02 oktober 2020

Politiker är värre än Virus

 


 Politiker har förstört mer än 13 miljoner jobb i år genom en mängd av förordningar som syftar till att bekämpa COVID-19-pandemin. Ändå dog mer än 200 000 amerikaner av coronaviruset, men anti-COVID-regeringen  gjorde förmodligen mycket mer skada än viruset. COVID-krisen har också visat hur lätt det är för politiker att skapa rädsla och tillskansa sig nästan fullständig makt.

I mars förkunnade Donald Trump att ”vi är i krig med en osynlig fiende.” Han förklarade också, ”Jag är en krigstid-president…. Det här är en annan typ av krig än vi någonsin har haft. ” 


Marylands guvernör, Larry Hogan, hävdade att "varje marylander kan bli en hjälte, bara genom att "stanna hemma" efter att han gett en order och hotat med 5000 dollar i böter och ett år i fängelse för alla som gick utomhus i strid med hans bestämmelser.

Nästan 40 procent av hushållen som tjänar mindre än 40 000 dollar per år, har någon som förlorat sitt jobb de senaste månaderna, enligt Federal Reserve.

    Disaster Distress Helpline, en federal hjälplinje under kriser, fick nästan 900 procent fler telefonsamtal i mars jämfört med för ett år sedan. En ny JAMA-psykiatri-analys varnade för att "stanna-hemma-ordern" och ökande arbetslöshet är en ”perfekt storm” för fler självmord.
 En hälsoorganisation i Kalifornien uppskattade nyligen att 75 000 amerikaner skulle kunna dö av "förtvivlan" till följd av pandemin, arbetslösheten och regeringens begränsningar.

Genom att påstå att de räddar liv har politiker tagit sig rätten att förstöra ett obegränsat antal försörjningsmöjligheter och bara bestämma att människors existens är helt fristående från deras jobb, bankkonton och hyresbetalningar.


Att tillåta regeringar att roffa åt sig gränslös makt på grundval av osäkra spekulationer och gissningar om infektionsspridning kommer att förstöra vår nation.
Det kommer att ta åratal innan vi vet hur mycket permanent skada som orsakats av politikernas panisksvar på pandemin.

01 oktober 2020

Berkeley förbjuder godis nära kassorna

 

Berkeley Kalifornien fortsätter att bana väg in i områden där de inte har att göra.  Resten av landet kommer att följa om demokraterna kommer i position att tvinga oss till det. Det är för vårt eget bästa!


 Berkeley har vunnit racet att vara den första staden i landet som förbjuder försäljning av "icke-godkänd mat" inom 25 foot från kassan i livsmedelsbutikerna.
 I stället har butiker fått order att  ”sälja mer näringsriktiga tilltugg och dryckesalternativ i sina kassaområden.”

Låt dem äta alfalfa-groddar, eller vad det än är som trendiga liberala byråkrater tror är bra för dem.

    Från och med mars 2021 kommer kakor, godis, chips och läskburkar inte längre att finnas nära kassaregistren.

Men det är fortfarande ett fritt land!  Livsmedelsaffärer tillåts placera sockerfritt tuggummi och mjölk nära kassan - tills stadens ledare inser att mjölk är rasistiskt.
Förordningen påverkar också läkemedelsbutiker som CVS och Walgreens.

Återigen utnyttjas Covid-viruset som en förevändning för regeringsintrång:

    Vice borgmästare Sophie Hahn säger att regeln är nödvändig eftersom pandemin har visat att personer med diabetes är mer mottagliga för COVID-19.

Några få miljoner regler till och vi kommer att vara totalt säkra.


Joe Bidens bästa stunder

Det var inte bara hjärnstillestånd eller elaka förolämpningar.  Joe Bidens debattagerande bestod också av tomt skryt, undvikande av frågor, svar på fel fråga.  Han förnekade också förekomsten av Antifa, radikalt miljövansinne, uppenbara och allvarliga lögner och han räddades av Chris “Mommy” Wallace. 

 Mr. Reagan har gjort en sammanfattning: 

 

"Vi kan nå noll energi produktion år 2035."  Det är Demokraternas plattformen i ett nötskal.

 

30 september 2020

Tre minuters sammanfattning av debatten

 

Den Första Debatten

President Trump hade en aldrig tidigare skådad debattutmaning på tisdagskvällen: Medan han var tvungen att debattera ensam,  hade hans motståndare stöd från moderatorn Chris Wallace. 

Kongressledamoten Tom Gosar sa det bäst: "Joe Biden var inte ens presidentens mest formidabla motståndare i Cleveland. "

Chris Wallace arbetar för Fox News större delen av året, men i går kväll hade han ett andra jobb för att hjälpa Joe Bidens presidentkampanj. Han gjorde det mestadels genom att aggressivt avbryta en diskussion när det verkade som Biden skulle spåra ut. 

   Varje gång Trump började få övertag eller när Biden målade in sig i ett hörn, var Wallace beredd att hoppa in, ta över ämnet eller försöka styra över till ett nytt ämne som Biden skulle kunna hantera bättre. 

 Kort sagt var Wallace-strategin att gå in och avbryta när Trump var överlägsen och hålla tyst när Biden körde med sina inlärda fraser gentemot Trump. Men Wallace avbröt inte. 

