20 januari 2021

Build Back Better

 Påminner om papegojor

19 januari 2021

Detta är skrämmande

 Hörde jag rätt? Sade han ”Övergång till militärmakt”?

 He just said it!!!! 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻😃😃😃😃😃👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Head of DC National Guard, Major General William Walker: "25,000 National Guardsmen have come in from all 50 states to help support the Secret Service and the police departments with a peaceful transition to military power.” 👀 pic.twitter.com/1ob5cDXeBX

Taggtråd på alla staket över hela USA:s huvudstad

 

U.S.Capitol-område stängdes av tillfälligt på måndag under en repetition för invigningen av Joe Biden,  efter att en brand i ett läger för hemlösa bröt ut ungefär en mile därifrån och oroade säkerhetspolisen i en redan uppskakad stad.

Larmet avbröt repetitionen inför onsdagens invigningsceremoni - en övning som äger rum vart fjärde år och där stand-ins spelar rollen som president och andra viktiga personer och US Marine Corps Band går i takt och övar "The Star-Spangled Banner" som ska framföras av Lady Gaga. Repetitionen återupptogs igen åtföljd av helikopter-övervakning.  


President Donald Trump har vägrat att delta i invigningen. Det är första gången en sittande president inte har deltagit sedan Andrew Johnson. VP Mike Pence kommer att vara där liksom andra tidigare presidenter.Träningslokaler i New York City är stängda...

 ..men inte den som borgmästare DeBlasio går till. Här är förklaringen:

Trumps Invigning 2017

 Aldrig tidigare visade bilder från upploppen vid Trumps invigning 2017. Titta medan de fortfarande finns kvar.

   

Filmen visar en samordnad attack mot president Donald Trumps invigning 2017. 

Höjdpunkterna inkluderar anarkister som förbereder sig för våldsamma konfrontationer med polisen (10:22), våldsamma attacker mot deltagare (2:08), förstörelse av egendom (9:50) och blockaderna som hindrar väljarna från att delta i presidentinvigningen ( 3:29). 

Ytterligare höjdpunkter är intervjuer med blockad-arrangörerna Code Pink och Disrupt J20, vars uttalade mål var att "stänga av denna invigning." Code Pink-arrangören Tighe Barry får frågan: "Kommer ni att orsaka kaos?" Hans svar är ett eftertryckligt "Yes Sir!" (3:56)

 Han tillägger: "Vi blockerade den här gatan för att vi känner att vi har rätt att säga till dem att inte komma till vår stad." (4:27) 

 Producenterna av dokumentären förklarade sitt beslut att visa den här filmen nu, ”Det var aldrig vår avsikt att släppa några bilder medan vi fortfarande är i produktion. Vi har haft det här dramatiska innehållet i fyra år i väntan på den färdiga filmen, men de senaste händelserna har övertygat oss om nödvändigheten att släppa detta exempel nu."

 Rumble video: https://rumble.com/embed/vac5b7/?pub=fii0j 

YouTube video: www.youtube.com/watch?v=Ocb-S26BdRA

18 januari 2021

Kommer de riktiga nazisterna att stå upp?

 Demokrater på Facebook och Twitter kallar president Trump för nazist och fascist. Efter Rasist är det deras mest populära skällsord. Förmodligen för att de vet att de flesta inte vet vad det är,  eller bara associerar det med läger för judar som de sett i gamla filmer från WWII.  Det faktum att Trumps barnbarn är judar och hans närmaste rådgivare är en jude är inte viktigt för dessa lögnare.

Varför kallade de honom inte Kommunist? Dessa regeringar har mycket mer makt än Hitler och har dödat tio gånger så många människor. De är former av socialism - nazist är en förkortning för nationalsocialism,  men de hoppas att vi inte vet det.  Fascism är när regeringen kontrollerar den privata industrin för att utvidga sin makt och kontrollera folket.  Kommunismen är lite annorlunda - regeringen äger företagen och kontrollerar dem efter att ha tagit all rikedom från ägarna.  Det passar vår nuvarande situation med Big Tech som har vänt på det till att kontrollera vår regering och tysta presidenten, för att han hävdar att valet var stulet.
Det är inte som om demokraterna aldrig har gjort anspråk på stulna val eller bedrägerier eller ifrågasatt valresultat.  Vi har hört det varje gång deras kandidat inte får som de vill.  (Stacy Abrams hävdar fortfarande att hon vann Georgia; Hillary Clinton tjatade i 4 år om bedrägeri, eftersom Electoral College inte fungerade för henne). Var deras Twitter-konton eller plattformar avstängda?

Big Tech kontrollerar också stora företag. Den akademiska världen kan inte existera utan Big Tech. Med lockdowns kontrolleras även våra barns utbildning och framtid av Big Tech och maten vi har på bordet.  Nazityskland hade ALDRIG den typ av kontroll över sitt folk som Big Tech med regeringens samarbete har över oss.

CNN vill stoppa alla Konservativa

 'OAN & Newsmax have freedom of speech, but I'm not sure we need Verizon, AT&T, Comcast bringing them into millions of homes' pic.twitter.com/uC0OcqmQJP

Biden ska legalisera olagliga invandrare

 

Medan Amerikaner kämpar med COVID-lockdowns och ekonomin går på kryckor är Bidens * högsta prioritet" att legalisera 11 miljoner olagliga utlänningar under de första 100 dagarna ...

Han lovade detta under sin valkampanj men det var oklart hur snabbt han skulle genomföra det. 

När Barack Obama var presidentkandidat lovade han också att införa en invandringsproposition under sitt första år, 2009, men han tog inte upp det igen förrän under sin andra mandatperiod, eftersom detta har varit ett problem som splittrat både demokrater och republikaner inom deras egna partier.


 Om Biden lyckas, kommer denna lagstiftning att vara det största steget mot att bevilja medborgarstatus för illegala sedan president Ronald Reagan gav amnesti åt nästan 3 miljoner människor 1986.

Det är omöjligt att veta exakt hur många människor som är i landet illegalt. Pew Research Center uppskattar att det var 10,5 miljoner år 2017, från en rekordhög nivå på 12,2 miljoner år 2007.

Homeland Security Department uppskattar att det fanns 12 miljoner människor olagligt i landet 2015, nästan 80% av dem har varit här i mer än tio år. Mer än hälften var från Mexico.