18 februari 2019

Ett nytt klavertramp

Till skillnad från vissa Vänsterister, har Alexandria Ocasio-Clueless åtminstone en ursäkt: Hon är dum och mer än “lite svårt att fatta”. 
Hon gjorde det klart när hon förbjöd bilar, flygplan och kor men nu är hon emot jobb också. Hon och hennes vänstervänner har lyckats stoppa Amazon från att flytta till New York och det innebär cirka 27,5 miljarder dollar i förlorade skatteintäkter.

 Alexandria Ocasio-Clueless:

"Jag vet att det är väldigt viktigt att vi förstår att vi måste investera i vår ekonomi, men vi måste investera i våra människor och att ge bort 3 miljarder dollar till ett företag som har en historia av att utnyttja arbetstagare och betalar mindre än vad  New York City gör, är inte acceptabelt för oss. ...

Jag är helt övertygad om att om vi tar de  $ 3 miljarder dollar som vi var villiga att ge till Amazon och investerar det i vårt lokala samhälle, så kan vi göra det. Vi kan skapa dessa jobb. Vi kan skapa 25 000 jobb. Men vi behöver inte ge bort pengarna och låta vårt tunnelbanesystem falla samman, så att Amazon egentligen blir ägare till en del av New York City. Vi kan skapa 25 000 jobb med Mom-and-Pops; ( kvartersbutiker ), vi kan skapa 25 000 jobb med företag som är villiga att förhandla,  men vi bör inte ge bort vår infrastruktur, vårt tunnelbanesystem, våra skolor, våra lärares löner, våra brandmän budgetar,  till ett företag som inte har visat sig vänliga mot New Yorkers. Och vi kan be om mer eftersom vi förtjänar att få mer."
Endast marxistisk indoktrinering kan förklara den patologiskt giriga inställningen som AOC och hennes supportrar har att de "förtjänar" att få andras pengar.

De 3 miljarderna syftar på skattelättnader under en period av 10 år - dvs pengar som New York gick med på att inte konfiskera från Amazon om de bygger ett andra högkvarter i Queens.
Att skapa tiotusentals bra betalda jobb skulle uppenbarligen ha varit en nettovinst för New York finansiellt.  Ändå tror AOC att New York nu kan skriva ut en check för de tre miljarderna  - skatt på teoretiska intäkter som hennes vänster-vänner inte vill ha.

Denna kvinna har en examen i ekonomi från extremt dyra Boston University. Man kan undra hur hon fick det.Hur dum är Jussie Smollett?


Den sk. rasistiska attacken på Jussie Smollett har resulterat i rubriker i media här i USA under helgen och nu ser jag att även svenska TV-tittare “välsignats” med showen, så ni vet förmodligen vem det handlar om.
Båda säsongerna av showen har floppat i Storbritannien, Australien, Kanada och Tyskland - och det utländska nätens orsak till showens globala misslyckande är enkelt uttryckt: “Internationell publik kan uppenbarligen inte relatera till en show med en total svart rollbesättning."

Smollett påstod att han misshandlats av två vita män - så svårt att han hamnade på sjukhus.
Enligt två poliskällor i Chicago har man funnit nya bevis som talar för att Jussie Smollett kan ha orkestrerat attacken. Skådespelaren misstänks nu för att ha betalat två svarat bröder från Nigeria för att utföra dådet.

Tack och lov är brottslingar vanligtvis dumma.
Polisen säger att de blev misstänksamma mot Smollett nästan omedelbart. Han tog med dem till den plats där han påstod att han anfölls och pekade sedan på en dold kamera och talade om hur glad han var att brottet fanns på video.

Ummm, Jess. När såg du kameran? Var det när du blev slagen? När de satte snaran runt nacken på dig? När de hällde blekmedel på dig?
Det verkar som om du visste att kameran var där och att du iscensatt en attack just på den platsen så att det spelades in.

Vilken normal person skulle någonsin lägga märke till en kameran under dessa omständigheter?
Svar: En person som behövde en kamera just där.

Hur dum får man vara.


17 februari 2019

Bara en tanke


Vi lever fortfarande under “nationella nödsituationer” som införts av tidigare presidenter. Faktum är att sedan 1979 har olika presidenter förklarat “national emergency” 58 gånger och 31 av dem gäller fortfarande.

 Enligt Democrats kan president Trump inte förklara att det är en nödsituation fast vi invaderas av tusentals personer varje år;  ett stort antal av dem är medlemmar av gäng som säljer kvinnor och barn och som använder barn för att utgöra "familj-grupper” när de smugglar droger.

Jag undrar hur det skulle låta om det var tusentals ryssar som anlände till San Francisco eller New York och som krävde flyktingstatus för att komma in i ladet?
 Ryssen kommer, Ryssen kommer.!
Stora fartyg fyllda av ryssar eftersom Putin vill tömma sina fängelser och läger.  Varje år!