 Wallace riggade debatten gång på gång med partiska frågor för båda kandidaterna. En av hans första frågor till Joe Biden var bland de viktigaste under hela valdebatten:                             

" Håller Biden med demokrater som vill välja partiska medlemmar till Supreme Court, hindra förhören och på annat sätt rigga de nationella politiska skalorna för att ta bort kontroller ? " Biden vägrade att svara och skyllde på att det kan det bli en kampanjfråga, som om detta inte är en kampanj,  och Wallace lät honom slippa undan:

När en kandidat vägrar att svara på en central fråga i kampanjen är det den situation där en moderator bör vara aggressiv.  De är där för att få svar från kandidaterna. Men i stället gjorde Wallace ingenting. Han följde inte upp och efter ett kort käbbel mellan Biden och presidenten tvingade Wallace debatten till ett annat ämne. 

   Det fortsatte i samma stil hela kvällen. När de sedan kom in på upplopp, ignorerade Wallace först de massiva upploppen som förstört Minneapolis, Chicago och andra städer, och istället nämnde han Charlottesville, en mycket mindre incident för tre år sedan. Wallace serverade till och med en lögn om att Trump hänvisade till "vita supremacister" som "väldigt fina människor". Presidenten har aldrig gjort det men det spelade ingen roll. Wallace upprepade lögnen för att ge Biden en bra fråga. 

   När Wallace äntligen bestämde sig för att nämna upploppen som ruinerat så många amerikanska städer - upplopp som nästan uteslutande startats, begåtts, och försvarats av den amerikanska Vänstern - föreslog han absurt att det var högergrupper som "ökade våldet" i städer som Kenosha. 

Trots alla ansträngningar är det dock uppenbart att Media i Washington vet att Donald Trump vann debatten.  Beviset för det finns i deras reaktion efteråt.  Bokstavligen från det ögonblick som debatten avslutades började pratmakarna i de stora kabelnäten föra fram idén att de kommande två debatterna bör ställas in.

 

California Here I Come

 

29 september 2020

Inga bensinbilar i Kalifornien efter 2035

 Kaliforniens guvernör Gavin Newsome har helt enkelt beslutat - via "verkställande order" - att allt som inte är "nollutsläpp" (vid avgasröret)  måste "vara försvunnet" år 2035.
Det betyder att bara elbilar får finnas kvar, eftersom de är de enda fordon som anses vara "noll" utsläpp "oavsett deras utsläpp någon annanstans - inklusive de betydande" koldioxid "utsläpp" som produceras av de kraftverk som levererar den el de kör på.
Vilket det kommer att behövas mycket mer av när de enda bilarna som tillåts på vägarna i Kalifornien är elektriska.

Men det är oväsentligt  Det känns bra för Newsome - som att jag ska bära någon gammal trasa över ansiktet för att "stoppa spridningen" av ett virus som jag inte har.

Effekterna kommer också att kännas mycket tidigare än om femton år.
Och inte bara i Kalifornien heller.

Kalifornien är den största marknaden för bilar i landet och bilföretagen kommer att sluta lägga "Forskning och Utvecklings pengar" på bilar som de inte kan sälja och i stället satsa på bilar som de tvingas sälja där.
Andra stater med egna "Präktighets-guvernörer" kommer troligtvis att följa Kaliforniens påhitt.  
Utvecklingen av nya icke-elektriska bilar nationellt kommer att stagnera.

De bilar som en tid förblir i produktion kommer att bli mycket dyrare,  för att kompensera kostnaderna för utvecklingen av elbilar. Den vanliga bensinbilen kommer att hela tiden bli dyrare - tills målet uppnås att göra den sortens bil åtminstone lika dyr som elbilen.
Vid den tidpunkten blir de "konkurrenskraftiga" med icke-elektriska bilar.

28 september 2020

Nu är USAs Demokrater desperata

En professor vid Boston University uppmanas att avgå efter att ha sagt att domare Amy Coney Barrett var en rasistisk ”vit kolonisatör” när hon adopterade två svarta barn från Haiti och använder dem för att "se bra ut".

Ibram X. Kendi, professor i historia och direktören och grundaren av Boston University's Center for Antiracist Research säger att:


'Vissa vita kolonisatörer' adopterade svarta barn. "De" civiliserade "dessa" vilda barn på de Vitas överlägsna sätt,  medan de använde dem som rekvisita i sin livslånga förnekelse, medan de tar bort de biologiska föräldrarna till dessa barn ur bilden av mänskligheten."

"Så därför är inte Amy Coney Barrett kvalificerad eftersom hon adopterade svarta barn."

Det sa  aldrig något negativt om Sandra Bullock eller om Steven Spielberg, Angelina Jolie, "Brad the Pitts", Tom Cruise, Connie Britton, Charlize Theron, Michelle Pfeiffer, Mitt Romneys familj.

De adopterade alla svarta barn - och de sågs faktiskt som "dagens populära tillbehör", av varje socialt medveten Vänsterist och fick beröm och hyllades.   De var fantastiska för att de brydde sig. De försökte hjälpa de missgynnade. 

Men inte fru Barrett.