22 mars 2017

Vi har medel att tvinga er


Tyranner måste ibland ge efter lite för att överleva, men European Union är alltför arrogant för det:

En EU: s kommissarie för migration säger att det finns sätt att göra så alla EU: s medlemsstater följer programmet för omlokalisering av invandrare bland dem.
     Dimitris Avramopoulos gjorde ett uttalande i tisdags i Warszawa, där han besökte den växande europeiska gränsbevakningsbyrån Frontex.
    Utan att nämna Polen, sade Avramopoulos att EU har "verktyg, medel och makt" för att tvinga alla medlemmar att lyda och kommer att göra en bedömning av gensvaren i slutet av september.
Polen har tvekat att öppna sina dammluckorna för den pågående tsunamin av invandring från tredje världen.
Det verkar som valet står mellan att låta alla EU-länder förvandlas,  eller helt förstöras,  genom att acceptera en ändlös störtflod av välfärdsberoende muslimska kolonisatörer från tredje världen, som i stort sett inte kan anpassa sig -  eller lämna  EU?

Om politikerna inte kan välja förnuftigt, kommer befolkningen, som de låtsas representera, att välja i stället för dem. 

Fox avskedar Judge Napolitano

American Thinker:

Fox News ankare Bret Baier gillar att avsluta sin Special Report-sändning med påståendet att Fox News är "rättvis, balanserad och orädd." Fox News verkar inte vara rättvis när de kastar ut  domaren Andrew Napolitano, för att han sammankopplar övervakningen av Team Trump till Team Obamas relation till brittiska underrättelsetjänsten.

Uppenbarligen är Fox News inte så ”rättvis och balanserad" som de utger sig för att vara.
De upprepar ständigt  helt ogrundade påståenden från Trumps kritiker, om en samverkan mellan Trump-kampanjen och Ryssland, men har upprepade gånger avfärdat Trumps påståenden om Obama-administrationens övervakning av Trump Tower, och de avskedar nu Fox News bidragsgivare domare Napolitano för att han upprepade vad tre underrättelseagenter sagt till honom - att Obama administrationen lät den brittiska underrättelsetjänsten utföra avlyssningen för att inte lämna spår efter sig.

Jag önskar att Trump kan få in honom i Supreme Court!

21 mars 2017

Vad det egentligen handlar om

Democrats kan fortfarande inte smälta att de förlorade, ännu mindre att de förlorade till Donald Trump. I deras ögon var han ingenting annat än en löjlig figur som de ville se som Hillarys utmanare, eftersom hon var en säker vinnare i den matchen.

Hillary var redan krönt som landets första Drottning och alla clintonanhängare såg fram emot förhöjd status.   Människorna i tankesmedjorna, mediacrats som slösade beröm över henne,  alla lobbyister till vänster om mitten, både bland Republicans och Democrats, var redo att göra affär på K Street. Times såg faktiskt också bra ut för den permanenta politiska klassen, bankerna,  planerarna, som såg fram emot att befästa sin kontroll i Washington.

 De kallade Trumpanhängarna deplorables ( beklagliga) men vad de inte förstod, var att bakom varje person som vågade köra omkring med en Trump-dekal på bilen, var det minst 2, kanske fler, som stöttade honom men inte visade det.

Dems. förstod inte hur många det var här i landet som inte kunde stå ut med president Obama och som längtade efter verklig förändring. Och det var inte rasism som motiverade motviljan för Obama, trots vad många Obama anhängare påstod.  För medelklass-amerikanen har livet stadigt försämrats för varje år.

Hillary skulle gå till historien och i stället förlorade hon till en stor buffel - och ännu värre - till en som “förnedrade kvinnor” .
Det gjorde ont, rejält ont och som psykologiskt plåster på såren kokade man ihop den “Ryska anklagelsen”,  som ett sätt för Dems att känna sig viktiga.

"Det måste vara så att ryssarna påverkade valet. Hur kunde det annars vara möjligt att denne pajas besegrade  Hillary - om han inte hade hjälp från djävulen själv?  Den dumma delen av Amerika hade lurats av den stora ryska schackmästaren.
Det måste finnas en hemlig allians mellan Putin och Trump och det var anledningen till att Hillary förlorade."

Från vittnesmålen i går från FBI-chefen Comey och National Security Agency direktör Admiral Michael Rogers inför House Intelligence Committee (intelligens,  vilket skämt! ) står det klart att Dems., Comey och Rogers vill ha konflikt med Ryssland.

Republicans, för det mesta, var intresserade av att veta hur säkerhetsläckor, som var riktade mot  Trump-republicans, kom från möten där endast CIA-chefen, chefen för NSA och FBI-chef var närvarande.
 Naturligtvisfick de inga svar, vilket visar hur maktlösa kongress-tillsynskommittéer är.
Comey sade upprepade gånger att han inte kunde säga något till utskottet, eftersom det skulle bekräfta att det fanns en läcka till pressen. Men, sade han, för att tala om läckor i allmänhet och ingen speciell läcka, de flesta läckor kommer från "någon som hört något" och vidarebefordrar det till media, vilket också förklarar förvanskning av vissa läckor.
Med andra ord, skyll inte på oss.


Kan man tänka sig…


Congressional Budget Office (CBO) har äntligen insett att Välfärdsstaten med höga skatter och socialbidragsprogram inte fungerar.

Höjda skatter och tillhandahållande av välfärdsprogram minskar drivkraften att arbeta, rapporterade CBO.

Skattebördan för låginkomsttagare minskar vad man får kvar i plånboken och det, kombinerat med statliga program, gör det mer lönsamt för vissa arbetare att inte arbeta alls och det håller ekonomin tillbaka.
Statliga program som minskar motiven att arbeta inkluderar matkuponger och Obamacare .

"Höjda marginalskatter minskar produktionen därför människor som redan befinner sig i arbetslivet arbetar mindre"
Mindre arbete motsvarar mindre välstånd för våra kollektivistiska ledare att omfördela.

Nästa CBO rapport kommer att upptäcka att det gör ont när du träffar tummen med en hammare.

20 mars 2017

Det är synd om dem, de har svårt att kontrollera sig
Bland skälen till oro, enligt Coulter  är att det uppenbarligen är en "svår tid" för dessa invandrare att “lära sig att inte våldta kvinnor."

“Varför kan vi inte lära av Västeuropa ?
 För bara några veckor sedan rapporterade tyska underrättelsetjänsten att 1000 tyska invånare hade rest för att slåss på ISIS sida.  Hundratals av dem har kommit tillbaka till Tyskland. 
Vad gör Merkel ? Hon ger dem socialbidrag för om de inte tar del av välfärden,  skulle det kunna radikalisera dem. 
Varför tro vi inte på vad dessa invandrare säger? De kommer till ett land. De våldtar kvinnor. Det är mycket svårt för dem  att lära sig att inte våldta kvinnor, även om de är otrogna horor och har korta kjolar.
Vilka andra invandrargruppen kan inte avhålla sig från att våldta massor av kvinnor?
De marscherar omkring och säger att vi kommer att leva under sharialagarna.  De begår terroristhandlingar.  De gör det framför våra ögon.

Och det som Angela Merkel har gjort sprider sig över hela Europa, men enbart i Tyskland kombinerar den tyska militären disciplin med islamisk ideologi? Det är skrämmande att se vad vi står inför. Varför vill vi göra det i detta land? 

Och under tiden, fortsätter vi att bli distraherad med Ryssland, Ryssland, Ryssland.
Ryssland är förmodligen en av våra bättre allierade i kampen mot islam. De har haft att göra med dessa islamistiska terrorister i århundraden nu. Som vi kanske minns var det de som varnade Amerika för Tsarnaevfamiljen som sprängde bomber under Boston Marathonloppet. 
Men nej, våra regeringstjänstemän lyssnar inte. Låt oss bara oroa oss för Ryssland - hur länge sedan var det som  Reagan vann det kalla kriget?  Det är över."

19 mars 2017

Lågkonjunktur

Vart har alla riktiga karlar tagit vägen?
Faith Goldy har räknat ut det.  Männen har förlorat till feministerna under den pågående Testosteron Recessionen.

18 mars 2017

Lögner för $ 36 miljoner

Att dölja sanningen för det amerikanska folket kostade kulor för Obama-administrationen, enligt en ny rapport.
En ny Associated Press analys fann att den förre presidenten och hans federala myndigheter spenderade över $ 36.000.000 i försök att dölja varför de inte kunde tillmötesgå allmänhetens begäran om information enligt  Freedom of Information Act.

$ 36.000.000. På bara ett år!

Detta är samma man som förklarade från dag ett,  "att han skulle styra över den mest öppna administrationen i historien." Vilken bluff!

Obama-administrationen spenderade $ 36.200.000 i rättegångskostnader under sitt sista år, för att  försvara sin vägran att lämna över federala handlingar under Freedom of Information Act, enligt denna analys av nya amerikanska data som också visade dåliga resultat i andra kategorier, vad gäller insyn i regeringens handlande.
För andra året i rad, satte Obama-administrationen nytt rekord för de antal gånger som federala anställda upplyste medborgare, journalister och andra, att trots att de letade kunde de inte hitta en enda sida av de dokument som begärdes.
     Och det satte nytt rekord för de antal gånger de direkt nekande att lämna ut dokument eller vägrade att behandla ansökningar som beskrevs som “nyhetsvärdiga”. De tvingade också folk att betala för dokument som ska vara tillgängliga för alla utan kostnad.

Samtidigt som de använde alla dessa pengar för att förhindra insyn i federalt arbete, var regeringen också tvungen att erkänna att de hade fel i  en tredjedel av fallen,  då de vägrade att lämna över hela eller delar av dokument.

Av de $ 36.000.000, som slösades bort var Loretta Lynch justitiedepartement det värsta.
De spenderade  $ 12 miljoner på lögner, vilket är nästan dubbelt så mycket som de andra departementen.“Se till att skicka en bild till Tyskland”

Trump och Merkel i Oval Office för det officiella förevigandet, där Trump vägrar att möta Muttis blick  eller skaka hand med henne trots flera försök från hennes sida.
Hur säger man “pinsamt” på tyska?Men den besvärande scenen ovan var bara en upptakt till vad som skulle komma.
 Under den efterföljande gemensam presskonferensen, öppnade Merkel med att kommentera att medan den 45: e president i USA föredrar att prata skit om folk på Twitter  “Är det mycket bättre att prata med varandra, än om varandra”

Trump sade att han "mycket sällan" beklagar något han sagt på socialmeda-plattformen.
 Mot bakgrund av Merkels stöd till flyktingar, sade Trump att "invandringen är ett privilegium, inte en rättighet", och i frågan om Nato uttryckte han sitt "starka stöd", men noterade att "det är mycket orättvist mot USA.  Dessa länder måste betala vad de är skyldiga."