De ställer krav på det sociala trygghetsnätet som ursprungligen inrättades för våra fattiga och arbetslösa.
De vill ha alla instruktioner och anvisningar utskrivna med  А, Б, В, Г, Д, Е, Ё, Ж, З, И, Й, Л, М, О, П, Р, С, Т, У, Ф, Х, Ц, Ч, Ш, Щ, Ъ, Ы, Ь, Э, Ю, Я, och tryck 2 för ryska, var de än ringer.
De kräver speciella fri-städer så att de kan undvika polis och förpesta tillvaron för de ryssar som kom som lagliga invandrare och flyktingar på 1990-talet.

Ett hundratal personer korsar numera vår norra gräns mot Kanada men tänk om det i stället skulle vara tusentals som översvämmar Minnesota och Washington? Mängder som tar över de goda tech-jobben,  eller till och med som servitriser?
De tar över platser avsedda för minoriteter på högskolorna och för de människor som är födda här?

Ilhan Omar har visat oss att man inte behöver vara född i USA för att få en plats i Congress,  ha ett ondskefullt, fördomsfullt Twitter-konto och försöka förstöra Israel.

16 februari 2019

Alla medel är tillåtna

President Trump undertecknade ett budgetavtal i förrgår, samtidigt som han förklarade ett “nationellt undantagstillstånd” (national emergency).

Mitt tidigare skriveri nedan, “Tji fick de” beskriver hur en mängd inflytelserika personer samarbetade för att omintetgöra Trump.
McCabe, Comey och Bruce Ohr,  James Baker, FBI, Clapper, Brennan, Rosenstein och alla de andra - inte en enda av dem har någonsin blivit vald till någonting. Ingen har en fullmakt från det amerikanska folket att göra vad de gjorde, och de försökte undergräva en vederbörligen vald president.
   Det var en kupp, och media var med på det och det fortsätter i det nya budgetavtalet.
Även om Nyhetskanalerna antytt att Mueller-undersökningen resulterat i nil, zero, nada,  är målet fortfarande att driva President Trumps popularitets-siffror i botten och budgeten har nu blivit ett viktigt redskap.

Democrats har lagt in en massa förbehåll, om hur mycket hinder och stängsel som kan byggas och de har satt en gräns för vilken typ som kan byggas. Det finns begränsning för modernisering. Detta avtal är fyllt med påbud som instruerar USAs president om vad han inte kan göra.  Nu tillåter det 23 miljarder dollar för Homeland Security, men begränsar gränshinder till 1,375 miljarder dollar.

När det handlar om invandring har vi bara ett parti i det här landet och jag tror att medlemmarna i Congress  (båda partierna) faktiskt med detta avtal skickar ett meddelande till hela landet att ingenting någonsin kommer att hända så länge som Donald Trump är president.
Utformningen i denna budget är ett meddelande till Trump-väljare att det är meningslöst att rösta på honom för han kan inte få någonting gjort.

 De kommer att lägga hinder i vägen och de kommer att efter bästa förmåga se till att han inte kan få något gjort.  Målet är att vi ska ge upp och ifrågasätta om det inte skulle bli bättre utan Trump.  Kanske vi skulle ha en bättre chans till förbättringar utan Trump?
De hatar honom så mycket att de aldrig kommer att tillåta något anständigt och bra för landet så länge han är president.

Det påminner om vad de gjorde mot Sarah Palin. De skapade så mycket negativitet runt Sarah Palin att de övertygade alla Republicans att det skulle vara bättre att glömma henne.

 Pelosi i The House och Schumer i Senate driver detta tillsammans och de vet att båda partierna gillar illegala invandrare fast av olika anledningar. Det finns undantag bland Republicans men det finns också många Reps. som inte vill att Trump ska lyckas.
De bryr sig inte om hur skadligt det blir, för i deras värld är det bara Donald Trump som är till skada för landet.
Påhitten om rysk infiltrering och Muellers ansträngningar har misslyckats med att få ner hans popularitets-siffror så det här är den senaste ansträngningen.
Förhoppningen är att om de kan hindra Trump från att hålla sina löften kommer hans anhängare att ge upp vid nästa val.

Lördagsgodis

15 februari 2019

Tji fick de


Det har ryktats rätt länge att Mueller har kammat noll i sin utredning om Trump och även The Senate Intelligence Committee har medgivit efter 2 års rotande att de inte hittat något bevis på hemlig samverkan mellan Trump och ryssarna. Man tror också att Mueller inte kommer att presentera någon rapport alls.
John Dowd, Trumps advokat,  är övertygad om det.

