet. Kan inte gå på gatorna, inte  skicka ut sina barn för att leka. Inte gå till jobbet utan rädsla för övergrepp. Inte räkna med att det finns någon polis som skyddar deras hem och företag.

Den babblande gubben, Joe Biden

Den Radikala Vänsterns kontroll över nästan alla delar av det amerikanska samhället har aldrig varit lika total som nu. Den revolutionära Vänstern har tagit över USA: s demokratiska parti och firar segern genom att utse senatens mest fanatiska medlem, Kamala Harris, som den babblande gubben Joe Bidens, vice presidentkandidat.

Det vill säga att presidentvalet i november kommer att stå mellan Donald Trump och Kamala Harris. Biden kan inte komma ihåg var han är, förväxlar sin fru med sin syster och är så skröplig att han var tvungen att tala enligt manus när han skulle välkomna Harris som sin medkandidat.

Kamala Harris stöds av pressen, storföretag, universitet och “The Deep State”

Om Biden väljs, kommer han "av hälsoskäl" att gå i pension strax efter invigningen i januari - om han inte, som nu spekuleras, kastar in handduken redan före valet. Då kommer det sista hindret för samhälleliga omvälvningar att vara ur vägen, och Harris, som stöds av nästan hela pressen, storföretag, universitet och The Deep State, kommer att kunna ta makten.

Sedan blir det fritt fram för de gigantiska skattehöjningarna som Harris förespråkar och som kommer att krossa den amerikanska ekonomin. USA:s 2nd Amendment  - amerikanernas rätt att bära vapen - kommer att tas bort av en president-förordning om det är nödvändigt.  Medborgarna blir försvarslösa eftersom det inte kommer att finnas någon brottsbekämpning som skyddar dem och de får inte skydda sig själva. Detta är receptet för tyranni som 2nd Amendment var avsett att skydda mot. (Det har inte gått upp för särskilt många i Europa, och verkligen inte för experterna och media.)

Allt sedan Donald Trumps valseger 2016 har The Deep State närt ett pyrande hat mot medelklassen som röstade på honom. Till att börja med försökte de sätta dit honom med "utredningar" om de ryska och ukrainska förbindelserna, och när det inte fungerade tog de till andra metoder genom att uppmuntra mobben att attackera lag och ordning, medan medierna tittar åt annat håll, och demokraterna pratar om något annat - "vita privilegier", "strukturell rasism" och liknande.

Man kan undra om den härskande klassens glädje över samhällets upplösning delas av medborgarna som drabbas av den.

Knappast.  I New York har brottsligheten ökat med 177 procent. sedan förra året, och de mest välbärgade  - det vill säga en stor del av stadens skattebas - flyr.  Det rör sig om hundratusentals New Yorkare som inte vågar bo i en stad med anarki, slumpmässigt våld och narkotikavrak i centrala Manhattan. En plats där polisen inte kommer när någon försöker bryta sig in i ens hus eller plundra ens verksamhet. New York har inte en enda republikan i högre offentlig ställning.

Liknande förhållanden råder i andra större städer som Chicago, som inte har haft en republikansk borgmästare sedan 1931. Staden lider av plundring och våld som den demokratiska borgmästaren skyller på Donald Trump.

Bilden upprepas i San Francisco, Minneapolis och många andra större och mindre städer: Black Lives Matter, Antifa och andra våldsverkare härjar och plundrar, butiker bränns ner, människor slås ner på gatorna. Desperata medborgare ringer förgäves till polisen.

I det demokratiskt styrda Minneapolis, en gång en bastion av skandinaviskt inflytande, liknar centrum Kosovos utbrända företag och skrämda medborgare.

(Jag har familj i Minneapolis och de röstar alla demokratiskt. Jag diskuterar inte politik med dem, men väntar med spänning på vad de kommer att göra när George Soros-mobben  attackerar deras hem.)


14 augusti 2020

Påståendet om ansiktsmaskers effektivitet går upp rök

En läkare har laddat upp en video som visar ansiktsmaskernas ineffektivitet, genom att blåsa rök genom sidorna på en mask.

Dr Ted Noel, en anestesiolog med 36 års erfarenhet, laddade nyligen upp en video som kontrasterar medias påstående att ansiktsmasker är den absoluta lösningen för att skydda sig från att sprida eller smittas av coronavirus.Genom att använda en e-cigarett demonstrerar Doktor Noel aerosol-partiklarnas förmåga att ta sig igenom olika ansiktsmasker.  Dessa inkluderar medicinska ansiktsmasker, tygmasker och skyddsmasker som har ett "högeffektivt filter"

Videomontage av Bidens förvirring

Detta är skrämmande. Alla vadhållnings-sidor säger att han har mer än  60% chans att vinna i november.


