24 november 2020

Jag tror inte att Trump kommer att vinna

 

 säger Martin Armstrong till alla Trump hatare:

"Ditt hat mot Trump kommer att bli din olycka. Jag tror INTE att Trump kommer att vinna.  Detta val har varit så korrumperat att det kommer att gå till historien. Men Trump kommer aldrig att kunna bevisa det i tid. 

Mark Zuckerberg och resten av BigTech som du antingen stöder eller är ovetande om,  kommer att visa dig  hur lite Konstitutionen skyddar dig.  Zuckerberg hade gett 400 miljoner dollar till demokraterna för att störta Trump. 

Om du tror att den nya världsordningen bara är ett skämt, vänta tills du ser "the Great Reset." Det finns en risk att valet till senaten i Georgia kommer att vara riggad och om de lyckas med det kommer du inte att ha något kvar.  Detta är en global agenda. Skam att du är så okunnig om vad som är på gång internationellt. Men de räknade med att människor som du aldrig kommer att se det."

23 november 2020

Information om Vaccin

 

 Det är antagligen detta som i Bibeln kallas "the Mark of the Beast". Det värsta med denna "vaccination" är att det inte är en vaccination utan en förändring av människans DNA, vilket kallas transhumanism. Man vill att människorna, som nu skall bli slavar, skall bli fogliga och kunna styras av olika påverkans-mekanismer, kanske 5G.

Vaccinations normala påstådda verkan är genom att presentera ett antigen (=främmande ämne) för immunsystemet, som efter en tid lärt sig att tillverka en passande antikropp som dödar det främmande ämnet, varefter antikroppen också försvinner efter en tid. Förmågan att skapa samma antikropp snabbt, då man på nytt möter samma antigen, kvarstår som ett minne.

Dessa s.k. vacciner är istället mRNA, som sprutas in och kan tillverka de antikroppar som man behöver, som sedan försvinner. Men mRNA inlagras i människans DNA (fast det vill man inte berätta). Det är sannolikt så att detta mRNA innehåller delar med vilka man kan kontrollera människans beteende. Således vill dessa idioter att samtliga människor på jordklotet (7,5 miljarder) skall ha ett förändrat DNA. Det skall inte finnas några människor (utom den globalistiska eliten) som har det NDA som skapats av Gud.

Det måste dock finnas möjligheter att lagstifta mot globalistiska företags inskränkningar i människors personliga friheter. I annat fall får man storma flygbolagens kontor och kräva att få tala med CEO.
Vi behöver idag inga vacciner. Vi har allt vi behöver för att bekämpa svåra infektioner - Vitamin C, Vitamin D, Melatonin, Antibiotika etc., etc. Och framförallt behöver vi inte göra ingrepp i och förstöra människans DNA.


Tack SB !


Sidney Powell, avskedad eller hoppar av?

 Ni vet förmodligen redan att Trumps lagliga team meddelade att Sidney Powell inte är med i laget längre.  Det korta uttalandet lämnar den viktigaste frågan obesvarad: "Varför?"
Frånvaro av solid information gör att spekulationerna är vilda.  Antingen,  "Detta är början på slutet" eller "Allt detta är en del av planen".

Här är uttalande som Trump-kampanjadvokaterna Rudy Giuliani och Jenna Ellis publicerade på Twitter på söndag.

 

Uttalandets formulering får det att låta som om hon aldrig var anställd av Trump-teamet. "Sidney Powell utövar juridik på egen hand."

Det ser inte bra ut. Om laget inte gillade vad hon sa, borde de ha sagt till henne att lugna sig.  Jag antar att de kanske gjorde det och hon brydde sig inte, men intrycket jag får är att folk gillade vad hon sa, och det här agerandet känns inte bra. 


Powell hade attackerats av media för att göra påståenden utan tydliga bevis för valfusk. Skamligt nog var Tucker Carlson bland dem som också kritiserade attackerade henne.