Och det är inte bara Trumps advokat som säger att vi inte kommer att få en rapport.  Nu säger Muellers FBI-specialist, John Pistole, också det: “Vem trodde att det skulle bli en rapport? Reglerna kräver inte en rapport! Mueller kommer inte att bryta reglerna! Jag förväntar mig inte en rapport!

Hela poängen med Mueller-undersökningen har varit att skyla över den verkliga skandalen, vilket är samverkan mellan Hillary Clinton-kampanjen och Obamas Department of Justice, som drev en tyst kupp baserad på fabricerade “bevis”,  påhittade “fakta”, antaganden  - Fake  News -  för att försöka bli av med Donald Trump som president.
Det var en bluff för att skydda de korrupta FBI- och DOJ-ledarna under Obama-tiden och för att dölja Hillary Clintons massiva korruption och kriminella beteende.

Det var NBC som ursprungligen rapporterade att kommittéen inte funnit några bevis på samverkan. "Enligt en exklusiv NBC News-rapport som först sändes på tisdagsmorgonens MSNBC Live, erkände Republican and Democrat-källor från Senate Intelligence Committee att de inte hade hittat några bevis på samverkan mellan Trump-kampanjen och Ryssland."

Rysslandsbluffen faller samman och folk kan inte backa tillräckligt snabbt. Här är några av dem:


Men nu kommer Andrew McCabe ut med en  bok. Han var en av ledarna i den här kuppen för att bli av med Donald Trump och 60 minuter hjälper honom att marknadsföra boken.  
Han skryter om sina ansträngningar att undergräva och störta Trump. Han medger att han och hans kompisar arrangerade en tyst kupp för att bli av med Donald Trump. Han säger också att pratet om att Rosenstein var försedd med hemlig inspelningsapparatur, under att möte med Trump i Oval Office, var sant.

Rosenstein och andra har skrattat åt det och förnekar det men McCabe påstår att det är helt riktigt.  Han säger att varje dag i White House även idag är botten.  Han skryter om vad han gjort och känner sig tydligen duktig, men samtidigt lär vi oss vad hans motiv är.

Det är verkligen en illa val tid för McCabe bok. Han skryter om sin sluga kupp att bli av med Trump samtidigt som Mueller-folket skvallrar om att de inte har någonting att komma med.

De har ljugit och manipulerat och de skador som de har åsamkat landet under de senaste två åren är oöverstigliga. En helt ny special-undersökning bör etableras för att utreda alla från Mueller och hans team, till McCabe, Comey, Strzok,  Bruce Ohr, - till var och en av dessa människor hela vägen till Fusion GPS, Perkins Coies advokatbyrå, Hillary Clinton, Democrat National Committee - hela vägen upp till Brennan och Clapper och kanske till och med Obama.

14 februari 2019

Regn-skatt


Skattebetalarna i New Jersey är upprörda över den kommande "regnskatten" som lades fram av statens lagstiftare den 31 januari och som nu är klar för Dem-guvernör Phil Murphys underskrift.

New Jersey är redan en av de högst beskattade staterna i USA.  År 2016 var den enskilda inkomstskatten per capita $ 1 488, den sjunde högsta i landet. De har också den högsta fastighetsskatten i landet. 

Nu kommer New Jersey-borna också att tvingas betala skatt på regnvatten och man kan undra var det kommer att sluta. Blir nästa steg en skatt på luft?
"Varje gång man tror att det inte finns något kvar att beskatta, kommer de på något nytt,” (Hal Wirths (R-Morris-Sussex) under en debatt om åtgärden.

Regnskatten, som i stor utsträckning stöds av Dems. och motarbetas av Reps. skulle göra det möjligt för städer och kommuner att inrätta sina egna dräneringssystem för regnvatten. 
   Dessa nyskapade avdelningar av lokal byråkrati kommer att ha befogenhet att ta ut en avgift från fastighetsägare, baserad på den mängd ytor som de äger men som inte släpper igenom regnvatten (typ  parkeringsplatser och asfalterade infarter).

 Logiken bakom detta är att de ytor som inte släpper igenom vatten skapar avrinning när det regnar och att avrinningen blir förorenad under sin väg till de lokala avloppen, och sedan vidare till statens vattenvägar.
   Intäkterna som genereras av dessa skatter skulle användas för att uppgradera statens dräneringssystem och rädda statens redan förorenade vatten från ytterligare föroreningar (fast staten kommer att lägga beslag på 5% av alla intäkter för andra ändamål).

13 februari 2019

“Mångfald är vår styrka”

Det är många människor som läser från detta manus.  Förstörelsen av vit kultur måste stå högst på deras lista.

Och det mesta av mångfalden här kommer från en etnisk / religiös grupp: muslimer.
Tweets från Londons Metropolitan Police Service för januari 2019.
Det här är ansiktena av "läkare" och "ingenjörer" och "professionella" som den politiska etableringen fortsätter att påstå att de flesta invandrare består av.Bare Naked Islam