Om han har flera av dessa "Biden-stunder" i den första debatten kommer dessa odds att sjunka.
 Om han har fler av dem i andra och tredje debatten, kan han förlora.

Vem blir hans stabschef om han vinner? Vad blir stabschefens agenda? Vem säger till honom vad han ska lägga på Bidens skrivbord?

Tucker Carlson uttalar Kamalas namn fel

Media är super-duper upprörd eftersom Tucker Carlson begick det värsta hat-brott man kan tänka sig. Han uttalade Kamala Harris förnamn fel.  Hu så hemskt och respektlöst!

Tucker uttalade Kamala "Ka-MAH-la" istället för "COMMA-la" och CNN sade att han “mangled” hennes namn.
Mangle (verb): Att allvarligt skada, eller lemlästa genom att skära, hugga eller krossa; att förstöra ; ruinera.


Hur många av er har trott att hennes namn uttalades "Ka-MAH-la”?
Jag är den första att erkänna det.
   Jag visste faktiskt inte att det uttalades "COMMA-la" förrän hon dök upp i 2020-tävlingen och jag vågar gissa att 80% av landets befolkning  antar att hennes namn uttalas "Ka-MAH-la."
Men det är naturligtvis rasistiskt, främlingsfientligt och sexistiskt.

Men inte alla som uttalar Kamalas namn fel kommer att få samma behandling. Även Biden hade problem,  men det finns alltid undantag och ursäkter, “Han är ju Democrat”

13 augusti 2020

Riktigt Roligt


Vi lever i en tid där alla inlägg på sociala medier granskas in i minsta detalj, så man kan bara föreställa sig den rigorösa inspektion som Joe Bidens Instagram-inlägg var föremål för, när han tillkännagav att sen. Kamala Harris skulle bli hans kompanjon. 

För det otränade ögat ses Biden sitta vid ett skrivbord,  klädd i en snygg skjorta och prata med Harris på en elegant Apple-laptop. Dekoren liknar något man skulle förvänta sig från ett stort,  berömt universitet i New England.

Men användare av sociala medier hittar lätt “underligheter” vid närmare granskning.

Benny Johnson, från Turning Point USA - den konservativa studentorganisationen - tog till Twitter kort efter Bidens tillkännagivande och identifierade en anteckning som var instoppad under datorn, som var svår att läsa, men han sade att det såg ut som ett "manus."

Det är möjligt att Kamala Harris kommer att leda landetDet finns inget “moderat” i hennes agenda.

12 augusti 2020

Sverige i Rampljuset

Översättning från Maalamalama

Nyligen har västerländska medier gjort sitt bästa för att publicera en mängd artiklar om folkhälsokatastrofen i Sveriges “ingen lockdown-politik”  för att medvetet diskreditera, vad de flesta människors anser som den enda vetenskapligt baserade strategin för Covid19,  som någon nation genomfört i världen.
Sedan slutet av juli har det förekommit många helt falska och vilseledande berättelser om bristerna i Sveriges politik och de svenska tjänstemännens val att inte tyranniskt stänga ner företag i Sverige, och för att  föreslå att bara  den äldre känsliga befolkningen isolerar sig själva och för att möjliggöra fullständig normalisering av livet under rådande förhållanden.

Naturligtvis hade kritiken av att framställa livet som helt normal i Sverige vissa fördelar.
Det mest normaliserade beteendet inträffade i Stockholm, och även om inga företag beordrades att stänga, valde några mer försiktiga, konservativa företagare att frivilligt stänga biografer och skidorter  och BNP i Sverige förväntas fortfarande minska med 4%.
Fortfarande är en 4% årlig minskning av BNP 1000 gånger bättre än den årliga takten på en 32,9% minskning av BNP-prognosen i Amerika under det senaste kvartalet.

    Om de mest mänskliga interaktionerna sker i Stockholm, den tätaste befolkade staden i Sverige med en central befolkning på 1,5 miljoner och en storstadsbefolkning på över 2,4 miljoner, skulle detta faktum tjäna som ett starkare bevis, inte ett svagare bevis på,  att deras no-lockdown, normala förhållande var en framgång.

  Denna logiska, vetenskapligt baserade och humanitära strategi kontrasterade starkt med den totalitära, misantropiska härskande klassens inställning för att begränsa alla rörelser, inklusive för fullt friska människor med starka immunsystem, och lagstiftning om obligatoriska stanna-hemma -order för stora delar av hela nationer;  befallningar som FN hävdar kan medföra att 260 miljoner människor dör av svält vid årets slut, vilket om det händer skulle göra statsledarna skyldiga till folkmord i en skala som skulle göra Hitler, Mao och Mussolinis motbjudande folkmords-prestationer till rena barnleken.

Artikelförfattaren har skapat ett par diagram där han tagit data från webbplatserna för US Centers for Disease Control och Folkhälsomyndigheten, i Sverige och den falska västerländska massmediaberättelsen om Sveriges krossas ögonblickligen.


Läs hela artikeln här!

Lars Hedegaard - Marx gör comeback i USA


 Från Snaphanen:

Wall Street´s  finansiella spekulanter sätter sina hopp till den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden.
Medan demokratiskt ledda städer som Portland, Chicago och Washington D.C. sjunker in i ren anarki med skottlossningar, vandalism och organiserad plundring, är det uppenbart att finansspekulanter på Wall Street sätter sina hopp till  den demokratiska presidentkandidaten Joe Biden.
Biden är visserligen senildement och perfekt i handen på vänsterns extremistiska och revolutionära krafter. Han är ganska säkert också köpt och betald av det kinesiska kommunistpartiet. Men i vår vackra nya värld blir klyftan mellan verklig kommunism och stora företag mindre och mindre.

”Money talks”

”Money talks” brukar de säga där borta och pengarna talar nu med stora bokstäver. Hittills har Wall Street gett 44 miljoner dollar till Bidens presidentkampanj mot bara 9 miljoner dollar till Donald Trump.

Det finns en anledning till det. Enligt Breitbart News kan Trumps invandringspolitik minska arbetskraftsutbudet med 20 procent. vilket tvingar alltså stora företag att anställa arbetslösa amerikaner och till en högre lön.

Således har det väckt kapitalisternas förargelse att presidenten den 22 juni meddelade att han skulle stoppa luckorna i migrationssystemet för att tvinga företag att anställa amerikansk arbetskraft. Joe Biden har å andra sidan lovat att öppna dörren för så kallade "blue collar" (industriarbetare) migranter från Centralamerika och för "white collar" (kontorsarbetare) invandrare från t.ex. Indien och Kina. Allt i syfte att sänka löner och försämra arbetsvillkoren.
Genom hela den kapitalistiska offensiven lyser en beundran för diktatorerna i Peking, som verkligen lyckas styra arbetarklassen och förena opinionen.

MSM förlitar sig på härjningarna från Black Lives Matter och Antifa

När i stort sett alla MSM-medier antingen misslyckas med att hantera storstädernas undergång eller ger Donald Trump skulden, är det naturligtvis för att de räknar med att Black Lives Matter och Antifas härjningar och plundringar  kommer att gynna Joe Biden chanser.
 
Det kan visa sig slå tillbaka. I helgen attackerade Demokratiska partiets stormtroopis Chicagos "Magnificent Mile" - stadens ledande shoppingområde och är en butik där de rika handlar. Detta ledde till omfattande plundringar, skottlossningar och flera dödsfall samt ett trafikkaos som förhindrade många normala medborgare från att komma till arbetet.

Så länge oroligheterna främst drabbade svarta kvarter gav det inte upphov till nervositet. Men nu har revolutionärerna upptäckt att det finns mer att plundra bland de rika, och det var inte demokraternas mening.

Demokraterna har tagit tag i tigerns svans - den danska pressen låtas som ingenting

Som Peter Kirsanow från USA: s kommission för mänskliga rättigheter  förklarar för Tucker Carlson (min 10:16) på Fox News, har demokraterna greppat tigerns svans och vågar inte fly av rädsla för att den kommer att äta dem.
Så de måste mer eller mindre direkt stödja gärningsmännen. För några veckor sedan sade de ledande demokratiska politikerna att de skulle ta bort polisanslagen. Det har inte fallit väl ut bland folket, så nu säger de att de vill tänka om, "reimagine", polisen.
 Som Kirsanow också konstaterar, krävs det inte mycket för att eliminera Bidens krympande ledning i omröstningarna. Om bara 2-3 procent. av de demokratiska väljarna får nog av upplösningen av landet, blir det slutet på hans presidentkampanj.
Du kommer inte att höra någonting om detta i den danska pressen.

Se också Aia Fog (DR: s täckning av Joe Bidens bisarra uttalanden är praktiskt taget obefintlig)
I denna länk från Den korte Avis räknas de tillkortakommanden upp som Joe Biden hittills gjort i form av otydliga uttalanden.

Tack Gerda!