Powell hade sagt att hon hade bevis på att Dominions Valsystem tog miljontals röster från Trump och gav till Joe Biden, och att hon planerade att släppa informtionen.

Jag har undrat om hon faktiskt hade den informationen och i så fall varför hon inte avslöjade den? 

Men ..men. Vad vi vet är att det förekom bedrägerier - det finns många som svurit på det.  Det finns ingen chans att Joe Biden är den mest populära personen som någonsin levt -  det finns ingen möjlighet att alla dessa distrikt hade det största valdeltagandet någonsin.

Det finns också en mängd andra bevis - döda människor röstade,  röstsedlar togs emot efter att räkningen har stoppats ,  videor av människor i vallokaler som fyller i ett flertal valsedlar, och så vidare.

Fortsättning följer, det lovar jag.

 

Flygbolaget Qantas kommer att kräva vaccinering av alla passagerare !

  

Det förekommer alltid diskussioner om människors rättigheter när det gällde yttrandefrihet. Det har visat sig att privata företag, som tillsammans har nästan fullständig kontroll över hela internet, får arbeta tillsammans för att tysta individer och politiska åsikter de inte gillar.
Facebook, Twitter, YouTube, Apple, Reddit är alla privata företag så de kan förbjuda vem de vill.  Det är deras frihet och rättighet. Om jag inte gillar det kan jag skapa mitt eget internet.

Vi kommer snart att se liknande saker vad gäller Coronaviruset och vaccination. Regeringen kan inte tvinga oss att ta det,  men privata företag får samarbeta för att neka oss tjänster om vi inte vaccinerar oss.  
VD för det australiensiska flygbolaget Qantas säger att personer som vill gå ombord på hans flygplan kommer att behöva bevisa att de är vaccinerade och att andra flygbolag sannolikt också kommer att kräva det när dessa experimentella vacciner börjar distribueras allmänt.

Det är flygbolagets rätt att göra detta eftersom det är ett privat företag. Om jag inte gillar det kan jag ju  skaffa mig ett eget flygplan.

Detta kommer att bli modellen. Regeringen kommer inte att tvinga oss,  utan det kommer att bli alla dessa privata företag. De kunde komma undan med det vad gäller yttrandefrihet,  så de vet att det fungerar.
Alla dessa galna begränsningar samordnas centralt av globalistiska organisationer, som instruerar regeringen, media och privata företag vad de ska göra. Det testas i Australien men andra flygbolag i den "fria världen" kommer att börja kräva samma sak inom de närmaste månaderna.

Så småningom kommer vi inte att kunna beställa en Uber-taxi eller gå in i en livsmedelsbutik utan att visa intyg på vaccinering.

22 november 2020

En plan för global kontroll

 The Great Reset-Den Stora Omstarten

En snabb titt och det kan verka rimligt. När allt kommer omkring kommer utmaningarna i "Världen-efter-Covid" att bli enorma. Den ekonomiska kraschen pga. den globala nedstängningen kommer att vara utan motstycke i världshistorien,  liksom de sociala konsekvenserna av massarbetslöshet och global fattigdom.
De som gillar tanken på att en icke vald elit fullständigt styr deras liv  kommer att älska The Great Reset, som stöds av sådana stolpskott som Hillary Clinton, John Kerry och Justin Trudeau.

James Delingpole sammanfattar det:

Enkelt uttryckt är det en plan för en fullständig omvandling av världsekonomin.  Det kommer inte att finnas några pengar, ingen privat egendom, ingen demokrati.  Istället bestäms allt för oss av en avlägsen, oförklarlig elit av "experter" - vad vi gör för att försörja oss,  hur mycket vi konsumerar, om vi kan ta semester....

Trudeau kallar planen " Building Back Better,"  och säger att det innebär att de mest utsatta får stöd samtidigt som man strävar mot att nå "2030 Agenda för hållbar utveckling."
"Build Back Better' är Klaus Schwabs slogan för Great Reset och den som uppfann den.  Schwab grundade det som nu kallas World Economic Forum. WEF håller det årliga toppmötet i Davos i Schweiz där: ”miljardärer föreläser för miljonärer om hur vanliga människor lever.”
     Fram till nyligen har Davos förmodligen verkat vara en oförarglig händelse: ett slags årligt skämt där vi alla får skratta åt det absurda skådespelet av 1% procent av en-procentarna dyker upp i sina privata jets och limousiner för att redogöra för vikten av hållbarhet och att rädda planeten.
Överreaktionen på COVID-19 - och folks fåraktiga villighet att bara följa med - har gjort skämtet mindre roligt. Schwab säger glatt: "Guldkanten på pandemin är att den har visat hur snabbt vi kan göra radikala förändringar i våra livsstilar."

   De förändringar som han tänker på under den närmaste framtiden är mer radikala.
Vi måste "agera gemensamt och snabbt för att modernisera alla aspekter av våra samhällen och ekonomier" - Kort sagt, näringslivet måste alltid "förvandlas ... vi behöver en" Great Reset av kapitalismen"  vilket innebär att  kapitalismen måste avskaffas.

21 november 2020

President Trump kan sätta stopp för "ankarbarn"

 

President Trump och hans administration utvärderar möjligheten att underteckna en verkställande order för att avsluta "födslorätt medborgarskap" i USA innan hans första mandatperiod upphör. Man har utvärderat rättsliga alternativ för att undanröja den rätt som ger amerikanskt medborgarskap till alla individer som är födda i USA.
 (Det finns två primära källor för medborgarskap i USA: födslorätt medborgarskap, där en person antas vara medborgare om han eller hon föddes inom USA:s territoriella gränser eller föddes utomlands till en förälder som är amerikansk medborgare)

   Födslorätt medborgarskap är en alltmer föråldrad politik som sedan länge har avskaffats i många länder över hela världen, inklusive Indien, Storbritannien, Australien och Frankrike. USA är en av endast en handfull större nationer som automatiskt ger  medborgarskap till alla som råkar födas i landet, inklusive barn till illegala invandrare och så kallade "födelseturister" som vill få gratis amerikanskt medborgarskap för sina barn utan någon verklig koppling till USA.


Trump har kritiserat politiken i flera år. Den antogs för att ge medborgarskap för befriade slavar efter inbördeskriget. Om Trump-administrationen vidtar en sådan åtgärd kommer det naturligtvis att motarbetas av progressiva aktivister som är fast beslutna att göra hundratals miljoner invandrare till nya demokrat-väljare. Ett beslut från Supreme Court kan troligtvis avsluta födslorätt medborgarskap för gott och det kommer inte att bli lätt för demokraterna att införa det igen.

Sidney Powell pratar med Larry O'Conner

 

Trump-kampanjens juridiska teams advokat Sidney Powell förklarar vad som pågår i en exklusiv intervju med  Larry O'Connor.  Hon säger att hon är villig att sätta sitt personliga och professionella rykte bakom anklagelserna.
    Powell säger att advokat-teamet har bilder på hur röster manipuleras. Hon svarar klart och tydligt på frågor om sina anklagelser angående de datoriserade valsystemen på valnatten och att republikaner också har dragit nytta av dessa system. Hon säger att hon skulle ÄLSKA att Dominion stämmer henne för anklagelserna så att de måste presentera bevis. Slutligen svarar Powell också på kritiken från Tucker Carlson på Fox News i torsdags kväll.

PODCAST här

Amerikas Sämsta President

Det är officiellt; Barack Obama har tagit Jimmy Carters plats som den sämsta presidenten i USA: s historia. Beslutet har fattats av historikern Thomas Sowell. 

Viktiga skäl är:  Obama har underminerat sjukvårdsindustrin, hans invandringspolitik var oansvarig, hans rashets lade grunden för Black Lives Matter-upplopp, hans strävan för ett fascistiskt ekonomiskt system, och hans skadliga (för att inte tala om förvånansvärt skenheliga) marxistisk retorik: